Sun Island Villa Park (ex Sun Island Resort) 4*


Važno: Sun Island Resort uvodi velike novine od aprila 2023. godine. Novo ime hotela je Villa Park. Poslednjih godinu dana rade intenzivno na renoviranju vila i unapređenju usluga, a uvode i dosta promena u sadržajima koji nude (uskoro se otvara i „Kids Club“).

Položaj: Sun Island Villa Park se nalazi na jednom od najvećih ostrva na Maldivima Nalaguraidhoo, dužine 1,600 m i širine 440 m.

Do hotela sa aerodroma Male stižete unutrašnjim letom i brzim brodom. Ukupno vreme trajanja puta je oko 30 minuta (20 minuta unutrašnjim letom i zatim još 10 minuta brzim brodom).


Sun Island Resort and Spa

Hotel: Prostran rizort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi, istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti. Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete probati u nekom od 7 restorana: ,,Sun Star’’ sa tajlandskom kuhinjom, ili ,,Zero’’ koji će Vas razmaziti svojom zdravom kuhinjom i jelima napravljenim od domaćih sastojaka. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice. Besplatan Wi-Fi internet u lokalima ,,Golf Bar’’, ,,Main Bar’’ i ,,Coffee Shop’’.


Sun Island Resort and Spa 1

Sun Island Villa Park – Tipovi vila

Sobe: 458
Sun Villa: oko 46 m², smeštena u sredini ostrva i okružena tropskim zelenilom. Opremljena je kupatilom sa tušem/WC, fenom, klima uređajem, TV, telefon, aparatom za kafu/čaj, mini barom (uz doplatu), sef i terasom.


Sun Island Resort and Spa sun villa

Beach Villa: oko 35 m², nalazi se direktno na plaži. Opremljena je kupatilom sa tušem/WC, fenom, klima uređajem, TV, telefon, aparatom za kafu/čaj, mini barom (uz doplatu), sef i terasom.Deluxe Beach Villa: oko 52 m², prostrana i dobro opremljena vila. Nalazi se direktno na plaži, poseduje terasu, kupatilo sa odvojenim spoljnim tušem, TV, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, aparat za kafu/čaj, ventilator, fen za kosu.Sunset Beach Villa: oko 41 m², vila koja se nalazi na takvoj poziciji gde ćete videti neke od najlepših zalazaka sunca baš iz vaše vile. Direktno je na puderasto beloj peščanoj plaži i dobro je opremljena. Poseduje terasu, kupatilo, TV, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, aparat za kafu/čaj, ventilator, fen za kosu.

Lagoon Beach Villa: oko 52 m², smeštena između bujnog tropskog zelenila sa direktnim pristupom na more. Ove vile su modernijeg dizajna i vrlo su prostrane. Poseduje terasu, kupatilo, TV, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, aparat za kafu/čaj, ventilator, fen za kosu.Beach Villa with Whirlpool: oko 121 m², vila modernijeg dizajna, izuzetno prostrana i dobro opremljena. Nalazi se direktno na plaži, ima privatni đakuzi, klima uređaj, TV, telefon, ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), sef i terasu.


Sun Island Resort and Spa vila na plazi

Beach Pool Villa: oko 121 m², vila modernog dizajna, koja se nalazi direktno na plaži i ima svoj privatni bazen. Poseduje klima uređaj, TV, telefon, ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), sef i terasu.

Deluxe Beach Pool Villa: oko 170 m², smeštene su u blizini prirodne džungle ostrva. Svaka ima svetle, prozračne enterijere, tuš na otvorenom, privatni bazen i đakuzi. Pored toga, svaka vila ima direktan pristup plaži, takođe opremljena je i sa klima uređajem, TV, telefonom, apratom za kafu/čaj, mini barom (uz doplatu), sefom i terasom.Water Villa: oko 73 m², nalazi se iznad vode i ima panoramski pogled na Indijski okean. Vila je prostrana i dobro opremljena. Poseduje terasu gde se tokom dana možete sunčati, kupatilo, TV, mini bar (uz doplatu), klima uređaj, aparat za kafu/čaj, ventilator, fen za kosu.

Sunset Water Villa: oko 73 m², ista je kao Water Villa samo se nalazi sa strane gde zalazi sunce, pa ćete tokom večeri uživati u predivnim pogledima.Sun Island Villa Park – Tipovi restorana

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu ,,Maaniya’’ su uključeni u cenu. Sun Island Villa Park ima mogućnost i doplate za All Inclusive uslugu, koju radimo na upit putnika. Hotel ima 6 restorana i 4 bara.

Restorani koji su vam na raspolaganju tokom vašeg boravka:

 • „Maaniya“ koji je glavni restoran i u njemu se služe internacionalna jela
 • „Sun Star Thai“ je a la carte restoran sa orjentalnim tipom kuhinje
 • „Al Pontile“ a la carte restoran sa italijanskom kuhinjom
 • „Southern Star“ je restoran na bazi švedskog stola i nudi internacionalna jela
 • „Zero“ skriveni restoran negde u srcu ostrva, koji nudi posebno iskustvo u krošnjama tropskog zelenila
 • „Teppanyaki“ je japasnki a la carte restoran

Sun Island Resort and Spa bar

Zabava: Povremeno večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, badminton, pikado, windsurfing, kanu, golf (9 rupa). Uz doplatu: veslanje na dasci, skijanje na vodi, jet-ski, pecanje na otvorenom moru, iznajmiljivanje bicikala.Ronjenje: Sun Island Villa Park ima i školu ronjenja ,,DiveOceanus’’. Od plaže do unutrašnjeg grebena ima oko 350 m. Oprema za snorkeling uz doplatu.

Wellness: Opustite se u spa centru „Araamu“ u hotelu Sun Island Villa Park. Reč „Araamu“ znači „blaženo stanje potpune relaksacije“, pa su samim tim i kreirali klasične i pa smo kreirali klasične i ajuverde tretmane za podmlađivanje i revitalizaciju.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.Pročitajte još zanimljivosti:

✔ Zašto je Sun Island Resort 4* na Maldivima najtraženiji hotel kod nas?

✔ Nećeš valjda sama na Maldive?

✔ Maldivi sa petomesečnom bebom i trogodišnjakom


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

1.656 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge:7 x Pun pansion
  (doručak, ručak i večera)
  * All Inclusive moguć uz doplatu
 • Tip smeštaja:Vila u vrtu
 • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.