Arabian Court at One&Only Royal Mirage 6*

Položaj: Direktno na oko 1 km dugačkoj privatnoj plaži Jumeirah, sa pogledom na zaliv ,,The Palm Jumeirah’’. Udaljen je oko 20 km od centra grada. Aerodrom Dubai nalazi se na oko 31 km. Svakodnevno je u ponudi hotelski autobus koji vozi do ,,Mall of the Emirates’’ i do akva parka ,,Aquaventure Wasserpark’’, kao i shuttle čamac koji više puta dnevno vozi između hotela One&Only Royal Mirage i hotela One&Only The Palm.

Hotel: Jedinstven luksuzni hotel u tipičnom arapskom stilu. Hotel se odlikuje odličnom uslugom i jedinstvenom elegancijom. Uživajte u kulinarskoj ponudi nekog od 3 restorana. Prepustite se romantičnoj večeri na bazenu restorana ,,Eauzone’’, probajte indo-evropsku kuhinju u restoranu ,,Nina’’, koji obećava prijatnu atmosferu, ili se odlučite za obrok u restoranu ,,The Rotisserie’’, u kom se stapaju ukusi severne Evrope i Bliskog Istoka. U poznatom baru ,,Rooftop Bar’’ možete uživati uz arapske koktele i pogledu na more i ostrvo ,,The Palm Jumeirah’’. Veliki bazen u središtu prelepog vrta, kao i ležaljke i suncobrani na belom pesku prosto pozivaju na opuštanje. Za decu (4-11 god.) je obezbeđen dečji klub. (na sat). Ponudu upotpunjuju različite prodavnice, juvelir, lounge i Wi-Fi u zajedničnim delovima hotela. Takođe su Vam na raspolaganju i usluge partnerskih hotela ,,The Palace at One&Only Royal Mirage’’.

Sobe: 172
Arabian Court Deluxe: oko 50 m², ekskluzivna, u tipičnom modernom arapskom stilu, sa toplim tonovima, kupatilo/ WC, odvojeni tuš, fen, bade-manil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, mini-bar, sef i balkon na strani mora.

Ishrana: Obilni švedski sto za doručak, kao i večera na bazi švedskog stola ili sa menija u odabranim restoranima hotela je uključena u cenu.

Sport: Uključeno: fitness centar, 3 teniska terena (osvetljenje), košarka, odbojka, golf. Uz doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, različiti vodeni sportovi kao npr. wind surfing, skijanje na vodi i kajak.

Wellness: Uronite u oazu mira i spokoja. U samom središtu hotela, One&Only Royal Mirage pobrinuće se za vašu dušu i telo ,,Health & Beauty Institute’’ koji se sastoji od ,,One&Only Spa’’ i ,,Oriental Hamam’’. Opustite se uz različite tretmane (uz doplatu) i ostavite brige za sobom.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.