Le Royal Meridien Beach Resort & Spa 5*

Položaj: direktno na 200m dugom delu lepe i široke Jumeirah plaže, oko 25 km od centra grada. Aerodrom Dubai na oko 30 km.

Hotel: hotel prve klase sa odličnom uslugom, koji se sastoji od 3 hotelska dela: glavna zgrada, sporedna zgrada i Tower koji je povezan sa glavnom zgradom. 13 restorana i barova sa bogatom gastronomskom ponudom. Uživajte u italijanskim specijalitetima u Ossigeno, meksičkim jelima u restoranu Maya, arapskim jelima u restoranu Al Khaimah, azijskim specijalitetima u Zengo, u stekovima Rhodes Twenty10 ili u svežim ribljim specijalitetima u modernom restoranu Geales. U prostranom vrtu se nalaze 3 bazena, od kojih su 2 sa integrisanim barom. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani. Veče možete provesti u baru Shades, kao i u Maya Rooftop baru ili modernom Latitude 25 bar. Ponudu hotela zaokružuju tea lounge, café u lobiju, dečiji klub, igralište za decu, salon lepote, wellness centar sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem i hamamom, frizer, juvelirnica i razne prodavnice. Wi-Fi u celom hotelu.

Sobe: 504
Super Deluxe Land View: oko 35-37m², u glavnoj ili sporednoj zgradi, renovirane i moderne, kupatilo/WC, fen, bade-mantil, sobne papuče, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, delom sa balkonom sa pogledom na kopnenu stranu i batler servisom na poziv.
Super Deluxe Sea View: oko 35-37m², isto kao Super Deluxe Land View, pogled na more.
Club Tower: oko 40 m², u Tower zgradi sa zasebnim check-in-om, vrlo elegantne i luksuzne. Opremljene kao Deluxe Land View, kupatilo/WC, odvojeni tuš, iPod® stanica, bočni pogled na more i 24h batler servis. Uračunate su usluge Cluba: kontinentalni doručak u lounge-u (7-11h), tokom dana odabrana bezalkoholna pića, popodnevni čaj sa pecivom i malim sendvičima (15-17h), Happy Hour sa odabranim koktelima i kanapeima (18-20h). Posle 18h deci i osobama ispod 21 godine boravak u Lounge-u nije dozvoljen.
Super Deluxe Suite: oko 74m², kao Super Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, 2 TV-a, pogled ka kopnu ili moru.
Royal Club Tower Suite: oko 83 m², kao Deluxe Suite, sa pogledom na more, uključene usluge kao u Royal Club Tower Room.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona večera u formi švedskog stola ili meni u različitim restoranima hotela, kao i u jednom od 4 restorana obližnjeg Grosvenor House Dubai hotela.

Sport: Uključeno: fitness sala i dodatni prostor za fitness isključivo za decu 12-15 godina, 4 teniska terena (sa osvetljenjem), 1 klimatizovani skvoš teren. Uz doplatu: reketi i loptice za tenis i squash.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

SEP

1.475 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 5 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

1.840 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.