Meeru Island Resort - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Meeru Island Resort 4+*

Položaj: ostrvo Meeru (oko 1200 m dugačko i 600 m široko) je idealno mesto za ronioce. Aerodrom Male je udaljen oko 45 km – gliserom oko 55 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: Ovaj resort, ušuškan u plantažama papaje i palmi, poseduje 2 prijemna dela, 2 glavna restorana „Farivalhu“ i „Maalan“, 3 A-lacarte restorana “Asian Wok”, “Goma” (morski plodovi i specijaliteti sa roštilja) i “Hot Rock” (jela sa roštilja), 7 barova, veliki bazen za goste od 18g., bazen sa odvojenim dečijim bazenom, ležaljke i peškiri na bazenu, ležaljke na plazi, bibilioteka, pristup internet WLAN (uz doplatu), suvenirnica, juvelirnica, frizer, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru je uračunat. Dodatne usluge kod All inclusive se nalaze u tabeli. Meni u Ala- carte restoranima se naplaćuje. Obavezna je svečana večera 24.12. tj. 31.12.

Sobe: 286
Standard: oko 50 m² (kategorija 3*) (20), bungalovi poređani u redu, u unutrašnjosti ostrva, prostrani, jednostavno opremljeni, popločan pod, kutak za sedenje, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, CD plejer, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, natkrivena terasa sa pogledom na baštu.
Beach Villa: oko 50m² (kategorija 4*) (77), zasebne vile, osnovna opremljenost kao u tipu standard, sa poluotvorenim kupatilom i sopstvenom terasom, okrenute ka morskoj strani, Jakuzzi Beach Villa: oko 80m² (83), kao Beach Villa, komforne, dodatno sa DVD uređajem, natkrivenim paviljonom za mir i odmor i otvorenom terasom, okrenute ka morskoj strani.
Water Villa: oko 60 m² (27), kao Beach Villa, komforne, sa DVD plejerom, privatna terasa za sunčanje i direktan pristup moru.
Jacuzzi Water Villa: oko 85m² (kategorije 5*) (77), kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforna i moderna, sa velikim kupatilom i velikom drvenom platformom.

Zabava: povremeno zabavni program.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: surfing, katamaran, pecanje na pučini, fitnes centar, badminton, 2 terena za tenis (osvetljena), iznajmljivanje bicikla, golf.

Ronjenje
Do unutrašnjeg grebena, pogodnog za snorkling, se brodićem stiže za oko 10 minuta (oko 6 USD/po osobi). Oprema i snorkling izleti, kao i škola ronjenja (PADI) se mogu dobiti uz doplatu. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Meeru.

Beauty & Wellness
Dva „Duniye Spa“ centra, jedan od njih je iznad mora, a drugi na kopnu. Uz doplatu: masaže i tretmani lepote.

Venčanje
Venčanja u raju
Detaljne informacije i cene Meeru Island Resort paketa za venčanja potražite kod svoje agencije.

Honeymoon special / srebrne i zlatne godišnjice braka
Mladenci i gosti koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, dobijaju korpu s voćem i cveće. Molimo pri rezervaciji najaviti.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti