Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa 6*

Položaj: Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa ima jedinstven položaj u podnožju brega Le Morne na jugozapadnoj obali, na peščanoj plaži iz snova. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 70km.


Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa

Hotel: Luksuzni rizort u mauricijskom stilu, smešten u prostranom tropskom vrtu u samom podnožju brega Le Morne, prestavlja pravi sinonim za tropsku eleganciju. Sa svojim restoranima, barovima, buticima, jednim velikim bazenom sa delom za decu, dečijim klubom (za decu od 3-11 godina), kao i sa još 5 manjih bazena, gostima se nudi sve što je potrebno za savršeni odmor. Gostima koji odsedaju u vilama na raspolaganju je i jedan privatni bazen, koji samo oni mogu koristiti.


Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa plaza

Sobe: Renovirani apartmani nalaze se u chalet-ima, poseduju svoj infinity bazen, kao i 3 vile koje se nalaze na posebnoj i ekskluzivnoj lokaciji sa maksimalnom privatnošću. Sve jedinice imaju kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, fen, bademantil, TV, telefon, WIFI, aparat za kafu, čaj, minibar, sef, klima uređaj, balkon sa pogledom na more (delimično ograničen pogled na more u jedinicama tipa Junior Suite i Family Suite).


Junior Suite

Junior Suite: oko 65m², nalaze se u blizini plaže

Junior Suite Loft: oko 65m², nalaze se na spratu, sa pogledom na more.

Junior Suite Beachfront: oko 65m², kombinovana dnevna i spavaća soba. U prvom redu do plaže.


Junior Suite 1

Senior Suite Beachfront: oko 115m² (od toga oko 30m² spoljašnji deo), odvojena spavaća i dnevna soba. U prvom redu do plaže.


Senior Suite Beachfront

2 bedroom Family Suite: oko 130m², kao 2 Junior Suite-a, sa odvojenom dečijom sobom.

Zen Senior Suite Beachfront: oko 115m² (od toga oko 30m² spoljašnji deo), odvojena spavaća i dnevna soba. U prvom redu do plaže.


Zen Senior Suite Beachfront

Villa: oko 370 m², sa 4 spavaće sobe, 3 kupatila, terasom sa bazenom sa đakuzijem, spoljašnjim tušem, trpezarijom, prostorom za roštilj sa barom. Gostima vile dostupan je batler servis (8-15h) i privatni kuvar (na upit). Za svaku vilu dostupna su po 2 klupska automobila (za uzrast iznad 18 godina), kao i bicikle.


Villa

Ishrana: U restoranu L’Harmonie služe se jela internacionalne kuhinje, dok se najfiniji specijaliteti od morskih plodova služe u restoranu La Plage (otvoren je jednom nedeljno uveče). Umami služi specijalitete azijske kuhinje, dok Dinas nudi jela mauricijske kuhinje. Gosti mogu isprobati i delicije iz 4 restorana koja pripadaju sestrinskom hotelu Paradis Beachcomber.
Doručak se služi u vidu švedskog stola u restoranu L’Harmonie (gosti koji odsedaju u vilama mogu zatražiti da doručkuju u svojoj vili). Za goste koji bukiraju polupansion večera se služu u L’Harmonie ili mogu posetiti neki od a-la-carte restorana (moguća je doplata za određena jela). Gosti koji bukiraju Zen Senior Suite Beachfront imaju kao osnovnu uslugu All-inclusive.


Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa restoran

Sport: Uračunato: 3 osvetljena teniska terena, teretana, aerobik, odbojka na pesku, badminton, kajak, snorkeling, čamac sa prozirnim dnom. Uz doplatu: ronjenje, ribolov, golf u naposrednoj blizini Dinarobin i Paradis Beachcomber-a.


Spa

SPA & Wellness: Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa poseduje čak 11 prostorija za spa tretmane, kao i jedan bazen na otvorenom. Spa centar je namenjen za sve goste starije od 15 godina. Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani, frizer, hamam, sauna. Hamam i sauna se ne naplaćuju gostima koji rezervišu neki kozmetički tretman ili masažu.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAR

APR

MAJ

JUN

JUL

2.170 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.