The Barefoot Eco Hotel 4*

Lokacija: Nalazi se na ostrvu Hanimaadhoo, na severu Maldiva. Aerodrom Male udaljen je oko 330 kilometara što je otprilike 45 minuta vožnje lokalnim letom. Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. Ostrvo je dugačko 7 kilometara i ima oko 2.000 stanovnika. Ukoliko posetite ribarsko selo upoznaćete se sa životom lokalnog stanovništva. Pored toga na ostrvu se nalazi jedna škola, džamija i mali aerodrom. Ovaj rizort vam nudi privatnu i tipičnu maldivsku atmosferu.

Hotel: Okružen je tropskom vegetacijom i sastoji se od deset dvospratnih zgrada u kojoj se nalaze četiri sobe, integrisane u prelepu prirodu. Opremljen je glavnim restoranom “The Barefoot” koji služi mediteranske specijalitete (morske plodove), uživajte u Juice Bar-u, Black Pearl baru koji se nalazi na obali, a do kojeg se stiže brodićem. Gostima su na raspolaganju bazen, butik, mala knjižara i besplatan internet.

Sobe: 52
Seaside: veličine oko 44 m2, nalaze se u prizemlju, opremljene su svetlim bojama, a imaju dosta drvenih elemenata. U svom sastavu imaju: kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, minibar, sef, klimu, aparat za čaj/kafu, besplatan internet, terasu i delimičan pogled na more.
Beachfront: veličine oko 50 m2, isto opremljene kao Seaside, nalaze se bliže plaži i imaju pogled na more.
Oceanview: veličine oko 50 m2, ista opremljenost kao Seaside, nalaze se na prvom spratu sa balkonom i pogledom na more.
Family: veličine oko 100 m2, dve povezane sobe Beachview i Oceanwiev.

Fitnes: Uključeno: fitnes centar, vožnja bicikla, kajak, odbojka na plaži, joga i boćanje. Uz doplatu: jedrenje na dasci, pecanje na pučini.

Wellness: Rizort poseduje lep spa deo koji nudi različite masaže i tretmane lepote, kao i Ayirveda tretmane.

Zabava: Svi gosti mogu besplatno koristi bicikl. Upoznavanje s ostrvom Hanimaadhoo.

More inclusive: Gosti koji slave rođendan na destinaciji dobijaju kolač u hotelu.

Medeni mesec: Mladenci po dolasku dobijaju korpu sa voćem u sobi, kao i jedan snorkling izlet brodićem. Važi do šest meseci nakon venčanja.

Ronjenje: Rizort poseduje školu ronjenja. Koralni greben udaljen je oko 400 metara od obale. Dnevno su dostupni besplatni snorkling izleti. (oprema se dodatno naplaćuje).

Dobro je znati: Alkohol se služi samo u restoranu Black Pearl, koji se nalazi na usidrenom brodu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.