Kandima Maldives 4+*


Kandima Maldives je otvoren 2017. godine, ​Lifestyle rizort​ koji ​kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva​, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima.


Kandima Maldives

Položaj: Nalazi se na ostrvu veličine ​3 kilometra dužine i 100 metara širine, u središtu velike lagune. ​Aerodrom Male udaljen​ ​je 150 kilometara, odnosno na​ oko ​25​ ​minuta vožnje lokalnim letom do​ ​ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još oko 20 minuta vožnje brodom​.​


Kandima Maldives vile

Hotel: Novi rizort će vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva.​ ​Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran​ ​“Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“​ ​u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran​ ​“Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni​ restoran ​“Deli“​ ​služi sveže snekove, a restoran​ „Smoked“​ ​služi jela sa roštilja.​ ​Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu​ ​“Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.


Kandima Maldives bazen

Sobe:  ​274.
Sky Studio: veličine oko​ ​40 m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​15 m​2​), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu,​ elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, ​t​elefon, ​k​limu,​ ventilator na plafonu, ​minibar ​i balkon.


Kandima Maldives vile na plazi

Beach Studio: veličine oko​ 40 ​m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 15 m2), ​isto opremljene kao Sky Studio, ali se ​nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.Beach Villa Jacuzzi: veličine ​oko ​97 m2 (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​42 m2), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​u zasebnim vilama, a dodatno imaju ​kupatilo sa odvojenom kadom, odvojenim tušem, WC, terasu i đakuzi.Beach Pool Villa with Jacuzzi: oko ​125 m​2​ (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​70 m2), ​isto su opremljene kao Beach Villa Jacuzzi, ​sa privatnim bazenom.Aqua Villa: veličine ​oko​ 73 m​2​ (od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 25 m​2​), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​na stubovima iznad vode. Zasebne su vile koje u svom sastavu dodatno imaju kupatilo sa odvojenom kadom, odvojen tuš, WC, ​terasu za sunčanje i direktan prilaz moru.Aqua Villa with Jacuzzi: oko 90 m² (od toga oko 30 m² spoljašnji deo) (28), kao Aqua Villa, sa jacuzzi-jem na terasi.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Uz rezervisan polupansion uključena je večera, uz rezervisan pun pansion odn. all inclusive i ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima ,,Flavor’’ ili ,,Zest’’ (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj uračunati su u cenu). Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledajte tabelu


Kandima Maldives restoran

Wellness: U hotelu Kandima Maldives spa centar​ se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.


Kandima Maldives spa

​Sport: Uključeno: fitnes centar, ​odbojka na plaži, ​t​enis,​ košarka. Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.

Zabava: Večernja zabava. Uz doplatu: kursevi kuvanja, umetnički i kursevi rukotvorina.

Deca: Kandima Maldives ima i dečiji klub za decu od 4-12 godina, otvoren je svaki dan od 08h-20h.Ronjenje: Rizort raspolaže školom ronjenja, koja organizuje ronilačke izlete u blizini. Greben je udaljen 5 min, do njega se dolazi čamcem. Oprema za snorkling se doplaćuje.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.155 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Sky Studio
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.