Jumeirah Al Qasr 6*

Položaj: Direktno na oko 2 km dugom privatnom delu plaže Jumeirah, na oko 20 km od centra grada. Aerodrom Dubai na oko 25 km. Više puta dnevno hotelski autobus do šoping-centra „Mall of the Emirates“.

Hotel: Jedinstveni hotel u obliku palate, veličanstveno izgrađen, na malom brežuljku, sa arapskim antikvitetima i odabranim rukotvorinama. Kulinarska ponuda u 6 restorana. Španske specijalitete možete probati u restoranu „Al Hambra” ili uživati u svim vrstama stejkova u restoranu „The Hide“. U restoranu ,,Pierchic’’, koji se nalazi iznad mora, možete probati morske i riblje specijalitete. Kompleks bazena i peščana plaža sa finim peskom, na kojoj se nalaze ležaljke i suncobrani pozivaju na uživanje. Klub za decu (4-12 godina), razne prodavnice, kao i Wi-Fi u lobiju i na plaži upotpunjuju ovu ponudu.

Sobe: 294
Arabian Deluxe: oko 55 m², luksuzne, sa arapskim motivima, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, papuče, TV, radio, telefon, Wi-Fi, pegla, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na kopno.
Ocean Deluxe: oko 55 m², kao Arabian Deluxe, sa pogledom na more.
Premium Leisure Arabian Deluxe: oko 55 m², kao Arabian Deluxe. Uračunate Club Executive odn. Premium Leisure Club usluge: doručak u Club Lounge-u ili u restoranu, u Club Lounge-u tokom celog dana kafa, čaj i bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15h-16.30h) i „Happy Hour“ sa odabranim alkoholnim i bezalkoholnim pićima i kanapeima (18h-20h), internet priključak i transfer od/do aerodroma Dubai (navesti vreme letenja). Premium Leisure Lounge je pogodan za porodice, Club Executive Lounge je na raspolaganju gostima starijim od 18 godina.
Arabian Junior Suite: oko 80 m², kao Premium Leisure Arabian Deluxe, sa kombinovanim dnevno-spavaćim delom.
Ocean Junior Suite: oko 80 m², kao Arabian Junior Suite, sa pogledom na more.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisani polupansion švedski sto za večeru u restoranima „Hanaaya“, „Arboretum“ ili „Khaymat Al Bahar“, kao i meni ili švedski sto u ostalim restoranima Jumeirah uračunati.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.