Coco Palm Dhuni Kolhu 4*

Položaj: nalazi se na ostrvu Dhuni Kohlu, veličine oko 700m x 300m, u Baa Atoll-u. Aerodrom Male udaljen oko 130km, oko 45min leta hidroavionom.

Hotel: ovaj resort odlikuju čarobne plaže, prelepa laguna i skoro netaknuti podvodni svet sa jedne strane i bujna prirodna vegetacija ostrva sa druge strane, što zajedno čini najbolju preporuku kako za opušten tako i za aktivan odmor. Za kulinarski užitak zadužena su tri restorana. Dok se u „Cowrie“ restoranu spremaju internacionalna jela, „Cornus“ servira azijske specijalitete, od tradicionalne maldivske do tajlandske i indijske kuhinje. „Cornus Gril“ nudi nekoliko puta nedeljno roštilj na plaži. Hotel raspolaže sa još dva bara (na plaži i iznad lagune), ležaljkama, peškirima za plažu i suncobranima na plaži, radnjom suvenira, butikom, bibliotekom sa internet priključkom, besplatnim WLAN internetom i ambulantom.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno večernji meni a kod rezervacije punog pansiona za ručak švedski sto u glavnom restoranu. A la carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečenu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 98
Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (57), napravljene u maldivskom stilu, toplih boja i od prirodnih materijala. Vila sadrži kupatilo sa tušem/WC-om koji je otvoren ka bašti, odvojeni tuš u spoljnom delu, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatnu terasu sa kutkom za sedenje i pogledom na more.
Deluxe Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (27), kao Beach Villa, dodatno sa kadom u privatnoj bašti i Plunge Pool na terasi.
Lagoon Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (12), kao Deluxe Beach Villa, izgrađene u laguni na stubovima sa odvojenim spavaćim delom, Whirpool-om, radiom, besplatnim WLAN internetom i sunčanom platformom sa direktnim pristupom laguni.

Zabava: redovna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, pikado. Uz doplatu: joga, teniski teren sa reflektorima, windsurfing, jedrenje, pedalina, banana ride, kajak, boogie board, pecanje na pučini.

Ronjenje: Baa-Atoll je jedan od retkih atola čiji je podvodni svet skoro netaknut. U okolini se nalazi 35 mesta za ronjenje. Greben se delimično spaja sa ostrvom.

Beauty & Wellness: „Coco Spa“, koji se nalazi ispod palmi u središtu ostrva, nudi indijske, tajlandske i indonežanske tretmane. Uz doplatu: masaže, tretmani, razni kozmetički tretmani.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.