Royal Island Resort & Spa 4*

Položaj: Na 800m dugačkom i 220m širokom ostrvu Horubadhoo. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i dodatno brodom.

Hotel: Sa stilom uređen rizort, koji se savršeno uklapa u tropsku vegetaciju ostrva. Sadržaj hotela čine glavni restoran ,,Maakanaa’’ sa azijskim i internacionalnim specijalitetima, a-la-carte restoran ,,Raabondhi’’ koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, zatim coffee-shop ,,Pool Terrace’’, bar, bar na bazenu i pab. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan Wi-Fi u glavnom baru. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

Sobe: 170
Beach Villa: oko 57m², kupatilo sa tušem/ wc-om, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa.
Sunset Beach Villa: oko 57m², kao Beach Villa, sa pogledom na zalazak sunca.

Ishrana: Uključen je bogat švedski sto za doručak i večeru u restoranu ,,Maakanaa’’, takođe na bazi švedskog stola. Kod rezervacije punog pansiona odnosno all inclusive paketa dodatno i švedski sto za ručak u istom restoranu.

Zabava: Povremeno živa muzika, diskoteka.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar. Uz doplatu: skijanje na vodi, jet-ski, jedrenje, pecanje na pučini.

Beauty & Wellness: ,,Araamu Spa’’ je prava oaza mira, opremljena u antičkom stilu, smeštena u unutrašnjosti ostrva. Sadrži 10 prostorija od kojih je 6 na otvorenom, parno kupatilo, jacuzzi, sauna, ajurvedski tretmani, masaže, manikir i pedikir.

Ronjenje: Ostrvo raspolaže školom ronjenja Dive Oceanus. Blago nagnuta obala i kristalno čista laguna su idealni za snorkeling i otkrivanje podvodnog sveta. Greben na 10-80 m. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

1.819 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.