Soneva Fushi 6*

Položaj: ostrvo Kunfunadhoo je sa 1,4 km x 400 m jedno od najvećih u maldivskom arhipelagu, okruženo prelepim plažama i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 35 min leta hidroavionom.

Hotel: ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“. Otvoreni način gradnje, kao i uređenje sa puno prirodnih materijala, obećava pravi užitak u prirodi. Posebno dragoceno iskustvo je vožnja biciklom po unutrašnjosti ostrva, koje je posve nalik džungli, a čiji romantičan izgled impresionira pogotovo u večernjim satima, kada je ambijent obasjan noćnim osvetljenjem. Pored glavnog restorana “Nine” (internacionalna jela, otvoren uveče), tu su i „Mihiree Mitha“ (otvoren za jutarnji i podnevni obrok), kao i 2 a-la-carte restorana: gourmet restoran „By the Beach“, sa izuzetnom japansko-kreolskom kuhinjom i najboljim vinima, i „Fresh in the Garden“, koji svakodnevno nudi raznovrstan meni sa plodovima iz bio bašte. Sadržaj hotela čine još i 3 bara, vinski podrum, radnja, juvelirnica, openair bioskop, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan WLAN internet, lekarska ordinacija.

Sobe: 57
Crusoe Villa: oko 235 m2 (od toga spoljašnji deo oko 156 m2) (8), luksuzno opremljene, samostalne, dvospratni bungalovi u prirodi obezbeđuju privatnost i direktan pristup plaži (10-25 m, u zavisnosti od položaja), prostrani dnevni prostor u prizemlju, otvoreno kupatilo sa kadom i dva spoljašnja tuša u vrtu, fen, bade-mantil, TV (samo za DVD), Hi-Fi sistem sa zvučnicima u dnevno-spavaćem delu i delu i kupatilu, CD/DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef i privatni vrtni deo. Stepenice vode do galerije, gde su spavaći prostor i dodatni WC. Na prvom spratu veliki balkon sa „Dining Table“ i paviljon sa dnevnim ležajem. Bicikli na raspolaganju.
Soneva Fushi Villa: oko 395 m2 (od toga spoljašnji deo oko 315 m2) (3), kao Crusoe Villa, u prizemlju, sa većim kombinovanim dnevno-spavaćim prostorom, većim i luksuznijim kupatilom u vrtu i velikom terasom.
Crusoe Villa with Pool: oko 235 m2 (od toga spoljašnji deo oko 156 m2) (6), kao Crusoe Villa, sa privatnim bazenom.
Soneva Fushi Villa Suite with Pool: oko 594 m2 (od toga spoljašnji deo oko 498 m2) (13), kao Soneva Fushi Villa, sa privatnim bazenom

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisani polupansion dodatno švedski sto za večeru u „Mihiree Mitha“ ili meni u „Down to Earth“ uračunat. Uz pun pansion dodatno švedski sto za ručak u „Mihiree Mitha“ i švedski sto za večeru u „Mihiree Mitha“ ili meni u „Down to Earth“ uračunato. U ostalim restoranima se rezervisana ishrana doplaćuje. Uz „All inclusive“ dodatno za ručak i večeru „Dine Around“, odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato

Sport & Fitness: Uračunato: Fitness-Center, časovi joge, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, surfovanje, katamaran i kajak. Uz doplatu: skijanje na vodi i wakeboard.

Beauty & Wellness: Izvrstan „Six Senses Spa“ poseduje prostorije za masaže sa integrisanim vodopadima, kao i otvorene paviljone direktno na moru. Uračunato: sauna, parno kupatilo, đakuzi. Uz doplatu: masaže, tretmani.

Deca: Klub za decu: „The Den“ za decu od 5 godina, otvoren od 10-13 i od 14-18 sati. U ponudi soba sa lego kockama, muzička soba, bazen i 8 m visok piratski brod.

Ronjenje: Hotel poseduje svoju PADI školu ronjenja, koja nudi kurseve ronjenja i ronilačke izlete uz doplatu. Unutrašnji greben se delimično spaja sa ostrvom i nudi odlične uslove za snorkling. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.