Atlantis, The Palm 5*

Položaj: Na veštačkom ostrvu ,,Palm Jumeirah’’, na oko 1,4 km dugoj peščanoj plaži, na oko 30 km od centra grada. Aerodrom na oko 35 km.

Hotel: izgrađen je po mitu o potopljenom gradu Atlantidi i prvi je hotel na veštačkom ostrvu u Arapskom zalivu. Visoko postavljeni lukovi, bogato ukrašene kupole i kule zadivljuju svakog posetioca. U više od 23 restorana, barova i lounge-ova, između ostalog 3 gourmet restorana pod vođstvom internacionalnih prvoklasnih kuvara možete uživati u kulinarskim specijalitetima iz celog sveta. Restoran ,,Ossiano’’ oduševljava svojim ribljim specijalitetima, a u restoranu ,,Ayamna’’ možete uživati u arapskoj kuhinji. U sklopu hotela nalazi se 2 kompleksa bazena i akvapark Aquaventure. Akvarijum ,,The Lost Chambers’’ uvodi Vas u očaravajući podvodni svet. Hotel raspolaže i mnogobrojnim radnjama i Wi-Fi internetom u celom hotelu.

Sobe: 1539
Ocean King: oko 47 m², kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, pegla, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, francuski balkon ili balkon. Neke sobe imaju pogled na more.
Palm King: oko 47 m², kao Ocean King, sa direktnim pogledom na ,,Palm Jumeirah’’ i skyline Dubaija.
Ocean Queen: oko 47 m², kao Ocean King, sa 2 queen-size kreveta.
Palm Queen: oko 47 m², kao Palm King, sa 2 queen-size kreveta.
Imperial Club King: oko 47 m², kao Ocean/Palm King, na 11-15. spratu, Nespresso® aparat za kafu, sa pogledom na more ili na ,,Palm Jumeirah’’. Uračunate Club usluge: odvojeni check-in i check-out, u lounge-u i doručak (7h-11h), tokom dana bezalkoholna pića i užina, popodnevni čaj (14.30h-16.30h), happy hour sa odabranim alkoholnim pićima i kanapeima (17-19h), besplatno korišćenje iPad®- ova, Kids Cluba, Teen Cluba ,,The Zone’’, saune, ekskluzivni pristup ,,Imperial Club Beach’’-u, kao i transfer od i do aerodroma Dubai.
Imperial Club Queen: oko 47 m², kao Imperial Club King, sa 2 queen-size kreveta.
One Bedroom Terrace Club Suite: oko 94 m², kao Ocean King, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, soba za presvlačenje, dodatni WC, veliki balkon (oko 30 m²) sa ležaljkama i stolom za ručavanje. Pogled na more ili na ,,Palm Jumeirah’’. Za usluge kluba pogledati Imperial Club.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, uz polupansion večera u vidu švedskog stola u restoranu ,,Kaleidoscope’’ i ,,Saffron’’, kao i u vidu menija u nekom od preostalih 13 restorana.

Sport: Uračunato: fitnes, teniski tereni, odbojka, košarka. Uz doplatu: reketi i loptice za tenis, surfovanje, jedrenje, pedaline.

Wellness: “ShuiQi Spa’’ nudi na 2 sprata 27 prostorija za tretmane, saunu, parno kupatilo, frizera, salon lepote (uz doplatu).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.