Jumeirah Beach Hotel 5*

Lokacija: Direktno na oko 900 m dugom privatnom delu peščane plaže Jumeirah, na oko 20 km od centra grada, Aerodrom Dubai na oko 25 km. Više puta dnevno hotelski autobus do shopping centra „Mall of the Emirates“, kao i do ostalih Jumeirah hotela u Dubaiju.

Hotel: Moderni First-Class hotel, sa posebnom arhitekturom, renoviran u leto 2018. godine. On raspolaže sa preko 19 barova i restorana čija kulinarska ponuda će Vas očarati. Uživajte u izvrsnim stejkovima, praćenim vatrenim tango nastupima u restoranu ,,La Parrilla’’, ili u nemačkim jelima u restoranu ,,The Keller’’. U bašti Vas očekuje kompleks bazena sa odvojenim dečijim bazenom, đakuzijem, kao i swim-up bar. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani. Na raspolaganju su takođe i frizer, salon lepote, ,,Talise Spa’’ sa saunom i parnim kupatilom, lap-pool, hotelski butici i Wi-Fi u celom rizortu. Hotelu takođe pripada i akvapark ,,Wild Wadi’’, na koji se izlazi direktno iz hotela. Tu Vas čeka 30 tobogana, više bazena, kao i restorani i različite atrakcije.

Sobe: 618
Ocean Deluxe: oko 50 m², moderno uređene, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bademantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, pegla, klima uređaj, mini-bar,sef, pogled na more i na ,,Burj Al Arab Jumeirah’’ koji se nalazi na malom ostrvu.
Ocean Deluxe Balcony: oko 50 m², kao Ocean Deluxe, sa balkonom.
Ocean Club: oko 50 m², kao Ocean Deluxe, sa aparatom za čaj/kafu. Uključene Club Executive odn. Premium Leisure Club usluge: transfer od/do aerodroma Dubai (navesti vreme leta), check-in i check-out u Club Lounge-u, doručak u Club Lounge-u ili u restoranu, tokom čitavog dana bezalkoholna pića u Club Lounge-u, popodnevni čaj (15h-17h) i ,,Happy Hour’’ sa odabranim alkoholnim pićima i kanapeima (18h-20h), kao i Wi-Fi. Dvospratni Premium Leisure Lounge se nalazi u prizemlju i raspolaže delom sa igru i kompijuterima, kao i velikom terasom. Club Executive Lounge se nalazi na 24. spratu, pruža panoramski pogled na arapski zaliv, i na raspolaganju je gostima starijim od 16 godina.
One Bedroom Ocean Suite: oko 130 m², sa kombinovanim dnevno-spavaćim delom, opremljenost ista kao Ocean Deluxe, kupatilo/WC, veliki balkon i korišćenje Club Executive Lounge-a, odn. Premium Leisure Club Lounge-a (za dodatne usluge pogledati Ocean Club).
One Bedroom Beit Al Bahar Royal Villa: oko 130 m², u odvojenom delu hotela, odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo/ WC, fen, bade-mantil, papuče, TV, telefon, Wi-Fi, lap-top, pegla, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, delom pogled na Burj Al Arab. Vile rapolažu takođe sopstvenim plunge bazenom, i 24h butler servisom. Uključene Beit Al Bahar usluge: transfer od/do aerodroma Dubai (navesti vreme leta), pristup Club Executive odn. Premium Leisure CLub lounge-u, popodnevni čaj po izboru u vili ili u Club lounge-u, aperitiv u Club lounge-u ili u ,,Café Wadi’’ (18h-19:30h), usluga peglanja jednog odevnog predmeta po boravku.

Ishrana: Doručak na bazi švedskog stola uključen. Uz rezervisani polupansion uključena je i večera, uz rezervisani pun pansion uključen je ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,Latitude’’ ili sa menija u ostalim restoranima Jumeirah lanca.

Sport: Uključeno: tenis (sa osvetljenjem), skvoš, iznajmljivanje reketa za tenis i skvoš, kao i loptica, fitness centar, aerobik, deo za fitnes na otvorenom prostoru. Uz doplatu: različiti vodeni sportovi na plaži.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.