Ocean Beach - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Ocean Beach 3*

Položaj: direktno na jednoj od najlepših plaža, na ulazu u mesto Grand Baie. Mnogobrojni restorani, barovi, prodavnice, u blizini. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70km.

Hotel: manji kompleks apartmana, sa prijatno i opuštenom atmosferom. Tokom dana možete se odmarati na plaži, dok uveče preporučujemo uživanje u noćnom životu Grand Baie. Gostima hotela stoji na raspolaganju restoran, kao i snack bar, sa internacionalnim i domaćim jelima. Osveženje možete pronaći i u jednom od tri bazena, od toga su dva namenjena isključivo gostima Beach i Pool soba. Dečiji bazen, manja prodavnica sa osnovnim namirnicama, besplatan pristup internetu WLAN.

Ishrana: švedski sto za doručak i večeru, ili meni. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe: 45
Garden room: oko 30m² (12), prijatno uređene, kupatilo sa tušem odn. kadom, wc, dnevno/ spavaći deo, fen, bade mantil, TV, sef, klima uređaj, internet uz doplatu, frižider, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na baštu.
Pool room: oko 30m² (6), opremljene kao Garden room, smeštene u zasebnom delu kompleksa, sa malim bazenom, koji je na raspolaganju isključivo gostima Pool soba.
Beach room: oko 30m² (8), kao Garden room, dodatno sa kadom. U zasebnom delu hotela, sa sopstvenim bazenom i direktnim pristupom dugoj peščanoj plaži.

Zabava: svekodnevno zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: skijanje na vodi, banana čamac (utorkom, petkom), snorkling (nedeljom), boćanje. Uz doplatu: ronjenje, izleti brzim čamcem, dodatne sportske mogućnosti u blizini.

Beauty & Wellness: Mali spa centar u azijskom stilu, sa tri prostorije za tretmane. Uz doplatu: različiti tretmani i hamam.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti