Sun Island Resort and Spa 4*

Položaj: Rizort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,600 m x 440 m), aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 20 minuta unutrašnjeg leta i nakon toga transfer brodom oko 10 minuta.

Hotel: Prostran rizort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi, istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti. Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete probati u nekom od 7 restorana: ,,Sun Star’’ sa tajlandskom kuhinjom, ili ,,Zero’’ koji će Vas razmaziti svojom zdravom kuhinjom i jelima napravljenim od domaćih sastojaka. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice. Besplatan Wi-Fi internet u lokalima ,,Golf Bar’’, ,,Main Bar’’ i ,,Coffee Shop’’.

Sobe: 458
Sun Villa: oko 35 m², smeštena u sredini ostrva i okružena tropskim zelenilom. Opremljena je kupatilom sa tušem/WC, fenom, klima uređajem, TV, telefon, ventilatorom, aparatom za kafu/čaj, mini barom (uz doplatu), sef i terasom.
Beach Villa: oko 35 m², slična kao Sun Villa, samo se nalazi direktno na plaži.
Deluxe Beach Villa: oko 52 m², prostrana i dobro opremljena vila. Nalazi se direktno na plaži, poseduje terasu, kupatilo sa odvojenim spoljnim tušem, TV, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, aparat za kafu/čaj, ventilator, fen za kosu.Sunset Beach Villa: oko 41 m², kao Beach Villa, na strani zalaska sunca.
Beach Villa with Whirlpool: oko 121 m², vila modernijeg dizajna, izuzetno prostrana i dobro opremljena. Nalazi se direktno na plaži, ima privatni đakuzi, klima uređaj, TV, telefon, ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), sef i terasu.
Beach Pool Villa: oko 121 m², kao Beach Villa with Whirlpool, umesto đakuzija ima privatni bazen.

Water Villa: oko 73 m², kao Deluxe Beach Villa, prostranija i nalazi se na stubovima iznad vode, bez spoljnog tuša, sa terasom i direktnim pristupom moru.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu ,,Maaniya’’ su uključeni u cenu. Pri rezervaciji usluge punog pansiona ili all Inclusive uključen i ručak na bazi švedskog stola u ,,Maaniya’’ restoranu. Dodatne all inclusive usluge su navedene u tabeli sa cenama. Za goste u Water bungalovima svi obroci se serviraju u restoranu ,,Southern Star’’.

Zabava: Povremeno večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, badminton, pikado, windsurfing, kanu, golf (9 rupa). Uz doplatu: veslanje na dasci, skijanje na vodi, jet-ski, pecanje na otvorenom moru, iznajmiljivanje bicikala.

Ronjenje: Na ostrvu postoji škola ronjenja ,,DiveOceanus’’. Od plaže do unutrašnjeg grebena ima oko 350 m. Oprema za snorkeling uz doplatu.

Wellness: Prijatni ,,Araamu’’ spa centar okružen tropskom vegetacijom, sa poluotvorenim prostorijama, saunom, parnim kupatilom, đakuzijem.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.Pročitajte još zanimljivosti:

✔ Zašto je Sun Island Resort 4* na Maldivima najtraženiji hotel kod nas?

✔ Nećeš valjda sama na Maldive?

✔ Maldivi sa petomesečnom bebom i trogodišnjakom


Cenu za ovaj hotelPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.