Soneva Fushi 6*

Položaj: ostrvo Kunfunadhoo je sa 1,4 km x 400 m jedno od najvećih u maldivskom arhipelagu, okruženo prelepim plažama i bujnom vegetacijom. Aerodrom Male je udaljen oko 113 km, oko 35 min leta hidroavionom.

Hotel: ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“. Otvoreni način gradnje, kao i uređenje sa puno prirodnih materijala, obećava pravi užitak u prirodi. Posebno dragoceno iskustvo je vožnja biciklom po unutrašnjosti ostrva, koje je posve nalik džungli, a čiji romantičan izgled impresionira pogotovo u večernjim satima, kada je ambijent obasjan noćnim osvetljenjem. Pored glavnog restorana “Nine” (internacionalna jela, otvoren uveče), tu su i „Mihiree Mitha“ (otvoren za jutarnji i podnevni obrok), kao i 2 a-la-carte restorana: gourmet restoran „By the Beach“, sa izuzetnom japansko-kreolskom kuhinjom i najboljim vinima, i „Fresh in the Garden“, koji svakodnevno nudi raznovrstan meni sa plodovima iz bio bašte. Sadržaj hotela čine još i 3 bara, vinski podrum, radnja, juvelirnica, openair bioskop, biblioteka, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan WLAN internet, lekarska ordinacija.

Sobe: 57
Crusoe Villa: oko 235 m2 (od toga spoljašnji deo oko 156 m2) (8), luksuzno opremljene, samostalne, dvospratni bungalovi u prirodi obezbeđuju privatnost i direktan pristup plaži (10-25 m, u zavisnosti od položaja), prostrani dnevni prostor u prizemlju, otvoreno kupatilo sa kadom i dva spoljašnja tuša u vrtu, fen, bade-mantil, TV (samo za DVD), Hi-Fi sistem sa zvučnicima u dnevno-spavaćem delu i delu i kupatilu, CD/DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef i privatni vrtni deo. Stepenice vode do galerije, gde su spavaći prostor i dodatni WC. Na prvom spratu veliki balkon sa „Dining Table“ i paviljon sa dnevnim ležajem. Bicikli na raspolaganju.
Soneva Fushi Villa: oko 395 m2 (od toga spoljašnji deo oko 315 m2) (3), kao Crusoe Villa, u prizemlju, sa većim kombinovanim dnevno-spavaćim prostorom, većim i luksuznijim kupatilom u vrtu i velikom terasom.
Crusoe Villa with Pool: oko 235 m2 (od toga spoljašnji deo oko 156 m2) (6), kao Crusoe Villa, sa privatnim bazenom.
Soneva Fushi Villa Suite with Pool: oko 594 m2 (od toga spoljašnji deo oko 498 m2) (13), kao Soneva Fushi Villa, sa privatnim bazenom

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisani polupansion dodatno švedski sto za večeru u „Mihiree Mitha“ ili meni u „Down to Earth“ uračunat. Uz pun pansion dodatno švedski sto za ručak u „Mihiree Mitha“ i švedski sto za večeru u „Mihiree Mitha“ ili meni u „Down to Earth“ uračunato. U ostalim restoranima se rezervisana ishrana doplaćuje. Uz „All inclusive“ dodatno za ručak i večeru „Dine Around“, odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato

Sport & Fitness: Uračunato: Fitness-Center, časovi joge, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, surfovanje, katamaran i kajak. Uz doplatu: skijanje na vodi i wakeboard.

Beauty & Wellness: Izvrstan „Six Senses Spa“ poseduje prostorije za masaže sa integrisanim vodopadima, kao i otvorene paviljone direktno na moru. Uračunato: sauna, parno kupatilo, đakuzi. Uz doplatu: masaže, tretmani.

Deca: Klub za decu: „The Den“ za decu od 5 godina, otvoren od 10-13 i od 14-18 sati. U ponudi soba sa lego kockama, muzička soba, bazen i 8 m visok piratski brod.

Ronjenje: Hotel poseduje svoju PADI školu ronjenja, koja nudi kurseve ronjenja i ronilačke izlete uz doplatu. Unutrašnji greben se delimično spaja sa ostrvom i nudi odlične uslove za snorkling. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

6.835 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Soneva Fushi Family Villa Suite with Pool
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.