FRIDAY Attitude 3*

Položaj: na plaži Trou d’Eau Douce, sa pogledom na obližnje ostrvo Ile aux Cerfs. Oko 60 minuta vožnje do Port Louis, aerodrom Mahe udaljen oko 50km.

Hotel: mali šarmantan hotel kompletno renoviran leta 2014. Pripada lancu hotela “Attitude” poznatom na Mauricijusu. Odiše dekoracijom u svetlim bojama i modernim dizajnom. Prelepa plaža i ugodna atmosfera čini odlične uslove za bezbrižan odmor. Restoran sa internacionalnom i kreolskom kuhinjom, bar, plažni bar, bazen sa odvojenim dečijim delom. Pored toga tu su i butik, prostorije za masaže, besplatan internet WLAN u lobiju.

Ishrana: All Inclusive: Švedski sto za doručak, za ručak i večeru švedski sto ili meni, brendirana alkoholna i bezalkoholna pića od 11-23h, popodnevni čaj/kafa, palačinke (16-17h).

Sobe: 51
Standard: oko 24m² (35), prijatne i svetle, kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na baštu.
Family soba: oko 33m² (16), kao Standard, sa odvojenom dečijom sobom, terasa.

Zabava & izleti: više puta nedeljno večernja zabava. Prevoz brodom do ostrva Ile aux Cerfs (uz doplatu).

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis, pedalina, pikado. Uz doplatu: ronjenje, kitesurfing (u blizini), masaže, bilijar, pecanje na pučini.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.