Meeru Island Resort 4+*


Položaj: Meeru Island Resort se nalazi na ostrvu dužine oko 1200 m i širine 350 m. Idealno je mesto za ronioce. Aerodrom Male je udaljen oko 45 km – oko 60 minuta vožnje brzim brodom.


Meeru Island Resort

Hotel: Prijatan rizort obećava opuštajući odmor u ugodnoj atmosferi. Sadržaj hotela čine 2 glavna restorana – ,,Farivalhu’’ i ,,Maalan’’, zatim 2 a-la-carte restorana ,,Asia Wok’’ i ,,Hot Rock’’ (sa izborom jela sa roštilja), kao i ,,Meeru Café’’ u kojem se služi sladoled, pecivo i ukusne poslastice. Osim toga rizort raspolaže sa 6 barova, bazenom sa odvojenim dečijim bazenom, kao i bazenom za goste starije od 18 godina, juvelirnicom, butikom, bibiliotekom, besplatnim Wi-Fi internetom.


Meeru Island Resort plaza

Sobe: 284
Garden: oko 50 m² (20), bungalovi u nizu, u unutrašnjosti ostrva, moderni, popločan pod, kupatilo sa tušem/WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa pogledom na vrt.

Beach Villa: oko 56 m² (77), zasebne vile, kao Garden, sa nameštajem u veselim bojama, poluotvoreno kupatilo, terasa, okrenute ka morskoj strani.


Meeru Island Resort vila

Jacuzzi Beach Villa: oko 80 m² (83), kao Beach Villa, komforne, sa kutkom za mir i opuštanje, otvorenom terasom sa đakuzijem, okrenute ka morskoj strani.


Meeru Island Resort 2

Water Front Villa: oko 60 m² (27), kao Beach Villa, komfornije uređene, na plaži, u prvom redu do mora, sa privatnom terasom za sunčanje i đakuzijem, direktnim pristupom plaži i moru.


Meeru Island Resort 3

Jacuzzi Water Villa: oko 85 m² (77), kao Water Front Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforna, sa većim kupatilom, većom drvenom platformom i direktnim pristupom moru.


Meeru Island Resort vila na vodi

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola u restoranu ,,Farivalhu’’ ili ,,Maalan’’ je uračunat.


Meeru Island Resort restoran

Zabava: Povremeno zabavni program.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, snuker, pikado, bilijar. Uz doplatu: 2 terena za tenis (osvetljena), badminton, Golf Driving Range, 9-Loch Pitch & Putt Golfplatz, iznajmljivanje bicikla, windsurfing, jedrenje, kajak, pecanje na pučini.


bazen

Ronjenje: Do unutrašnjeg grebena, pogodnog za snorkling, brodićem se stiže za oko 10 minuta. Vožnja je besplatna, oprema za snorkling uz doplatu. Na raspolaganju je škola ronjenja (PADI), koja organizuje različite izlete.

Beauty & Wellness: Meeru Island Resort ima dva „Duniye Spa“ centra, jedan od njih je iznad mora, a drugi na kopnu. Uz doplatu: masaže i tretmani lepote.


spa centar

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.860 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPročitajte još zanimljivosti:

Maldivi – odmor u hotelu 4* 

✔ Predivni Maldivi Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.