JW Marriott Mauritius Resort (ex The St. Regis Mauritius Resort) 6*

Položaj: JW Marriott Mauritius je luksuzni hotel koji se nalazi na prelepoj lokaciji, na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom je udaljen 70km od hotela.


JW Marriott Mauritius

Hotel: Ovaj luksuzni dragulj nudi savršena uslove za nezaboravan odmor. Cilj hotela JW Marriott Mauritius je da se za vreme odmora osećate kao kod kuće. Opustite se u jednom od dva bazena ili istražite jednu od najboljih područja za kitesurfing na svetu u neposrednoj blizini hotela. Rizort ima pet odličnih restorana u kojima možete uživati u kulinarskim specijalitetima. “Le Manoir” nudi za doručak švedski sto sa lokalnim specijalitetima, a-la-carte restoran “The Boathouse Grill” služi specijaliteti sa roštilja. Restoran “Atsuko” nudi japansku kuhinju, a u a-la-carte restoranu “Floating Market” možete naći fusion kuhinju sa indijskim i lokalnim jelima. Sadržaj dopunjuju “Bar 1904”, “Boathouse Bar”, butik, biblioteka i luksuzan bioskop. Besplatan WiFi u celom objektu.Sobe: 172
Junior Suite: oko 65 m² (oko 10 m² spoljašnji deo) (82), stilski i luksuzno opremljen, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, telefon, radio, TV, DVD player, besplatni Wi-Fi, iPod® / Multimedia stanica, mini bar, sef, klima uređaj, plafonski ventilator i aparat za kafu / čaj. Balkon ili terasa, pogled na vrt. Individualni batler servis St. Regis-a 24 sata.


JW Marriott Mauritius

Ocean Junior Suite: oko 65 m² (38), kao Junior Suite, sa bočnim pogledom na more.
Beachfront Junior Suite: oko 75 m² (24), veća terasa, nalazi se direktno na plaži.
Oceanview Manor House Suite: oko 146 m² (6), poput Junior Suite, veći, u glavnoj zgradi, sa ležajem za masažu u kupatilu, balkonom i pogledom na more.Beachfront St. Regis Suite: oko 100 m² (8), kao što su Beachfront Junior Suite, odvojeni prostor za dnevni boravak i spavanje, balkon ili terasa.
Oceanview Manor House Grand Suite: oko 214 m² (3), kao i Oceanview Manor House, dodatno sa dnevnom sobom.
Beachfront St. Regis Grand Suite: oko 150 m² (od toga spoljašnji deo 45 m²) (10), kao Beachfront St. Regis Suite, još veći i sa potpuno opremljenim spoljnim delom sa dnevnim ležajem


JW Marriott Mauritius

Ishrana: Uključuje bogat doručak na bazi švedskog stola u “Le Manoir”, večeru po principu “Dine Around” a-la-carte, kao i sva označena jela u svim restoranima (osim u restoranu “Atsuko”). U japanskom restoranu “Atsuko” jela uz doplatu. Rezervacija punog pansiona uključuje ručak (meni sa 2 ganga) u restoranu “Boathouse Grill”.Sport: Uključuje: kajak, kanu, teniski teren, windsufing, jedrenje na dasci, jedrenje, gnjuranje, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija. Uz doplatu: kitesurfing, ronjenje i golf.


JW Marriott Mauritius

Wellness: Očekuje vas prelepi Iridum Spa-prepustite se uživanju. Uračunato parno kupatilo, sauna i đakuzi.

Zabava: Povremeno uživo muzika u večernjim satima, bioskop.

Deca: Klub za decu: popularni “Kite Flyers Kids Club” za decu od 4 do 12 godina, otvoren od 9-20 časova.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.335 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.