Sun Island Resort and Spa - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Sun Island Resort and Spa 4*

Položaj: Resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), Aerodrom Male je udaljen oko 107 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i potom brzim brodom.

Hotel: U sklopu resorta nalaze se recepcija, jednim delom otvoren glavni restoran „Maaniyaa“ kao i „Southern Star“ sa internacionalnom kuhinjom, grill restoran, 2 A-la-carte restorana „Al Pontile“(japanski i italijanski) i „Sun Star“ (tajlandski), kao i novi grill restoran „Guraamuli“, Pizza-Express, 9 barova, „Vani Coffee Shop“, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu, ambulanta, juvelir, prodavnice, frizer, čitaonica, internet uz doplatu.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak ivečeru u glavnom restoranu su uključeni u cenu. Uz doplatu za pun pansion uključen je i švedski sto za ručak. Uz doplatu za „All Inclusive“ uključena su sva tri obroka na bazi švedskog stola. Dodatne usluge su navedene u tabeli sa cenama. Za goste u Water bungalovima svi obroci se serviraju u restoranu “Southern Star”. A-la-carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. tj. 31.12.

Sobe: 422
Standard Promo: oko 21 m², bungalovi u nizu, sa kupatilom sa tušem/WC-om, fenom, TV-om, telefonom, klimom, ventilatorom na plafonu, mini barom. U drugom redu i sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow: oko 21 m² (136), u bungalovima sa po 2 ili 4 smeštajne jedinice, kutkom za sedenje, kupatilo sa tušem/WC-om, fen, telefon, TV, muzička linija, sef, klima,ventilator, mini bar, internet uz doplatu, aparat za kafu/čaj, terasa, pogled na plažu i more.
Superior Beach Bungalow: oko 26m² (218), kao Beach Bungalow, prostraniji, dodatno sa kadom.
Water Bungalow: oko 32 m² (64), kao Superior, veći, sa po dve smeštajne jedinice, dodatno sa DVD plejerom, na stubovima iznad vode, sa direktnim pristupom moru.

Zabava: povremeno disko večeri, folklor show, živa muzika u glavnom baru.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Ostale sportske mogućnosti uračunate kod All inclusive usluge se nalaze u tabeli. Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac, jet ski, katamaran, pecanje na pučini, fitnes centar, squash, badminton, bilijar, iznajmljivanje bicikla, 4 teniska terena sa osvetljenjem, parasailing, surfing, kajak, jedrenje, čamac sa staklenim dnom.

Ronjenje
Od plaže do najbližeg grebena ima oko 350m. Snorkling i škola ronjenja (PADI/SSI) uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Sun Island.

Beauty & Wellness
Lepi „Araamu Spa“ centar. Uz doplatu: jakuzzi, sauna, parno kupatilo, masaža i kozmetički tretmani, kao i Ayurveda tretmani.

More Inclusive
• DERTOUR-ovi gosti dobijaju dnevno 2 flaše sa vodom (max. 2 flaše po sobi), kao i kafu/čaj za aparat u sobi.
• Gosti koji proslavljaju rođendan u toku boravka dobijaju od hotela 1 flašu vina kao i 1 tortu. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji.

Venčanje i Honeymoon
Venčanja u raju

Detaljne informacije icene Sun Island Resort & Spa paketa za venčanja potražite kod svoje agencije.

Honeymoon Special i ponuda za srebrnu i zlatnu godišnjicu braka
Mladenci i gosti koji slave jubilej, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i korpu voća na dolasku. Molimo navesti informaciju pri rezervaciji

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti