Coco Palm Dhuni Kolhu 5*

Položaj: nalazi se na ostrvu Dhuni Kohlu, veličine oko 700m x 300m, u Baa Atoll-u. Aerodrom Male udaljen oko 130km, oko 30min leta hidroavionom.

Hotel: ovaj resort odlikuju čarobne plaže, prelepa laguna i skoro netaknuti podvodni svet sa jedne strane, i bujna i prirodna vegetacija ostrva sa druge strane, što zajedno čini najbolju preporuku kako za opušten tako i za aktivan odmor. Za kulinarski užitak zadužena su tri restorana. Dok se u „Cowrie“ restoranu spremaju internacionalna jela, „Cornus“ servira azijske specijalitete, od tradicionalne maldivske do tajlandske i indijske kuhinje. „Cornus Gril“ nudi nekoliko puta nedeljno roštilj na plaži. Hotel raspolaže sa još dva bara (na plaži i iznad lagune), ležaljkama, peškirima za plažu i suncobranima na plaži, radnjom suvenira, butikom, bibliotekom sa internet priključkom, besplatnim WLAN internetom i ambulantom.

Ishrana: bogatišvedskisto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno večernji meni a kod rezervacije punog pansiona za ručak švedski sto u glavnom restoranu. A la carte uz doplatu. Obavezna doplata za svečenu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 98
Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (57), napravljene u maldivskom stilu, toplih boja i od prirodnih materijala. Vila sadrži kupatilo sa tušem/WC-om koji je otvoren ka bašti, odvojeni tuš u spoljnom delu, fen, bade mantil, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatnu terasu sa kutkom za sedenje i pogledom na more.
Deluxe Beach Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (27), kao Beach Villa, dodatno sa kadom u privatnoj bašti i Plunge Pool na terasi.
Lagoon Villa: oko 87m² (uključujući i spoljašnji deo) (12), kao Deluxe Beach Villa, izgrađene u laguni na stubovima sa odvojenimspavaćim delom, Whirpool-om, radiom, besplatnim WLAN internetom i sunčanom platformom sa direktnim pristupom laguni.

Zabava: redovna večernja zabava.
Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, odbojka, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, pikado. Uz doplatu: joga, teniski teren sa reflektorima, windsurfing, jedrenje, pedalina, banana ride, kajak, boogie board, pecanje na pučini.

Ronjenje
Baa-Atoll je jedan od retkih atola čiji je podvodni svet skoro netaknut. U okolini se nalazi 35 mesta za ronjenje. Greben se delimično spaja sa ostrvom. Više informacija o školi ronjenja možete dobiti na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de Subject Coco Palm

Beauty & Wellness
„Coco Spa“, koji se nalazi ispod palmi u središtu ostrva, nudi indijske, tajlandske i indonežanske tretmane. Uz doplatu: masaže, tretmani, razni kozmetički tretmani.

DERTOUR special
Besplatan pun pansion
Kod rezervacije polupansiona za dolaske od 15.04. dobijate upgrade na pun pansion. Moguće kombinovati sa uštedom i rezervisati preko našeg DERTOUR Servis centra.

Honeymoon
Honeymoon special
Mladenci pri rezervaciji Beach vile dobijaju flašu penušavog vina, korpu sa voćem, koktel dobrodošlice i jednu romantičnu večeru uz sveće. Pri rezervaciji Deluxe vile mladenci dobijaju jedan „Sunset Cruise“. Mladenci u Lagoon vili dobijaju dodatno personalizovane bade mantile, jednu bioskopsku projekciju sa šampanjcem i jedan večernji roštilj sa morskim plodovima na privatnom ostrvu koje pripada resortu. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.