The Westin Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5*

Lokacija: Direktno na 500 m dugom delu peščane plaže Jumeirah, na oko 25 km od centra grada. Aerodrom na oko 35 km. Svakodnevno hotelski autobus do shopping centra ,,Mall of the Emirates’’ i ,,The Outlet Village’’.

Hotel: Luksuzan, u neoklasičnom stilu sa upečatljivom arhitekturom, čija spoljašnjost podseća na palatu. Zajedno sa svojim partnerskim hotelom ,,Meridien Mina Seyahi Beach Resort’’ ovaj hotel nudi 14 izvrsnih restorana i barova. Kompleks sa 4 bazena i 2 odvojena bazena za decu pozivaju na osveženje. Na plaži Vas čekaju suncobrani i ležaljke. Hotel poseduje i spa-centar ,,Westin Heavenly Spa’’ sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem i raznim tretmanima i masažama (uz doplatu). Različite radnje, lobi-lounge, dečji klub (4-12 godina), lounge za dolaske i odlaske, Wi-Fi u celom hotelu. Mogu se koristiti i usluge hotela ,,Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort’’.

Sobe: 292
Deluxe Skyline View: oko 52-54 m², elegantno uređene, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, papuče, TV, telefon, klima,
Wi-Fi, pegla, mini-bar, sef, deo sa balkonom.
Deluxe Sea View: oko 52-54 m², opremljenost kao Deluxe Skyline View, sa pogledom na more.
Executive Skyline View: oko 52-54 m², opremljenost kao Deluxe Skyline View, sa aparatom za kafu/čaj, balkon. Uračunate Executive Club usluge: u lounge- u privatni check-in i check-out, doručak (od 7h do 11h), tokom dana
bezalkoholna pića (7h-23h), popodnevni čaj (15h-17h), uveče izabrani kokteli i kanapei (18h-20h), transfer
od/do aerodroma (navesti vreme leta). Deca do 12 godina mogu biti u lounge- u samo do 18h.
Executive Sea View: oko 52-54 m², kao Executive Skyline, sa pogledom na more.

Ishrana: Švedski sto za doručak. Uz polupansion švedski sto za ručak ili večeru, uz pun pansion švedski sto za ručak i večeru na bazi švedskog stola uključeni u cenu. Obavezna doplata za ishranu 31.12.

Sport: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, 2 teniska terena sa osvetljenjem, najam teniskih loptica i reketa. Uz doplatu: aerobik, razni vodeni sportovi na plaži.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.