Kandima Maldives 4+*


Kandima Maldives je otvoren 2017. godine, ​Lifestyle rizort​ koji ​kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva​, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima.


Kandima Maldives

Položaj: Nalazi se na ostrvu veličine ​3 kilometra dužine i 100 metara širine, u središtu velike lagune. ​Aerodrom Male udaljen​ ​je 150 kilometara, odnosno na​ oko ​25​ ​minuta vožnje lokalnim letom do​ ​ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još oko 20 minuta vožnje brodom​.​


Kandima Maldives vile

Hotel: Novi rizort će vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva.​ ​Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran​ ​“Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“​ ​u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran​ ​“Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni​ restoran ​“Deli“​ ​služi sveže snekove, a restoran​ „Smoked“​ ​služi jela sa roštilja.​ ​Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu​ ​“Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.


Kandima Maldives bazen

Sobe:  ​274.
Sky Studio: veličine oko​ ​40 m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​15 m​2​), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu,​ elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, ​t​elefon, ​k​limu,​ ventilator na plafonu, ​minibar ​i balkon.


Kandima Maldives vile na plazi

Beach Studio: veličine oko​ 40 ​m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 15 m2), ​isto opremljene kao Sky Studio, ali se ​nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.Beach Villa Jacuzzi: veličine ​oko ​97 m2 (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​42 m2), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​u zasebnim vilama, a dodatno imaju ​kupatilo sa odvojenom kadom, odvojenim tušem, WC, terasu i đakuzi.Beach Pool Villa with Jacuzzi: oko ​125 m​2​ (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​70 m2), ​isto su opremljene kao Beach Villa Jacuzzi, ​sa privatnim bazenom.Aqua Villa: veličine ​oko​ 73 m​2​ (od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 25 m​2​), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​na stubovima iznad vode. Zasebne su vile koje u svom sastavu dodatno imaju kupatilo sa odvojenom kadom, odvojen tuš, WC, ​terasu za sunčanje i direktan prilaz moru.Aqua Villa with Jacuzzi: oko 90 m² (od toga oko 30 m² spoljašnji deo) (28), kao Aqua Villa, sa jacuzzi-jem na terasi.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Uz rezervisan polupansion uključena je večera, uz rezervisan pun pansion odn. all inclusive i ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima ,,Flavor’’ ili ,,Zest’’ (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj uračunati su u cenu). Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledajte tabelu


Kandima Maldives restoran

Wellness: U hotelu Kandima Maldives spa centar​ se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.


Kandima Maldives spa

​Sport: Uključeno: fitnes centar, ​odbojka na plaži, ​t​enis,​ košarka. Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.

Zabava: Večernja zabava. Uz doplatu: kursevi kuvanja, umetnički i kursevi rukotvorina.

Deca: Kandima Maldives ima i dečiji klub za decu od 4-12 godina, otvoren je svaki dan od 08h-20h.Ronjenje: Rizort raspolaže školom ronjenja, koja organizuje ronilačke izlete u blizini. Greben je udaljen 5 min, do njega se dolazi čamcem. Oprema za snorkling se doplaćuje.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.053 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Sky Studio
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.