Villa Nautica (ex Paradise Island Resort) 4*

Položaj: Nalazi se na 931 m dugačkom i 201 m širokom Lankanfinolhu ostrvu. Aerodrom Male je udaljen 10 km, oko 15 min. brzim brodom.

Hotel: Opuštajući, prostrani rizort nudi gostima ukupno 5 restorana: glavni restoran ,,Bageecha”, restoran na vodi ,,Lagoon” sa internacionalnim, azijskim i mediteranskim jelima na bazi švedskog stola, ,,Farumathi”, sa laganim jelima, užinom i morskom hranom, ,,Al Tramonto”, sa italijanskim jelima, ,,Fukuya Teppanyaki”, sa specijalitetima japanske kuhinje. Tu su još i ,,Huhangu Bar” i ,,Athiri Bar” na plaži, koji nude osvežavajuće napitke. Rizort takođe poseduje i Coffee Shop ,,Dhavaani’’, bazen sa odeljkom za decu, igralište za decu, suvenirnicu, juvelirnicu, besplatan Wi-Fi u ,,Huhangu Bar-u” i lobiju.

Sobe: 282
Beach Villa: oko 54 m², skladno namešten, kupatilo sa tušem/WC, spoljašnji tuš, fen, TV, besplatan Wi-Fi, telefon, aparat za kafu/ čaj, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-bar, sef i terasa. U prvom redu do plaže.Water Villa: oko 77 m², kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, elegantno i bolje opremljena, bez spoljnog tuša, bade-mantil, teras za sunčanje sa dnevnim ležajem i ležaljkama, sa spoljašnjom kadom, direktan prilaz laguni.Whirlpool Water Villa: oko 86 m², kao Water Vila, ekskluzivnije i luksuznije nameštena, bez spoljne kade, sa đakuzijem u spoljašnjem delu.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije Superior Beach Bungalova dodatno švedski sto za večeru uračunat. Kod rezervacije polupansiona u Water i Haven Vilama takođe dodatno švedski sto za večeru. Kod rezervacije punog pansiona odn. all inclusive dodatno ručak u vidu švedskog stola. Gostima koji su odseli u Superior Beach Bungalovu, svi obroci se serviraju u ,,Bageecha” restoranu. Obroci za goste Water i Haven Vila se služe u restoranu ,,Lagoon”.

Sport: Uračunato: fitnes centar, tenis (osvetljenje uz doplatu), odbojka na plaži, košarka, bilijar, badminton, skvoš, stoni tenis, kanu, windsurfing. Uz doplatu: skijanje na vodi, katamaran, jetski, čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini, veslanje na dasci.

Wellness: ,,Aaruma Spa’’ sa svojih 14 prostorija nudi veliki izbor masaža i različitih tretmana. Osim toga poseduje i saunu, parno kupatilo i đakuzi.

Ronjenje: Na ostrvu se nalazi škola ronjenja ,,DiveOceanus’’. Oprema za snorkling uračunata.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.