Kuredu Island Resort 4*

Položaj: U severnom delu Lhaviyani Atoll-u, poznatom po bogatom ribljem svetu. Ostrvo je veličine od oko 1800m x 325m. Aerodrom Male udaljen oko 152km, oko 40 minuta leta hidroavionom.

Hotel: Omiljeni rizort sa oko 3 km dugačkom peščanom plažom. Raspolaže sa 4 glavna restorana: ,,Koamas’’, ,,Bonthi‘‘, ,,O‘‘ (za starije od 12 godina) i ,,Sangu‘‘ (za starije od 18 godina). U zavisnosti od smeštaja, možete se hraniti u nekom od restorana ili uživati u koktelima u baru. Na raspolaganju su još i 3 a-la-carte restorana, različiti barovi, kao i ,,Sai Kotari Tea House’’ koji su otvoreni za sve goste. Dodatno 3 bazena od kojih je jedan u ,,Sangu’’ delu (samo za starije od 18 godina), podrum vina u “Sangu” delu, besplatni Wi-Fi, TV sala sa bibliotekom, klub za decu i različite radnje upotpunjuju ovu ponudu.

Sobe: 387
Garden Bungalow: oko 54 m² (45), uređeni u tipičnom maldivskom stilu sa puno drveta. Sadrži poluotvoreno kupatilo sa tušem, WC, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, Nespresso® aparat za kafu, fen, besplatan Wi-Fi internet, sef, terasa sa pogledom na vrt. Nalazi se u drugom redu do plaže.
Beach Bungalow: oko 54 m² (90), kao Garden Bungalow, nalazi se u prvom redu do plaže.
Beach Villa: oko 57 m² (93), kao Beach Bungalow, kvalitetnije opremljen, dodatno TV, Bluetooth Soundbar i rashlađivač vina.
Jacuzzi Beach Villa: oko 78 m² (100), kao Beach Villa, sa đakuzijem i dnevnim ležajem u velikom spoljašnjem delu.
Sangu Water Villa: oko 70 m² (50), kao Beach Villa, na strani zalaska sunca. Izgrađene su na stubovima u laguni, sa zatvorenim kupatilom i velikom drvenom verandom za sunčanje, sa direktnim pristupom moru.
Private Pool Villa: oko 287 m² (10), kao Jacuzzi Beach Villa, ušuškane u vegetaciju ostrva. Sa tušem, odvojenim garderoberom i velikom drvenom platformom sa natkrivenim dnevnim boravkom i privatnim bazenom.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, kao i švedski sto za ručak i večeru u jednom od glavnih restorana je uračunat. Dodatne all inclusive usluge možete videti u tabeli sa cenama. U a-la-carte restoranima all inclusive uz doplatu.

Zabava: Redovna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, pikado, fudbal, tenis, stoni tenis, badminton, bilijar, odbojka, kanu. Uz doplatu: tenis sa osvetljenj

Ronjenje: Škola ronjenja. Dugački greben nalazi se direktno ispred ostrva. Oprema za snorkling uz doplatu.

Beauty & Wellness: Rizort raspolaže sa dva ,,Duniye’’ spa centra, jedan se nalazi u unutrašnjosti ostrva, dok je drugi na vodi.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

1.850 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Bungalow
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.