Zbog čega su Maldivi TOP destinacija ove godine?

08.02.2020

Autor: Travel Boutique tim

Maldivi su definitivno najpopularnija daleka egzotična destinacija kod putnika u našem regionu. Popularnost ovog ostrvskog raja je u stalnom porastu i u 2020. godini će Maldivi biti najtraženija i najposećenija turistička destinacija kod naših putnika. Zbog čega je to tako? Postoji toliko razloga zašto baš ove godine treba da putujete na Maldive kao top destinaciju, čak iako ste već bili i u nastavku ćemo vam objasniti neke od njih.


Maldivi su prelepa top destinacija

Ovo je prva i osnovna stavka. Gde ćete drugde pronaći ovako fantastično more, predivnu prirodu, ušuškane bungalove i vile, privatnost, odličnu hranu, intimu, romantiku? Od tirkiznih svetlih laguna, šarenih koralnih grebena, biserno belih plaža, bujne ostrvske prirode, do mira, tišine i spokoja šte ne postoji nigde drugde. Ubacite u ovo neki spa tretman, romantičnu večeru na plaži i dobićete svoje privatno parče raja.


Vreme je uvek lepo i toplo – Maldivi top destinacija

Na Maldive možete putovati u toku cele godine. Klima se promenila svuda u svetu i više ne može da se govori o kišnim i sušnim periodima, jer možete usred leta da boravite ispod vedrog neba bez oblačka, a u toku zime da doživite nekoliko pljuskova. Vreme jeste promenljivo, ali je lepo, toplo, opuštajuće, relaksirajuće. Pravo tropsko. Kada god imate odmor, možete da se organizujete i provedete ga bogovski na nekom od privatnih ostrva.


Povoljne avio karte

Pre nekoliko godina je samo avio karta do Maldiva koštala oko 1000 eur po osobi. Međutim danas se ta cena skoro prepolovila. Sve više avio kompanija uspostavlja letove do Maldiva, a sa porastom konkurencije, dolazi do snižavanja cena.

Iz Beograda možemo do ove okenaske države možemo stići brojnim avio kompanijama: Turkish Airlines, koji ima najkraći let; Qatar Airways, koji ima gotove stalne snižene cene karata; Fly Dubai i Emirates, Etihad, Aeroflot, Condor, čak i Lufthansa i Austrian Airlines.


Odlična mogućnost za stopover

Ukidanje turističkih viza za Katar i Ujedinjene Arapske Emirate olakšale su putnicima da donesu odluku o kraćem boravku u ovim zemljama. Čak iako imate više od 7 sati čekanja na aerodromu, možete da skoknete do centra, prošetate i vidite znamenitosti ovih mesta presedanja.

Najčešći izbor putnika je 3 dana u Dubaiju, ukoliko putuju kompanijama Fly Dubai i Emirates; 2 dana u Abu Dabiju, kada putuju Etihadom; ili dan do 2 u Dohi, kada lete Qatar Airwaysom. Neretko je izbor naših putnika Aeroflot, jer im je želja da vide Moskvu, pa kombinuju ovaj višemilionski grad sa rajskim odmorom na Maldivima.


Odlični hoteli sa ekonomičnom ponudom

Da se ne zavaramo, na Maldivima se nalaze neki od najluksuznijih i najskupljih hotela na svetu, gde je usluga do te mere vrhunska da će vas oboriti s nogu. Međutim u poslednjih par godina izdvojili su se hoteli sa kvalitetnom uslugom i veoma pristupačnim cenama, posebno u periodu niske sezone od maja do oktobra.

Na prvom mestu su sestrinski hoteli pod jedinstvenim nazivom Villa Hotels, a to su: Sun island Resort 4*, Paradise Island Resort 4*, Royal Island Resort & Spa 4+* i Holiday Island Resort 4*. Svi ovi hoteli su poznati po odličnoj usluzi, fenomenalnim čistim tirkiznim lagunama, opuštenim pristupom i toplom gostoprimljivošću. Podjednako su popularni kod parova i porodica, a pun pansion (doručak, ručak i večera) kao osnovna usluga u hotelima garantuje da ćete biti siti i zadovoljni.

Ostali kvalitetni hoteli sa odličnim pristupačnim cenama su The Barefoot Eco 4*, Bandos Maldives 4*, Summer Island Maldives 4*, Kuramathi Maldives 4*, Meeru Island Resort & Spa 4*, Kuredu Island Resort & Spa 4*, Coco Palm Dhuni Kolhu 4+*, Kandima Maldives 4+*.


Najbolji odnos cene i kvaliteta

Ne postoji osoba koja je bila na Maldivima i rekla da se provela „onako“. Za razliku od svih ostalih destinacija gde uvek može da se pronađe neko kome nisu baš sva očekivanja ispunjena, na Maldivima je to prosto nemoguće. Plaže su vrhunske, smeštaj savršen za sve ljubitelje prirode i intime, odmor zagarantovan, uživanje maksimalno.


Najbolji luksuzni odmor – Maldivi top destinacija

Na Maldivima se nalaze neki od najboljih i najluksuznijih hotela na svetu. Ukoliko želite luksuzno putovanje, izbor je ogroman, a deluxe i premium ponuda hotela vrhunska. Od najpoznatijih ultra luksuznih lanaca hotela kao što su Four Seasons, St. Regis, Raffles, One&Only, Six Senses, Como, do jedinstvenih rizortova koji nude posebna premium iskustva kao što su Soneva Jani 6* i Soneva Fushi 6*, Gili Lankanfushi 6*, Joali Maldives 6*… Izbor je neverovatan, a iskustvo neponovljivo.

Bilo da želite nezaboravni medeni mesec, romantični beg od realnosti, porodnični odmor ili relaksaciju i uživanje u istinskom tropskom raju, Maldivi su tu, vama dostupni u toku cele godine, spremni da vas obore s nogu.


Dopao Vam se ovaj tekst?

Pogledajte još i:
✓ „Kompletan vodič za putovanje na Maldive 2020“
✓ „Porodično letovanje na Maldivima“
✓ „Šta raditi na Maldivima?“
✓ „Zašto je Sun Island Resort 4* na Maldivima najtraženiji hotel kod nas?

✓ „Top 10 hotela na Maldivima
✓ „Kada je najbolje vreme za putovanje na Maldive?“


Interesuju Vas naše aktuelne cene?

Pogledajte aranžmane za Maldive

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.