Jumeirah Al Naseem 5*

Lokacija: Jumeirah Al Naseem luksuzni hotel se nalazi se u Madinat Jumeirah delu Dubaija.
Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen 25 km od objekta, a šoping centar Mall of the Emirates udaljen je 2,4 km.


Jumeirah Al Naseem 1

Nedaleko od samog kompleksa nalaze se i čuveni Burj Al Arab i Jumeirah Beach hotel, kao i akva park Wild Wadi, gde je gostima hotela Jumeirah Al Naseem, ulaz besplatan.


Wild Wadi

Hotel: Najnoviji hotel u delu Madinat Jumeirah, svojim arapskim stilom uklapa se u prostrani kompleks i impresionira luksuznim nameštajem, jedinstvenom uslugom i arapskim gostoprimstvom. Hotel raspolaže sa 9 odličnih restorana i barova. Na plaži su dostupni suncobrani i ležaljke. Takođe, tu je i veliki bazen za odrasle, kao i za najmlađe. Pored bazena za decu, postoji i dečiji klub (4-11 godina), mogućnost iznajmljivanja automobila i WiFi u celom objektu.


Jumeirah Al Naseem

Kako se nalazi u Madinat Jumeirah kompleksu, sa još 3 hotela Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Mina A’Salam, Jumeirah Dar al Masyaf, gosti pored restorana koje se nalaze u hotelu mogu posetiti i uživati u različitim ukusima u još oko 30 drugih restorana, kao i uživati u šopingu, kako ovde ukupno ima oko 80 različitih prodavnica.


Madinat

Sobe: 435

Sve sobe su vrlo prostrane, a dizajn je moderan. Izbor enterijeta inspirisan je bojama pustinje, mora i neba, sa elementima arapskog stila.
Sve, u nastavku navedene, sobe poseduju: kupatilo, tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, WiFi, peglu, klimu, opremu za pripremu čaja i kafe, minibar, sef i terasu. Gosti apartmana imaju pristup Club Lounge-u (za starije od 18 godina).


Soba

Resort Deluxe: oko 51 m², pogled na baštu i hotelski kompleks

Ocean Deluxe: oko 51 m²,  pogled na more

Family Superior Room: prostranije sobe, oko 60 m²,  sa pogledom na baštu i hotelski kompleks, poput Resort Deluxe soba

Ocean Club Superior room : oko 60 m²,  prostraniji i sa odvojenim dnevnim boravkom, koji ima u prednjem delu prozore od poda do plafona, koji mogu skroz da se otvore, što odaje utisak prostrane terase. S pogledom na more.

Family Suite: oko 126 m², odvojena spavaća i dnevna soba, koja poseduje sofu.


Jumeirah Al Naseem kupatilo

Ishrana i restorani: Ukupno preko 30 različitih restorana i barova pripada hotelima u sklopu Madinat Jumeirah. Sam hotel Jumeirah Al Naseem raspolaže sa ukupno 9 restorana i barova. Rockfish restoran, koji se nalazi u neposrednoj blizini bazena, nudi razne mediteranske delicije, kao i izvrsne morske specijalitete. U Palmery restoranu, gosti mogu uživati i u pogledu na čuveni Burj Al Arab, dok u Summersalt Beach Club-u gosti imaju mogućnost da probaju različita internacionalna jela. Restoran Kayto nudi specijalitete japanske kuhinje.


Madinat restoran

Doručak je u hotelu na bazi švedskog stola. Ukoliko je bukiran polupansion, ručak ili večera mogu biti na bazi švedskog stola ili a-la-carte u preko 30 restorana u sklopu 4 hotela koja Madinatu pripadaju (nekad je, u zavisnosti od samog restorana, potrebno doplatiti za večeru).Sport: 2 terena za skvoš, 5 teniskih terena, teretana, zatvoreni bazen, Wild Wadi vodeni park, laguna kornjača (koja je deo projekta rehabilitacije „Jumeirah Turtule“). Uz doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa ili loptica, golf noću, određeni sportovi na vodi.


Teretana

Spa i Wellness: Spa Talise je jedna od najpoznatijih banja na Bliskom istoku sa 26 privatnih apartmana za evropske i azijske tretmane. J Club nudi kurseve fitnesa i najnoviju fitnes opremu u susednom, sestrinskom hotelu Mina A’Salam. Uključeno: sauna, parno kupatilo, đakuzi, bazen. Uz doplatu: masaže, manikir, kozmetički tretmani.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

SEP

2.030 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 5 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

2.565 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.