Coco Palm Dhuni Kolhu 4*

Položaj: nalazi se na ostrvu Dhuni Kohlu, veličine oko 700m x 300m, u Baa Atoll-u. Aerodrom Male udaljen oko 130km, oko 45min leta hidroavionom.

Hotel: ovaj resort odlikuju čarobne plaže, prelepa laguna i skoro netaknuti podvodni svet sa jedne strane i bujna prirodna vegetacija ostrva sa druge strane, što zajedno čini najbolju preporuku kako za opušten tako i za aktivan odmor. Za kulinarski užitak zadužena su tri restorana. Dok se u „Cowrie“ restoranu spremaju internacionalna jela, „Cornus“ servira azijske specijalitete, od tradicionalne maldivske do tajlandske i indijske kuhinje. „Cornus Gril“ nudi nekoliko puta nedeljno roštilj na plaži. Hotel raspolaže sa još dva bara (na plaži i iznad lagune), ležaljkama, peškirima za plažu i suncobranima na plaži, radnjom suvenira, butikom, bibliotekom sa internet priključkom, besplatnim WLAN internetom i ambulantom.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno večernji meni a kod rezervacije punog pansiona za ručak švedski sto u glavnom restoranu. A la carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečenu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 98
Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (57), napravljene u maldivskom stilu, toplih boja i od prirodnih materijala. Vila sadrži kupatilo sa tušem/WC-om koji je otvoren ka bašti, odvojeni tuš u spoljnom delu, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatnu terasu sa kutkom za sedenje i pogledom na more.
Deluxe Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (27), kao Beach Villa, dodatno sa kadom u privatnoj bašti i Plunge Pool na terasi.
Lagoon Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (12), kao Deluxe Beach Villa, izgrađene u laguni na stubovima sa odvojenim spavaćim delom, Whirpool-om, radiom, besplatnim WLAN internetom i sunčanom platformom sa direktnim pristupom laguni.

Zabava: redovna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, pikado. Uz doplatu: joga, teniski teren sa reflektorima, windsurfing, jedrenje, pedalina, banana ride, kajak, boogie board, pecanje na pučini.

Ronjenje: Baa-Atoll je jedan od retkih atola čiji je podvodni svet skoro netaknut. U okolini se nalazi 35 mesta za ronjenje. Greben se delimično spaja sa ostrvom.

Beauty & Wellness: „Coco Spa“, koji se nalazi ispod palmi u središtu ostrva, nudi indijske, tajlandske i indonežanske tretmane. Uz doplatu: masaže, tretmani, razni kozmetički tretmani.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAR

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

2.198 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.