Bandos Maldives 4+*

Položaj: Nalazi se na privatnom ostrvu, 8 km od Male, do ostrva se stiže gliserom (15 minuta vožnje) i udaljen je oko 7km od Međunarodnog aerodroma Velana. Biserne bele plaže koje okružuju ostrvo su upotpunjene predivnom zelenom vegetacijom, tirkiznom lagunom i Sunčevom svetlosti.

Hotel: U hotelu su nalazi recepcija, suvenirnica, zlatar, galerija, restorani koji nude razne vrste specijaliteta, bazeni, suncobrani.

Hrana: Bogat švedski sto za doručak i večeru je uračunat u cenu polupansiona. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uključen ručak. Kod All Inclusive usluge sva tri obroka su na bazi švedskog stola. Dodatne usluge koje su uračunate u All inclusive su i besplatna pića (bezalkoholna pića, mineralne vode, kafa, čaj, sokovi, kokteli u vremenskom intervalu od 7 do 00:30h), grickalice.

Sobe: 215

Garden Villas: sadrži: WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar (naplaćuje se), TV, terasa.
Deluxe soba: nalazi se na morskoj strani, sadrži odvojen dnevni boravak, kupatilo (kada), WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar (naplaćuje se), TV, terasa.
Jacuzzi Beach Villa: vila je na dva sprata sa morske strane, ima odvojenu jednu dnevnu sobu, kupatilo, kada, hidromasažnu kadu, WC, fen, klima uređaj, ventilator, mini bar (naplaćuje se), TV, terasa.

Sport & Fitness: Uključeno: aerobik, odbojka, stoni tenis, stoni fudbal, teretana. Uz doplatu: bilijar, ronjenje.

Deca: Poseduju klub za decu, dečija zabava za uzrast od 3 – 12 godina, dečiji bazen koji je otvoren cele godine.

Ronjenje: Hotel poseduje svoju PADI školu ronjenja, koja nudi kurseve ronjenja i ronilačke izlete uz doplatu.

Wellness: Uključeno: parno kupatilo. Uz doplatu: spa, đakuzi, masaža


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte više o hotelu:

 


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.