Villa Nautica (ex Paradise Island Resort) 4*

Položaj: Nalazi se na 931 m dugačkom i 201 m širokom Lankanfinolhu ostrvu. Aerodrom Male je udaljen 10 km, oko 15 min. brzim brodom.

Hotel: Opuštajući, prostrani rizort nudi gostima ukupno 5 restorana: glavni restoran ,,Bageecha”, restoran na vodi ,,Lagoon” sa internacionalnim, azijskim i mediteranskim jelima na bazi švedskog stola, ,,Farumathi”, sa laganim jelima, užinom i morskom hranom, ,,Al Tramonto”, sa italijanskim jelima, ,,Fukuya Teppanyaki”, sa specijalitetima japanske kuhinje. Tu su još i ,,Huhangu Bar” i ,,Athiri Bar” na plaži, koji nude osvežavajuće napitke. Rizort takođe poseduje i Coffee Shop ,,Dhavaani’’, bazen sa odeljkom za decu, igralište za decu, suvenirnicu, juvelirnicu, besplatan Wi-Fi u ,,Huhangu Bar-u” i lobiju.

Sobe: 282
Beach Villa: oko 54 m², skladno namešten, kupatilo sa tušem/WC, spoljašnji tuš, fen, TV, besplatan Wi-Fi, telefon, aparat za kafu/ čaj, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-bar, sef i terasa. U prvom redu do plaže.Water Villa: oko 77 m², kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, elegantno i bolje opremljena, bez spoljnog tuša, bade-mantil, teras za sunčanje sa dnevnim ležajem i ležaljkama, sa spoljašnjom kadom, direktan prilaz laguni.Whirlpool Water Villa: oko 86 m², kao Water Vila, ekskluzivnije i luksuznije nameštena, bez spoljne kade, sa đakuzijem u spoljašnjem delu.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije Superior Beach Bungalova dodatno švedski sto za večeru uračunat. Kod rezervacije polupansiona u Water i Haven Vilama takođe dodatno švedski sto za večeru. Kod rezervacije punog pansiona odn. all inclusive dodatno ručak u vidu švedskog stola. Gostima koji su odseli u Superior Beach Bungalovu, svi obroci se serviraju u ,,Bageecha” restoranu. Obroci za goste Water i Haven Vila se služe u restoranu ,,Lagoon”.

Sport: Uračunato: fitnes centar, tenis (osvetljenje uz doplatu), odbojka na plaži, košarka, bilijar, badminton, skvoš, stoni tenis, kanu, windsurfing. Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, jetski, čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini, veslanje na dasci.

Wellness: ,,Aaruma Spa’’ sa svojih 14 prostorija nudi veliki izbor masaža i različitih tretmana. Osim toga poseduje i saunu, parno kupatilo i đakuzi.

Ronjenje: Na ostrvu se nalazi škola ronjenja ,,DiveOceanus’’. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.923 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.