Mandarin Oriental Jumeira 5*

Lokacija: Nalazi se na prelepoj Jumeriah plaži, a poznata La mer plaža po kojoj je nezaobilazno da prošetate je udaljena samo 2km. Takođe, Dubai mall i Burdž Kalifa su na 5km od hotela. Aerodrom je udaljen 15km, tako da je sve praktično blizu.

Hotel: Sa svojim privlačnim enterijerom, šik dizajnom i nivoom usluge bez premca, odmaralište donosi novi talas luksuza na obale Dubaija. 8 odličnih restorana, barova i salona sa ponudom kulinarskih specijaliteta iz celog sveta. Tu je i privlačno dizajniran bazen sa velikom terasom za sunčanje i barom pored bazena. Na plaži su dostupni ležaljke i suncobrani. U hotelu postoji i dečiji klub i WiFi u celom objektu.

Sobe: 264

Superior: oko 54 kvadratna metra, izuzetno elegantan i moderno opremljen. Sve sobe, pa i ova imaju kupatilo/toalet, odvojenu tuš kabinu, fen, bade mantili, papuče, TV, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj i sef.

Deluxe Skyline View: oko 65m2,okrenut prema Neboderima pustinjske metropole i opremljenim balkonom.

Deluxe Sea View: oko 65m2, kao Deluxe Skyline View, ali sa pogledom na more.

Junior apartman sa pogledom na more: oko 83 m2, kao Deluxe Sea View, samo prostraniji sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom.

Apartman sa pogledom na more: oko 115m2, kao Deluxe Sea View, ali prostraniji i sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom

Ishrana i restorani: Bogat doručak na bazi švedskog stola. Kada se rezerviše polupansion ručak ili večera su takođe na bazi švedskog stola u glavnom restoranu. Usluge mogu da se koriste i u drugim restoranima. Ovaj hotel nudi 8 restorana, kao i barove. Recimo, ako vam je do portugalskih specijaliteta, posetite restoran Tasca ili probajte ukusnu mediteransku kuhinju u restoranu Pier. Za sladokusce tu je slatko carstvo- Mandarin Cake Shop.

Sport i Spa&Wellness Centar: Odlično opremljen Fitness centar, sa mogućnošću personalnog trenera. Časovi Yoge, plesa, razni kardio programi… Hotel poseduje i Dečiji klub, pa tako nećete morati da mislite da li će vaši najmlađi imati gde i kako da se zabave.

Luksuzni spa centar ekskluzivnog hotela vas lako može razmaziti sa velikim izborom visokokvalitetnih masaža, kao i egzotičnim wellness tretmanima (sve uz doplatu). Centar poseduje i saunu, parno kupatilo i đakuzi.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.