Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa 5+*

Lokacija: Shangri-La’s Le Touessrok Resort se nalazi na istočnoj obali u blizini mesta Tour d’Eau. Najbliže ostrvo je “Lile aux Cerfes” kao i hotelski kompleks ostrva ”Ilot Mangenie” sa svojim plažama iz snova i mirnim uvalama za kupanje dostupan ekskluzivno gostima hotela. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 40 kilometara.Hotel: Raskošno odmaralište koje pripada čuvenom Shangri-La lancu hotela garantuje luksuzan odmor na najvišem nivou. Bela peščana plaža, raznovrsna kulinarska ponuda i fanstastični golf teren pružaju raznovrstan i opuštajući odmor. Rizort je uređen modernim dizajnom i odiše prijatnom atmosferom.Gosima su na raspolaganju pet restorana koji nude raznoliki izvor internacionalnih specijaliteta: glavni restoran „La Bazar“ nudi bogat švedski sto, „Kushi“ služi japanska jela, „Safran“ služi indijska jela, „Republik Beach Club & Grill“ nalazi se na plaži i nudi specijalitete sa roštilja, „Sharky“ nudi domaću i internacionalnu kuhinju i nalazi se na ostrvu Illot Mangenie i pruža nestvarnu scenografiju, dva bazena, „Sega Bar“, frizerski salon, kozmetički salon, radnje i besplatan bežični internet.Sobe: ukupno 200 i 3 vile
Sve su svetlo i moderno opremljene na mauricijski način. Svaka soba sadrži kupatilo (posebno odvojena tuš kabina, odvojeni WC, fen), mini bar, sef, klima uredjaj, garderobni ormar, sat-TV, DVD i CD uredjaj, muzicki kanal, pristup internetu, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na more.Deluxe Oceanview: veličine oko 54m2 (32), luksuzno uređene sa mnogim živopisnim detaljima od prirodnih materijala. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade mantil, telefon, TV, DVD plejer, besplatan bežični internet, Nespresso aparat, sef, mini bar, klima uređaj i balkon sa pogledom na more.
Deluxe Beach Access: veličine oko 60m2 (36), opremljene kao Deluxe Oceanview, ima balkon, a nalaze se direktno na plaži.Junior Suite Hibiscus Oceanview: veličine oko 65m2 (18), opremljene kao Deluxe Oceanview, dodatno ima balkon i pogled na more.
Junior Suite Hibiscus Beach Access: veličine oko 65m2 (15), opremljene kao Junior suite Hibiscus Oceanview, dodatno ima terasu i direktan pristup plaži.Junior Suite Frangipani Oceanview: veličine oko 65m2 (82), opremljene kao Junior suite Hibiscus Oceanview, nalaze se na ostrvu Frangipani do kojeg se dolazi drvenim mostom, luksuznije sa zasebnim kupatilom, balkonom i pogledom na more.
Junior Suite Frangipani Beach Access: veličine oko 65m2 (10), opremljene kao Junior Suite Frangipani Oceanview, dodatno imaju terasu i direktan pristup plaži.Deluxe Suite: veličine oko 126m2 (6), opremljene kao Junior Suite Frangipani Beach Access, imaju odvojen dnevni boravak i spavaću sobu, toalet i dve terase.
Shangri-La Suite: veličine oko 65m2 (10), opremljene kao Deluxe Suite, prostranije i ekskluzivnije.Ishrana: Bogat doručak na bazi švedskog stola u glavnom restoranu. Gosti u Frangipani delu hotela imaju doručak u restoranu „Republic Beach Club & Grill“. Za rezervaciju polupansiona dodatno večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu. Za rezervaciju punog panisona dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom resotranu.Sport: Uključeno: fitnes centar, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, wakeboarding, stoni tenis, aerobik u bazenu, snorkling, kajak, joga, teniski teren sa reflektorima, odbojka na pesku i pikado. Uz doplatu: ronjenje (PADI), ribolov na pučini, vožnja čamcem sa staklenim dnom i iznajmljivanje bicikla.Wellness: Shangri-La’s Le Touessrok Resort ima i spa centar „CHI, The Spa“ koji nudi različite tretmane i masaže i pruža gostima potpuni opuštajući ugođaj. Uključeno: sauna i parno kupatilo.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmana


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.