Soneva Fushi - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Soneva Fushi 6*

Položaj: ostrvo Kunfunadhoo je sa 1,4 km x 400 m jedno od najvećih u maldivskom arhipelagu, okruženo prelepim plažama i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 35 min leta hidroavionom.

Hotel: ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“. Otvoreni način gradnje, kao i uređenje sa puno prirodnih materijala, obećava pravi užitak u prirodi. Posebno dragoceno iskustvo je vožnja biciklom po unutrašnjosti ostrva, koje je posve nalik džungli, a čiji romantičan izgled impresionira pogotovo u večernjim satima, kada je ambijent obasjan noćnim osvetljenjem. Pored glavnog restorana “Nine” (internacionalna jela, otvoren uveče), tu su i „Mihiree Mitha“ (otvoren za jutarnji i podnevni obrok), kao i 2 a-la-carte restorana: gourmet restoran „By the Beach“, sa izuzetnom japansko-kreolskom kuhinjom i najboljim vinima, i „Fresh in the Garden“, koji svakodnevno nudi raznovrstan meni sa plodovima iz bio bašte. Sadržaj hotela čine još i 3 bara, vinski podrum, radnja, juvelirnica, openair bioskop, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan WLAN internet, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno švedski sto za večeru, u glavnom restoranu. Kod rezervisanog punog pansiona švedski sto za ručak uračunat. A-la-carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12., 31.12., 27.3.

Sobe: 55
Crusoe Villa: oko 235m² (od toga oko 156m² spoljašnji deo) (8), ušuškani u prirodno okruženje, u privatnoj atmosferi, sa direktnim pristupom plaži (10-25 m u zavisnosti od položaja), zasebni dvospratni bungalovi sa velikim dnevnim prostorom u prizemlju, otvoreno kupatilo sa odvojenom kadom i 2 spoljašnja tuša u bašti, fen, bade mantil, TV (samo za DVD), HiFi sa zvučnicima u dnevnoj i spavaćoj sobi i kupatilu, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, privatni deo bašte. Stepenice vode na galeriju, na kojoj se nalazi spavaći prostor i dodatni WC. Na 1. spratu je i veliki balkon sa „Dining table“ i paviljonom sa dnevnim ležajem. Vožnja biciklom takođe stoji na rasplaganju gostima. Soneva Fushi Villa: oko 395m² (od toga oko 315m² spoljašnji deo) (3), kao Crusoe Villa, u prizemlju, sa većim kombinovanim dnevnim i spavaćim prostorom, velikim luksuznim kupatilom u bašti i sa velikom terasom. Crusoe Villa sa bazenom: oko 235m² (od toga oko 151m² spoljašnji deo) (6), kao Crusoe Villa, dodatno sa privatnim bazenom. Soneva Fushi Villa Suite sa bazenom: oko 594m² (od toga oko 498m² spoljašnji deo) (13), kao Soneva Fushi Villa, dodatno sa privatnim bazenom. Crusoe Suite 1 Bedroom sa bazenom: oko 645m² (od toga oko 549m² spoljašnji deo) (2), kao Crusoe Villa sa bazenom.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, časovi yoge, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, društvene igre, windsurfing, katamaran, kajak. Uz doplatu: skijanje na vodi, wakeboard.

Deca: Klub za decu:”The Den” za decu od 5 godina, otvoren 10-13h i 14-18h. Dečiji klub nudi sve što deca žele npr. lego sobu, piratski brod. Za decu ispod 5 godina postoji mogućnost čuvanja dece uz doplatu.

Ronjenje: Hotel poseduje svoju PADI školu ronjenja, koja nudi kurseve ronjenja i ronilačke izlete uz doplatu. Unutrašnji greben se delimično spaja sa ostrvom i nudi odlične uslove za snorkling. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: Izvrstan „Six Senses Spa“ poseduje prostorije za masaže sa integrisanim vodopadima, kao i otvorene paviljone direktno na moru. Uračunato: sauna, parno kupatilo, đakuzi. Uz doplatu: masaže, tretmani.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti