Royal Island Resort & Spa 4+*

Položaj: Na 800m dugačkom i 220m širokom ostrvu Horubadhoo. Aerodrom Male je udaljen oko 118 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i dodatno brodom.

Hotel: Sa stilom uređen rizort, koji se savršeno uklapa u tropsku vegetaciju ostrva. Sadržaj hotela čine glavni restoran ,,Maakanaa’’ sa azijskim i internacionalnim specijalitetima, a-la-carte restoran ,,Raabondhi’’ koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, zatim coffee-shop ,,Pool Terrace’’, bar, bar na bazenu i pab. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan Wi-Fi u glavnom baru. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

Sobe: 170
Beach Villa: oko 57m², kupatilo sa tušem/ wc-om, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa.
Sunset Beach Villa: oko 57m², kao Beach Villa, sa pogledom na zalazak sunca.

Ishrana: Uključen je bogat švedski sto za doručak i večeru u restoranu ,,Maakanaa’’, takođe na bazi švedskog stola. Kod rezervacije punog pansiona odnosno all inclusive paketa dodatno i švedski sto za ručak u istom restoranu.

Zabava: Povremeno živa muzika, diskoteka.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar. Uz doplatu: skijanje na vodi, jet-ski, jedrenje, pecanje na pučini.

Beauty & Wellness: ,,Araamu Spa’’ je prava oaza mira, opremljena u antičkom stilu, smeštena u unutrašnjosti ostrva. Sadrži 10 prostorija od kojih je 6 na otvorenom, parno kupatilo, jacuzzi, sauna, ajurvedski tretmani, masaže, manikir i pedikir.

Ronjenje: Ostrvo raspolaže školom ronjenja Dive Oceanus. Blago nagnuta obala i kristalno čista laguna su idealni za snorkeling i otkrivanje podvodnog sveta. Greben na 10-80 m. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotelPogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.