Jumeirah Al Qasr 6*

Položaj: Jumeirah Al Qasr se nalazi direktno na oko 2 km dugom privatnom delu plaže Jumeirah, na oko 20 km od centra grada, u sklopu Madinat Jumeirah kompleksa. Aerodrom Dubai na oko 25 km.


Jumeirah Al Qasr

Nedaleko od samog kompleksa nalaze se i čuveni Burj Al Arab i Jumeirah Beach hotel, kao i akva park Wild Wadi, gde je gostima hotela Jumeirah Al Qasr, ulaz besplatan.


WIld Wadi akva park

Hotel: Jumeirah Al Qasr je napravljen po uzoru na palatu i odražava kulturno bogatstvo Orijenta u svojoj arhitekturi i arapskog gostoprimstva u usluzi. Kroz ovaj velelepni kompleks prolaze vodeni putevi dugo 3,5 km. Do svih objekata i sadržaja se može doći tzv. ’’Abrasom’’ (arapskim vodenim taksijem).
Kompleks bazena i peščana plaža sa finim peskom, na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani pozivaju na uživanje. Klub za decu (4-12 godina), razne prodavnice, kao i Wi-Fi u lobiju i na plaži upotpunjuju ovu ponudu. Kako se nalazi u Madinat Jumeirah kompleksu, sa još 3 hotela Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Mina A’Salam, Jumeirah Dar al Masyaf, gosti pored restorana koje se nalaze u hotelu (10) mogu posetiti i uživati u različitim ukusima u još oko 30 drugih restorana.


Jumeirah Al Qasr madinat

Sobe:

Sobe i apartmani ovog luksuznog hotela opremljene su u arapskom stilu.
Sve, u nastavku navedene sobe, poseduju: kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen, TV, WIFI, minibar, aparat za kafu, čaj, klima uređaj, sef.
Gosti koji su članovi kluba umaju pristup Club Lounge-u (ukoliko imaju više od 18 godina) ili Premium Leisure Lounge-a za porodice, odvojeni check-in, popodnevni čaj (15-16:30h), kanapee i koktele uveče (18-20h).


Soba

Arabian Deluxe: oko 51 m², pogled na baštu ili vodene kanale

Ocean Deluxe: oko 51 m²,  pogled na more

Arabian Club: kao Arabian deluxe, sa pogodnostima za članove kluba

Ocean Club: kao Ocean deluxe, sa pogodnostima za članove kluba

Junior Arabian Suite: oko 80 m², kombinovana spavaća i dnevna soba, sa trpezarijom i terasom. Sa pogledom na vrt ili vodene kanale.

Junior Ocean Suite: oko 80 m², kao Arabian Junior Suite, sa pogledom na more.


Jumeirah Al Qasr 1

Ishrana: Ukupno preko 30 različitih restorana i barova pripada hotelima u sklopu Madinat Jumeirah, a i sam Al Qasr se ističe raznovrsnom ponudom. Tokom celog dana u restoranu Arboretum gosti mogu da uživaju u internacionalnoj kuhinji i lokalnim specijalitetima. Pierchic nudi italijansku kuhinju, The Hide specijalitete od mesa, dok Pai Thai služi inovativne recepte tajlandske kuhinje.
Doručak je na bazi švedskog stola u Arboretum restoranu. Ukoliko se bukira polupansion večera je a-la-carte u ostalim restoranima hotela ili čak u drugim restoranima unutar samog kompleksa Madinata (negde je potrebna doplata).


Restoran

Spa i wellness: Spa Talise je jedna od najpoznatijih banja na Bliskom istoku sa 26 privatnih apartmana za evropske i azijske tretmane. J Club nudi kurseve fitnesa i najnoviju fitnes opremu u susednom, sestrinskom hotelu Mina A’Salam. Uključeno: sauna, parno kupatilo, đakuzi, bazen. Uz doplatu: masaže, manikir, kozmetički tretmani.


Pogled na hotel

Sport: 2 klimatizovana zatvorena terena za skvoš u sestrinskom hotelu Mina A’Salam, 5 teniskih terena sa osvetljenjem, teretana. Uz doplatu: sportovi na vodi, reketi i loptice za tenis, golf noću.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.365 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 5 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.685 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.