Jumeirah Al Naseem 5*

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel se nalazi na ostrvu Jumeirah, na privatnoj plaži, u četvrti Umm Suqeim, u Dubaiju. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen 21 km od objekta. Šoping centar Mall of the Emirates udaljen je 2,4 km, dok je tržni centar Galleria udaljen 10 km.

Hotel: Dizajniran u pravom arapskom stilu, sa kombinacijom boja pustinje, mora i Sunca. Hotel raspolaže sa 9 odličnih restorana i barova. Na plaži su dostupni suncobrani i ležaljke. Takođe, tu je i veliki bazen za odraske, kao i za najmlađe. Pored bazena za decu, postoji i Dečiji klub, mogućnost iznajmljivanja automobila  i WiFi u celom objektu.

Sobe: 430.

Sve, u nastavku navedene, sobe poseduju: opremljenost visokog kvaliteta, moderni arapski stil nameštaja, kupatilo, tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, WiFi, peglu, klimu, opremu za pripremu čaja i kafe, minibar, sef i terasu.

Resort Deluxe: oko 51m2, pogled na baštu i hotelski kompleks.

Ocean Deluxe: isti kao i Resort Deluxe, samo uz pogled na more.

Resort Superior: oko 60 m2, prostraniji i sa odvojenim dnevnim boravkom, koji ima u prednjem delu prozore od poda do plafona, koji mogu skroz da se otvore, što odaje utisak prostrane terase.

Ocean terrace: isti kao Resort Superior, samo ima prostranu terasu umesto prozora.

Ocean Club Superior: oko 60 kvadratnih metara, kao Resort Superior, sa pogledom na more. Usluge članova kluba uključene u cenu: u salonu dodatni doručak, čaj tokom dana, kafa i odabrana bezalkoholna pića, uveče Happy Hour.

Ishrana i restorani: 9 restorana koji nude da isprobate kuhinje iz raznih delova sveta. Raznovrstan doručak na bazi švedskog stola. Kada se rezerviše polupansion, večera je na bazi švedskog stola u restoranima The Palmeri, Hanaaia, Arboretum ili Khaimat Al Bahar, kao i u obliku menija ili švedskog stola u odabranim restoranima u Jumeirah hotelima.

Sport: 2 klimatizovana terena za skvoš, 5 teniskih terena (osvetljeni), jedan od najvećih fitnes centara na Orijentu, zatvoreni bazen, razni fitnes kursevi poput joge, aerobik, tai chi.

Uy doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa ili loptica, teniski trener na zahtev, razni vodeni sportovi kao npr. jedrenje na dasci, jedrenje, skijanje na vodi..

Spa i Wellness: Oaza mira, sa bogatim spa i wellness programom, posebna po banjama koje su dostupne svim gostima. Banja Talise nudi širok spektar različitih masaža i brojne kozmetičke tretmane (uz doplatu). Hotel poseduje još i saunu, parno kupatilo, đakuzi i bazen. Banje su dostupne besplatno.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.