JW Marriott Mauritius Resort (ex The St. Regis Mauritius Resort) 6*

Položaj: JW Marriott Mauritius je luksuzni hotel koji se nalazi na prelepoj lokaciji, na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom je udaljen 70km od hotela.


JW Marriott Mauritius

Hotel: Ovaj luksuzni dragulj nudi savršena uslove za nezaboravan odmor. Cilj hotela JW Marriott Mauritius je da se za vreme odmora osećate kao kod kuće. Opustite se u jednom od dva bazena ili istražite jednu od najboljih područja za kitesurfing na svetu u neposrednoj blizini hotela. Rizort ima pet odličnih restorana u kojima možete uživati u kulinarskim specijalitetima. “Le Manoir” nudi za doručak švedski sto sa lokalnim specijalitetima, a-la-carte restoran “The Boathouse Grill” služi specijaliteti sa roštilja. Restoran “Atsuko” nudi japansku kuhinju, a u a-la-carte restoranu “Floating Market” možete naći fusion kuhinju sa indijskim i lokalnim jelima. Sadržaj dopunjuju “Bar 1904”, “Boathouse Bar”, butik, biblioteka i luksuzan bioskop. Besplatan WiFi u celom objektu.Sobe: 172
Junior Suite: oko 65 m² (oko 10 m² spoljašnji deo) (82), stilski i luksuzno opremljen, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, telefon, radio, TV, DVD player, besplatni Wi-Fi, iPod® / Multimedia stanica, mini bar, sef, klima uređaj, plafonski ventilator i aparat za kafu / čaj. Balkon ili terasa, pogled na vrt. Individualni batler servis St. Regis-a 24 sata.


JW Marriott Mauritius

Ocean Junior Suite: oko 65 m² (38), kao Junior Suite, sa bočnim pogledom na more.
Beachfront Junior Suite: oko 75 m² (24), veća terasa, nalazi se direktno na plaži.
Oceanview Manor House Suite: oko 146 m² (6), poput Junior Suite, veći, u glavnoj zgradi, sa ležajem za masažu u kupatilu, balkonom i pogledom na more.Beachfront St. Regis Suite: oko 100 m² (8), kao što su Beachfront Junior Suite, odvojeni prostor za dnevni boravak i spavanje, balkon ili terasa.
Oceanview Manor House Grand Suite: oko 214 m² (3), kao i Oceanview Manor House, dodatno sa dnevnom sobom.
Beachfront St. Regis Grand Suite: oko 150 m² (od toga spoljašnji deo 45 m²) (10), kao Beachfront St. Regis Suite, još veći i sa potpuno opremljenim spoljnim delom sa dnevnim ležajem


JW Marriott Mauritius

Ishrana: Uključuje bogat doručak na bazi švedskog stola u “Le Manoir”, večeru po principu “Dine Around” a-la-carte, kao i sva označena jela u svim restoranima (osim u restoranu “Atsuko”). U japanskom restoranu “Atsuko” jela uz doplatu. Rezervacija punog pansiona uključuje ručak (meni sa 2 ganga) u restoranu “Boathouse Grill”.Sport: Uključuje: kajak, kanu, teniski teren, windsufing, jedrenje na dasci, jedrenje, gnjuranje, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija. Uz doplatu: kitesurfing, ronjenje i golf.


JW Marriott Mauritius

Wellness: Očekuje vas prelepi Iridum Spa-prepustite se uživanju. Uračunato parno kupatilo, sauna i đakuzi.

Zabava: Povremeno uživo muzika u večernjim satima, bioskop.

Deca: Klub za decu: popularni “Kite Flyers Kids Club” za decu od 4 do 12 godina, otvoren od 9-20 časova.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

2.580 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.