Kuredu Island Resort - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Kuredu Island Resort 4*

Položaj: u severnom delu Lhaviyani Atoll-u, poznatom po bogatom ribljem svetu. Ostrvo je veličine od oko 1800m x 325m. Aerodrom Male udaljen oko 150km, oko 40min leta hidroavionom.

Hotel: ovaj popularan resort ima oko 3km dugu peščanu plažu i najbolja je preporuka za ležeran odmor. Veliki izbor restorana brine o kulinarskom užitku. Na raspolaganju su još i 7 barova, 2 bazena, razne radnje, TV sala sa knjižarom i ambulanta. Internet je uz doplatu na raspolaganju.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u restoranima „Bonthi“, „Koamas“, „O“ i „Sangu“ je uračunat (u zavisnosti od bukiranog tipa sobe). Kod rezervisanog punog pansiona odnosno „All inclusive“ dodatno švedski sto za ručak. Dodatne usluge za „All inclusive“ možete preuzeti iz tabele sa cenama. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 383
Garden Bungalow: oko 56m² (kat.***) (40), u severnom delu ostrva, uređeni u tipičnom maldivskom stilu sa puno drveta. Imaju kupatilo sa tušem/WC-om i spoljnim tušem, telefon, klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i nameštenu terasu. Garden bungalovi se nalaze u drugom redu u odnosu na plažu i imaju pogled ka bašti.
Beach Bungalow: oko 56m² (kat.***) (90), kao Garden Bungalow, dodatno sa fenom, nalaze se u prvom redu u odnosu na plažu i imaju pogled na more.
Beach Villa: oko 60m² (93), kao Beach Bungalow, delom na severnoj delom na južnoj strani ostrva, nešto prostranije, dodatno bade mantil, TV i internet priključak.
Jacuzzi Beach Villa: oko 70m² (100), kao Beach Villa, na jugo-zapadu ostrva. Vile su prostranije i raspolažu sa malom baštom sa dnevnim ležajem i đakuzijem.
Water Villa: oko 70m² (50), kao Jacuzzi
Beach Villa (izuzev spoljnog tuša i đakuzija), na severo-zapadu ostrva, strani gde zalazi sunce. Izgrađene su na stubovima u laguni i imaju direktan pristup moru.
Sultan Pool Villa: oko 100m² (10), kao Jacuzzi Beach Villa, novoizgrađene i integrisane u ostrvsku vegetaciju. Znatno modernije uređene i imaju tuš, odvojeni gardarober i veliku drvenu platformu sa natkrivenim dnevnim boravkom i privatnim bazenom (kod OUXH).

Zabava: redovna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: pikado, fudbal, stoni tenis, windsurfing, kanu, nemotorizovani sportovi na vodi. Uz doplatu: tenis, golf teren sa 6 rupa, ronjenje, motorizovani sportovi na vodi, pecanje na pučini.

Ronjenje
Informacije o školi ronjenja možete dobiti na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de
Subject Kuredu.

Beauty & Wellness
Resort raspolaže sa dva „Duniye“ spa centra, jedan na kopnu i drugi iznad vode. Uz doplatu: masaže, tretmani, razni kozmetički tretmani.

More inclusive
• DERTOUR-ovi gosti dobijaju „Sunset Cruise“ po osobi i boravku.
• DERTOUR-ovi gosti imaju pristup Trans
Maldivian Airways VIP lounge-u za vreme čekanja transfera hidroavionom.

Venčanje & Honeymoon
Honeymoon special
Mladenci dobijaju korpu sa voćem i jednu flašu penušavog vina. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti