Paradise Island Resort and Spa - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Paradise Island Resort and Spa 4*

Položaj:Na 1000m dugačkom i 250m širokom Lankanfinolhu ostrvu. Aerodrom Male je udaljen 10 km, oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: Resort se izdvaja svojim svetlim koralnim peskom i kristalno čistom lagunom. Gostima nudi 1 glavni restoran “Paradise”, kao i 4 Ala-carte restorana (japanska, italijanska, internacionalna kuhinja i morski plodovi). Ponudu upotpunjavaju i Pizza-Express, 5 barova,coffeeshop, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke i peškiri na plaži i pored bazena, suvenirnica, fotolaboratorija, internet WLAN (uz doplatu), juvelirnica, frizer, igralište za decu i ambulanta.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu su uključeni u cenu. Uz doplatu za pun pansion uključen je i švedski sto za ručak. Uz doplatu za „All Inclusive“ uključen je švedskisto za sva tri obroka. Dodatne usluge su navedene u tabeli sa cenama. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. tj. 31.12.

Sobe: 220.
BungalowPromo: oko 23m², bungalovi u nizu, imaju kupatilo sa tušem/WC-om, fen, TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, mini bar. Nalaze se u drugom redu i imaju pogled na baštu.
Superior Beach Bungalow: oko 26 m², u bungalovima sa po 1 do 2 smeštajne jedinice, kao Bungalow Promo, kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa kadom/tušem, spoljni tuš, WC, fen, telefon, TV, klima,ventilator na plafonu,minibar, terasa, u prvom redu u odnosu na more.

Sport&Fitness: košarka, odbojka,stoni tenis.
Uz doplatu: parasailing, surfing, wakeboarding, katamaran, skijanje na vodi, jet-ski, banana čamac, čamac sa providnim dnom, pecanje na pučini,squash, badminton, 2 teniska terena,

pikado, fitnes centar.

Ronjenje
Do unutrašnjeg grebena je 300-400 m udaljenosti, a do spoljnjeg oko 10 minuta čamcem. U ponudi postoji PADI škola ronjenja, kao i oprema za snorkling uz doplatu.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti