Rixos The Palm Dubai 5*

Položaj: Direktno na oko 870 m dugačkom peščanom privatnom delu plaže na poznatom veštačkom ostrvu „The Palm Jumeirah“. Centar grada na oko 30 km. Aerodrom Dubai, oko 35 km.

Hotel: Moderan rizort, koji se sastoji od 2 zgrade koje su međusobno povezane atrijum lobijem. Uživajte u prelepom pogledu na skyline Dubaija i na ,,The Palm Jumeirah’’, koji Vam ovaj hotel omogućava. Hotel ima u ponudi više restorana, ,,L’Olivo’’ italijanski restoran, restoran internacionalne kuhinja ,,A La Turca’’, restoran morske hrane ,,Aegean’’, restoran u kome se služe stejkovi ,,Toro Loco’’, opušteni šiša lounge i štand sa poslasticama. 2 bazena, od toga 1 sa barom pozivaju na uživanje. Plaža na kojoj Vas čekaju suncobrani i ležaljke, podeljena je na 2 dela. Deo plaže opremljen sadržajem za porodice i ,,Rixos Beach’’ koja je otvorena za sve goste. Ponuda je upotpunjena saunom, đakuzijem, parnim kupatilom, turskim hamamom (uz doplatu), frizerom, barom, i Wi-Fi u čitavom rizortu.

Sobe: 231
Deluxe: oko 53 m², moderne, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bademantil, papuče, TV, telefon. Wi-Fi, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, mini-bar, sef, delom sa balkonom sa ležaljkama i pogledom na ,,The Palm Jumeirah’’ i more. Pogled je delimično ograničen.
Premium: oko 65 m², kao Deluxe, sa kombinovanim delom za dnevni boravak i spavanje.
Wellness: oko 52 m², kao Deluxe, sa terasom, malim privatnim bazenom i direktnim pristupom bazenu. Pogled na bazen.
Junior Suite: oko 70 m², kao Deluxe, sa odvojenim delom sa dnevni boravak i spavanje. Pokretni garderober i aparat za kafu. Uključene Club usluge: raniji check-in i kasniji check-out (prema raspoloživosti), popodnevni čaj i kanapei u ,,La Patisserie Istanbul’’ (15h-17h), 20% popusta na odabrane spa tretmane i transfer od/do internacionalnog aerodroma Dubai (od 5 noćenja, molimo navesti vreme leta).
Senior Suite: oko 80-90 m², kao Junior Suite. Uključene Club usluge, privatni check-in u Suite-u (prema raspoloživosti), ekskluzivni pristup privatnoj kabana na plaži i korišćenje nemotorizovanih vodenih sportova (2h po boravku).

Ishrana: Obilan švedski sto za doručak. Uz rezervisan polupansion ručak ili večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,A La Turca’’ uključeni u cenu (petkom/subotom samo večera). Uz rezervisan all inclusive, uključeni su doručak, ručak i večera. Za ostale usluge pogledati tabelu.

Sport: Uključeno: fitnes centar, fitnes kursevi, aerobik, tenis, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, badminton, stoni tenis, pikado, kangoo jump. Uz doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa/loptica, vodeni sportovi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.