Nikki Beach Resort & Spa Dubai 5*

Lokacija: Nikki Beach Resort se nalazi na veštačkom ostrvu ’’The Pearl Jumeirah’’, na plaži. Odlično je pozicioniran hotel, te je od glavnim turističkih atrakcija ove pustinjske metropole udaljen svega par minuta vožnje. Međunarodni aerodrom u Dubaiju udaljen je oko 12,5 km.


Nikki Beach Resort

Hotel: Hotel sa jedinstvenim životnim konceptom i pogledom koji oduzima dah na Arapski zaliv i peščanu plažu, čini da se gosti koji jednom ovde dođu uvek vrate. Hotel impresionira svojim modernim dizajnom sa jasnim linijama i istaknutoj beloj boji. Zahvaljujući udobnom drvenom nameštaju i sa ljubavlju odabranim elementima nameštaja kao što su hvatači snova, bajkovita svetla i simbol hotelskog brenda koji se ponavlja, stvara se opuštena atmosfera.


Nikki Beach Resort plaza

Nikki Beach Resort se prostire duž 400 m duge plaže iz snova, koja oduševljava sitnim peskom i palmama koje prave prirodni hlad. Gosti se mogu opustiti pod suncobranima na udobnim ležaljkama.
Pored plaže, tu su i bazeni – 3 bazena (jedan je u sklopu Beach Club-a, namenjen samo odraslima), bazen za decu, a tu je i bazen u spa centru.


Bazen

Sobe: Hotel poseduje ukupno 132 smeštajne jedinice (luksuzne sobe, apartmani, vile). Smeštajne jedinice raspoređene su u više objekata (najviši ima svega 4 sprata). Snežno beli zidovi, tirkizni tekstil i drvo boje meda stvaraju harmoničan i svež ambijent. Sve smeštajne jedinice imaju namešten balkon ili terasu, a vile imaju i privatni bazen.


Nikki Beach Resort vila

Covet Room: oko 55 m², sa pogledom na Arapski zaliv iili grad. Kada, odvojeni tuš, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, balkon

Luux Room: oko 64 m², sa pogledom na Arapski zaliv ili grad. Kada, odvojeni tuš, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, balkon.


Cover Room

Ocean Luux Suite: oko 100 m², sa pogledom na Arapski zaliv. Odvojena spavaća soba od dnevne sobe sa trpezarijom. Kada, odvojeni tuš, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, balkon.

Ultra Suite: oko 137 m², sa pogledom na Arapski zaliv. Poseduje 2 spavaće sobe (1 sa king size krevetom, a 2. sa 2 queen size kreveta), dnevni boravak sa trpezarijom. Kada, odvojeni tuš, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, balkon.


Soba u Nikki Beach Resort

Garden Villa with Private Pool: od 118-170 m², u zavisnosti od toga da li je vila sa jednom ili dve spavaće sobe. Pored spavaće sobe tu je i dnevni boravak, trpezarija, kao i privatni bazen. Kada, odvojeni tuš, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, prozori od poda do plafona.


Soba sa bazenom

Ishrana: Gosti hotela mogu odabrati noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola) ili polupansion (ručak/večera su a-la-carte). Hotel poseduje 4 primamljiva restorana i barove koji doprinose celokupnom iskustvu boravka u ovom hotelu.
Cafe Nikki donosi dašak Francuske rivijere u blistavu metropolu Dubaija. Bistro je otvoren ceo dan i ima terasu pored bazena. Beach Club, koji je otvoren za javnost, predstavlja se kao prava urbana oaza. Privlači inovativnom arhitekturom, internacionalnom kuhinjom i raznolikošću pića u kojima možete uživati uz pogled na Burdž Kalifu.


Hotel

Sport: Uračunato: teretana Uz doplatu: tenis, razni vodeni sportovi

SPA & Wellness: Za sve one koji žele da dodatno ’’nagrade’’ sebe na odmoru i urade nešto dobro za svoje telo i um, tu je Nikki Spa. Spa centar poseduje saunu, hamam, parno kupatilo, ledenu fontanu, bazen, kao i prostorije za različite masaže i tretmane tela i lica. Korišćenje spa centra moguće je uz doplatu.


Spa centar


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

SEP

1.265 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 5 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.475 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.