W Dubai The Palm 5*

Lokacija: Na čuvenom ostrvu The Palm Jumeirah, smešten na privatnom delu plaže. Centar Dubaija je udaljen oko 30 km, a aerodrom oko 35 km.

Hotel: Spremite se da postavite scenu za Insta-savršen odmor i fantastičan pogled na gradsku liniju i na Arapski zaliv. U 6 restorana koji su na raspolaganju možete da isprobate različite ukuse i specijalitete iz svih delova sveta pripremljene od strane vrsnih kuvari sa Michelin zvezdicama. Tu su i bazeni za odrasle sa DJ-em, kao i porodični bazeni, ležaljke i suncobrani na plaži, a WiFi je dostupan u celom kompleksu.

Ishrana i restorani: Doručak na bazi švedskog stola. Kada se rezerviše polupansion, ručak ili večera, takođe na bazi švedskog stola su u restoranu LIV. Dodajte sjaj i glamur svom iskustvu na krovu u SoBe-u, sa pogledom na horizont Dubaija. Japanske specijaliteti probajte u restoranu Akira Backa, a ako se poželite italijanske kuhinje pravac u Torno Subito. Uživajte u pogledu na Palm Jumeirah iz salona pored bazena na Wet Deck-u ili se uputite u W Lounge da uživate u arapskim zalascima Sunca, koji su nestvarno lepi.

Sobe: 349

Wonderful: površine oko 46m2, moderno namešten, opremljen kupatilom/wc-om,

odvojeni kišni tuš, fen za kosu, bade mantil, papuče, TV, priključna stanica za iPod, WiFi, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu i čaj, balkon i ograničen pogled na more.

Fabulous: Ista površina i opremljenost kao kod Wonderful soba, razlika je što u ovim sobama imate otvoren pogled na more.

Spectacular: Ista površina i opremljenost kao kod Wonderful soba, razlika je što u ovim sobama imate pogled na Palm Jumeriah i Skyline Dubai.

W apartman: površine oko 100m2. Ista opremljenost kao kod Wonderful soba. Kod ovih apartmana postoje još i odvojena dnevnu i spavaća sobu, kada u kupatilu, toalet. Pogled se prostire na more, Palm Jumeriah i Skyline Dubai.

Sport: Bazeni i hidromasažni bazeni su savršen recept za teške vežbe u FIT-u, odlično opremljenom fitness centru koji sadrži još i trake za trčanje, stacionarne bicikle i drugu kardio opremu. Pridružite se času vežbanja joge iz vazduha i treningu na motkama iznad grada. U ponudi su i skvoš, tenis itd. Takođe, za najmlađe postoji Games room, namenjena za decu od 4-12 godina.

Spa i wellness: Away Spa nudi tretmane celog tela i usluge koje obnavljaju vaš duh. Svaki od 11 prostora daje prednost različitim uslugama, od apartmana za parove do parne sobe u hamamu, slično turskom kupatilu. Opustite se u bazenu ili spa sa hidromasažnom kadom pre tretmana lica ili šminkanja i drugih kozmetičkih usluga koje nudi ovaj hotel.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

SEP

1.305 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 5 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

1.520 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.