Outrigger Mauritius Beach Resort 5*

Položaj: Na jugozapadu ostrva na peščanoj plaži Bel Ombre. Do aerodroma Mahebourg oko 35 km.

Hotel: Uživajte u kulinarskim specijalitetima iz celog sveta u ukupno tri restorana. „Mercado“ služi internacionalnu hranu, „Edgewater“ se nalazi odmah na plaži i nudi raznovrsnu kuhinju, sa akcentom na morske plodove. Modernu mauricijsku hranu možete probati u večernjim satima u gourmet restoranu „The Plantation Club“. “Bar Bleu” nudi lagane obroke za ručak. Bar na bazenu / plaži, četiri bazena (neki sa odvojenim dečijim bazenom), pristup lounge-u na odlasku, besplatan Wi-Fi.

Sobe: 181
Oceanview: oko 63 m² (85), elegantan, kombinovani dnevno/spavaći prostor, kupatilo sa kadom / tušem, WC, fen, TV, besplatan Wi-Fi, klima, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more.
Beachfront: oko 63 m² (34), kao Oceanview, na plaži, sa balkonom. Može se takođe rezervisati kao Beachfront Groundfloor sa terasom.
Oceanview Family: oko 74 m² (37), kao Oceanview, veći, sa krevetima na sprat za decu u posebnoj sobi, bolje prilagođeni porodicama.
Beachfront Family: oko 74 m² (4), kao što je Oceanview Family, bliže plaži.
Beachfront Junior Suite: oko 78 m² (18), kao Beachfront, veći i kvalitetniji. Takođe dostupan kao Beachfront Junior Suite Groundfloor sa terasom. Usluge „The Plantation Club“ uračunate: pristup lounge-u sa unutrašnjim i spoljašnjim delom od 10h do 18h, jedan bar i odvojeni bazen. Odabrana pića, vino i pivo u periodu 17h-18h, popodnevni čaj.
Beachfront Senior Suite Club: oko 130 m² (2), kao Beachfront Junior Suite, veći

Ishrana: Bogat švedski sto u restoranu „The Mercado“ . U a-la-carte restoranu „The Plantation Club“ mogući obroci uz doplatu. Uz rezervaciju punog pansiona, kao i usluge all inclusive dodatno meni za ručak u „Edgewater“ restoranu, kao i užina u „Bar Bleu“ i „The Mercado“.

Sport: Uključeno: fitnes centar, dva teniska igrališta (sa osvetljenjem), snorkeling, jedrenje na dasci, kajak, čamac sa staklenim dnom, pedalina, odbojka na pesku, stoni tenis. Uz doplatu: teniske loptice, kitesurfing, bicikli, ronjenje, ribolov na otvorenom moru.

Wellness: Ekskluzivni ambijent nudi „Navasana-Spa“. Uključeno: sauna, parno kupatilo.

Deca: Top ušteda za decu: jedno dete do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima od 01.05.-30.09., do tri deteta do 17 godina besplatno u Oceanview Family / Beachfront Family sa roditeljima od 01.11.-31.10. Ušteda za porodicu: do 2 dece do 17 godina u posebnoj sobi popust od 25% od 01.05.-30.09. Klub za decu: od 3-11 godina, svakodnevno otvoreno od 9h-22h.

Honeymoon specijal: Mladencima koji putuju na medeni mesec, kao i gostima koji slave godišnjicu braka u hotelu dobijaju voće, flašu penušavog vina, večeru i 30-minutnu masažu u paru (11.30h-15.00h).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.