Hilton Dubai Jumeirah 5*

Lokacija: Hilton Dubai Jumeirah je smešten na šetalištu The Walk, u srcu Jumeirah Beach Residence i nalazi se u Dubai Marini, u blizini šoping centara, restorana i zabave svetske klase, a nekoliko puta dnevno postoji i autobuska linija koja vodi u tom pravcu, kao i metro stanica koja je na 10-ak minuta hoda od hotela. Udaljen je približno 45 minuta (35 km) od međunarodnog aerodroma Dubai.


Hilton Dubai Jumeirah

Hotel: Hilton Jumeriah u svakom smislu impresionira svojom udobnošću, dobrom uslugom i kvalitetom. Hotel ima 12 nagrađivanih restorana, Health club, Spa centar. Ako spadate u grupu ljudi koji pored uživanja na plaži, laganog odmaranja, mira, žele malo i akcije na odmoru, ovaj hotel nudi razne vrste zabave i spotrova na vodi. Ono što je korisno za goste sa decom je to da hotel poseduje dečiji klub i Game room, gde vaši mališani mogu da se igraju.


Hilton Dubai Jumeirah bazen

Sobe:

Guest rooms: King Deluxe Room,King Guest Room With Sea View,Two Queen Bed Deluxe Room,Two Queen Bed Guest Room With Sea View.

Sve navedene sobe su površine oko 38 m2. Moderno i udobno namešten. U svakoj sobi postoji kada, tuš, fen, bade mantil, papuče, TV, radio, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, peglu, sef… Razlika je u pogledu, dok neke sobe imaju pogled na The Walk šetalište, druge imaju na more.


Guest Room

Executive rooms: King Executive Room, King Executive Room With Sea View, Two Queen Bed Executive Room, Two Queen Bed Executive Room With Sea View.

Sobe poseduju kadu, tuš, fen, bade mantile, papuče, TV, radio, telefon, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, peglu, sto za peglanje, prostrane terase, radni prostor, sef…

Smeštene na višim spratovima hotela, moderne Executive sobe imaju pogled na The Walk ili Arapski zaliv. Gosti Executive kluba su dobrodošli da koriste Executive Lounge na 9. spratu gde mogu uživati ​​u besplatnom doručku, popodnevnom čaju, večernjim pićima i kanapeima.


Executive room

Suites:

Family Suite With Sea View, King Corner Alcove Room With Sea View, ,King Executive Family Suite With Sea View, ,King Gulf Suite With Sea View, King One Bedroom Family Suite, ,King Panoramic Suite With Sea View, ,Royal Suite With Sea View.

Površine od 61 do 204m2. Ovi apartmani imaju odvojenu trpezariju, prostranu terasu i u nekim apartmanima čak do 4 odvojena balkona, dnevni boravak, radni prostor, velika mermerna kupatila, prozore od poda do plafona, pogled na more i Arapski zaliv. Sobe poseduju i ono podrazumevano – kadu, tuš, fen, bade mantile, papuče, TV, radio, telefon, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, peglu, sto za peglanje, sef…


Suites

Ishrana i restorani: Hilton Dubai Jumeirah nudi elegantne barove i restorane. Doručak je na bazi švedskog stola u restoranu Oceana. Kod punog pansiona ručak i večera su takođe na bazi švedskog stola, a možete obedovati i u nekom restoranu drugog hotela iz lanca Hilton. Osam različitih restorana nudi mogućnost da isprobate tradicionalnu, tajlandsku, polinezijsku, pa čak u sred Dubaija i italijansku kuhinju. Za praćenje sporta preporuka je nagrađivani irski sportski bar – McGettigan’s, dok je Trader Vic’s savršeno mesto za večernji koktel. Potrebno je rezervisati sto u restoranu koji želite da posetite.


Hilton Dubai Jumeirah restoran

Spa i wellness centar: U pravim rukama, velnes je umetnost. Ovo je filozofija hotela Hilton Dubai Jumeirah. Stoga, sigurno je da ćete uživati, odmoriti i duh i telo i priuštiti sebi nezaboravno iskustvo. Razne vrste masaža, kozmetičkih tretmana, pedikir, manikir…


Spa centar

Sport: U cenu je uključeno korišćenje najsavremenijeg i moderno uređenog Fitness centra, dok je za razne sportove na vodi potrebna doplata. Dečiji klub Kids Paradise, za decu od 4-12 godina, garantuje zabavu za najmlađe uz veliki dečiji bazen i prostrano igralište.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

970 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 5 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.140 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 X Doručak
  * Polupansion moguć uz doplatu
 • Transfer
 • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.