Jumeirah Mina A’Salam 5*


Položaj: Jumeirah Mina A’Salam se nalazi u okviru fantastičnog kompleksa u Dubajiu – Madinat, čime je garantovan privilegovan pristup sadržajima kompleksa. Iz samog hotela se pruža pogled na Burj al Arab, koji se nalazi na oko 1km, a aerodrom je na udaljenosti od oko 30 km i 30 minuta vožnje.


Jumeirah Mina A'Salam

Hotel: Hotel je nedavno kompletno renoviran i to 2021. i predstavlja jedan od 4 objekta u Madinatu. A Salam znači mirna luka što verno odražava opuštenu atmosferu koja ga krasi. Od hotela počinje splet kanala, kojima je prožet Madinat, koji svojim izgledom ali i funkcijom, podseća na Veneciju. Ovo veštačko jezero daje na atraktivnosti i važi za jedinstven koncept na destinaciji. U praksi to znači da ćete moći da se između sadržaja u kompleksu krećete abrom – vrstom čamca – a neki je nazivaju arapskom gondolom. U svakom slučaju, ovo iskustvo je pravi doživljaj.


Jumeirah Mina A'Salam restoran

Plaža: Gosti Jumeirah Mina A’Salam hotela imaju pristup najlepšoj privatnoj plaži – Jumeirah – koja je duga 2 km i peščana. Na plaži vas čeka savršena postavka sa svim detaljima koji su vam potrebni za uživanje u suncu.


Plaza Dubaija

Sobe: Hotel ima 280 soba i 12 apartmana.

Arabian Deluxe, Lagoon Deluxe i Ocean Deluxe su sobe slične koncepcije, ali i dimenzija od 50m² do 55m², ono što ih razlikuje jeste pogled.

Sve sobe poseduju prostranu privatnu terasu za sunčanje, kupatilo sa kadom i walk-in tušem, LCD TV, besplatan wifi, kafe aparat kao i sef za čuvanje dragocenosti. Smeštajne jedinice su komforne, a enterijer pripada modernom arapskom stilu.


Jumeirah Mina A'Salam soba

Hrana i restorani: Bogat švedski sto sa različitim specijalitetima je ono što vas očekuje za doručak. U okviru Madinata, pa i ovog hotela, važi koncept dine around. Neki od najpopularnijih i najboljih restorana destinacije se nalaze baš u ovom kompleksu, tako da uz rezervaciju i doplatu možete uživati u njihovoj ponudi.


Bazen

Sadržaji: Zbog činjenice da je deo Madinata, gosti hotela imaju neograničen pristup atrakcijama u kompleksu. Jedna od njih je vodeni park Wild Wadi, koji važi za jedan od najvećih zabavnih parkova. Pored toga, tu je souk, vrste arapke pijace koja može biti zanimljiva kulturološki ali i savršena za šoping.


Vožnja abrom

Spa centar: može da vam pruži vreme za relaksaciju i wellness tretmane namenjene potpunom opuštanju. Za one koji preferiraju chill odmor, tu su 4 bazena.


Spa centar

Sport: Ljubiteljima sporta će se dopasti činjenica da mogu pristupiti J club teretani, teniskim terenima ili se oprobati u nekom od vodenih sportova.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

SEP

1.675 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 5 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

2.055 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.