Fairmont The Palm Dubai 5*

Lokacija: Fairmont The Palm Dubai je smešten na Palm Jumeriah, na privatnom delu plaže. Od Dubai International Airport je udaljen 30 km, dok je od grada udaljen 25 km.


Fairmont The Palm Dubai

Hotel: Elegantno uređen hotel, sa tradicionalnom arapskom arhitekturom. Bilo da tražite zen odmor na plaži ili kosmopolitski gradski pejzaž, ovaj hotel ispunjava sve uslove. Restorani sa vrhunskom kuhinjom, od sezonskih inspirisanih menija do gastronomskih doživljaja koji će zadovoljiti svaku želju. Na raspolaganju su 4 bazena. Na plaži su dostupni suncobrani i ležaljke. Preko 390 luksuznih soba i apartmana iz kojih možete imati pogled na najlepše zalaske sunca, Dubai Marinu i prelepi Arapski zaliv čine ovaj hotel savršenim za uživanje.


Fairmont The Palm Dubai bazen

Ishrana i restorani: Za dobar početak dana imate na raspolaganju bogat doručak na bazi švedskog stola. U slučaju da imate uslugu polupansiona, u restoranu Flow Kitchen je za ručak ili večeru sve na bazi švedskog stola takođe, dok u restoranima Bа, Seagrill Bistro, Little Miss India možete koristiti Menu restorana samo za večeru, uz prethodnu rezervaciju. Od indijskih, do arapskih tradicionalnih jela, sigurno ćete uživati u ponudi specijaliteta koju nudi ovaj hotel.

Za lagano uživanje uz piće i cigaretu, u autentičnoj atmosferi, možete posetiti i barove VZs i The Cigar Room.


restoran

Fairmont The Palm DubaiSobe: 391

Guest rooms: Fairmont Heritage room, Fairmont Heritage Partial Palm Sea View, Deluxe Heritage Palm Sea View.

Od 48m2-58m2, sa King size krevetom i privatnim balkonima, tuš, odvojena kada, TV, Mini bar, Wi-Fi u sobi.


Fairmont The Palm Dubai soba

Suites: Sve sobe poseduju odvojene dnevne sobe, klimu, fen, peglu, AC adapter, sef, tuš, kadu, TV, Mini bar (uz doplatu), Wi-Fi u sobi, prostrane terase, gardarobere, sa pogledom na Arapski zaliv, plažu i Marinu.

One Bedroom Palm Sea View Suite: 139m2

Deluxe Palm Sea View Suite: 178m2

Corner Jacuzzi Palm Sea View Suite: 201m2, jacuzzi na prostranoj terasi


Suite

Presidential Palm Sea View Suite: 390m2, na poslednjem spratu, sa predivnim pogledom na ceo horizont Dubai Marine. Međusebno povezane sobe dostupne su na zahtev.


Residence

Residence: dnevna soba sa stolom za ručavanje, potpuno opreljena kuhinja, dva mermerna kupatila, prostor za rad, panoramski prozori od poda do plafona, dva ili tri velika TV-a, Bose sisteme kućnih bioskopa, prostranu terasu, klimu, fen, peglu, AC adapter, Mini bar.

One bedroom Apartment: 130- 140m2, 1 King size krevet, sa pogledom na plažu, Arapski zaliv i Marinu Skyline.

Two bedroom Apartment: 180- 205m2, garderober, odvojen Laundry room, 2 King size kreveta, pogled na grad i Burj Al Arab.

Two bed room Palm Sea View Apartment: 200- 220m2, garderober, odvojen Laundry room, 2 King size kreveta, 3 velika TV-a, pogled na na plažu, Arapski zaliv i Marinu Skyline.


Residence 3

Spa centar, sport i zabava: U Fairmont The Palm Dubai hotelu, uz doplatu imate mogućnost da uživate u Willow Stream Spa sa hamamom i saunom koji nudi odlične načine da se opustite i odmorite telo i duh.

Ako vam zafali vežbanje, možete da trenirate u najsavremenijoj teretani, da vozite bicikl u vodi (Aquaspinning) a za laganiji trening tu su i Fitness i Yoga studio. Radno vreme je od 11 do 18h. Sportovi na vodi se, takođe, doplaćuju.


Fairmont The Palm Dubai kids

Tu je i dečiji klub koji će ujedno zabaviti i naučiti nečemu vaše mališane. Profesionalno kvalifikovan tim dočekuje decu od 18 meseci do 16 godina, a zabavne aktivnosti obuhvataju igraonicu, park za prskanje, zid za penjanje, umetničke i zanatske kreativne sesije, kućni kutak, oblačenje, knjige, igračke, slagalice i još mnogo toga.


Fairmont The Palm Dubai plaza

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.125 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 5 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.350 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.