Seasense Boutique Hotel & Spa – Adults Only 5*

Lokacija: Seasense Boutique Hotel & Spa se nalazi na istočnoj obali Mauricijusa, u delu Palmar, direktno na plaži. Od internacionalnog aerodroma je udaljen oko 40 km.


Seasense Boutique Hotel & Spa

Hotel: Ovaj mali hotel sa 5 zvezdica, namenjen isključivo odraslima, renoviran je 2018. godine. Uređen u lokalnom stilu i smešten na prelepoj plaži, Seasense Boutique Hotel & Spa nudi gostima jedinstveno i nezaboravno iskustvo na ovoj već predivnoj destinaciji. Hotel ima dva bazena koja su otvorena tokom cele godine, opremljena ležaljkama, suncobranima i peškirima za goste. Pored toga, hotel poseduje tri restorana koji služe internacionalnu kuhinju, kao i dva bara gde gosti mogu uživati u osvežavajućim pićima i koktelima. Za dodatnu relaksaciju, gostima su na raspolaganju i različite wellness usluge i spa tretmani, koji doprinose osećaju potpune opuštenosti i luksuza tokom boravka.


Seasense Boutique Hotel & Spa bazen i plaza

Sobe: 59
Charm: osnovni tip smeštaja, veličine oko 36 m², sa pogledom na vrt. Kupatilo, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za espreso, kafa/čaj, balkon.


Charm Room

Deluxe: veličine oko 40 m², sa pogledom na more. Kupatilo, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za espreso, kafa/čaj, balkon.


Kupatilo u sobi

Suite: veličine oko 56 m², sa pogledom na more. Kombinovana spavaća i dnevna soba. Kupatilo, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za espreso, kafa/čaj, balkon.


Suite

Ishrana: Polupansion: doručak na bazi švedskog stola, večera a-la-carte.


Seasense Boutique Hotel & Spa restoran

Sport: Uračunato: kajak, snorkeling, iznajmljivanje bicikala. Uz doplatu: ronjenje, kitesurf

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu). Ovaj spa centar nudi raznovrsne tretmane za lice i telo, kao i saunu i parno kupatilo za dodatnu relaksaciju. Uključeno je i korišćenje tihe sobe, idealne za meditaciju i odmor u mirnom okruženju.


Teretana


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

1.820 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.