Banyan Tree Dubai at Bluewaters 5*

Lokacija: Banyan Tree Dubai at Bluewaters se nalazi nedaleko od centra grada, na veštački stvorenom ostrvu ’’Bluewaters’’. Okružen je peščanim plažama i divnim Persijskim zalivom. Nedaleko se nalazi i Dubai Marina, sa svojim restoranima, šetalištem, kao i tržnim centrima. Od Burj Khalife i Dubai Mall-a je udaljen oko 25 km, dok je međunarodni aerodrom u Dubaiju na oko 35 km udaljenosti.


Banyan Tree Dubai at Bluewaters

Hotel: Banyan Tree se nalazi direktno na svojoj privatnoj peščanoj plaži, dugoj oko 500 m, i gostima garantuje izvanredan odmor. Hotel je idealan za parove, ali i za porodice sa decom. Zbog svoje lokacije, gosti lako mogu kombinovati aktivan i pasivan odmor. Objekti i sobe se prostiru na nekoliko kompleksa zgrada u obliku slova U sa raskošno zastakljenim fasadama.


Banyan Tree Dubai at Bluewaters spoljasnjost

Hotel poseduje i 3 zasebna infinity bazena, kao i bazen za decu. Ležaljke i suncobrani pružaju hlad gostima hotela kako na samoj plaži, tako i kraj bazena. Takođe, hotel poseduje izvanredne restorane sa svetski poznatim kuvarima. Gosti hotela mogu uživati u izvrsnoj hrani kineske, japanske, francuske i mediteranske kuhinje.


Banyan Tree Dubai at Bluewaters bazen

Sobe: Hotel poseduje 495 prostranih soba i apartmana. Sve sobe su elegantno i moderno uređene, sa prirodnim i suptilnim bojama.


Pogled iz sobe

Bliss Guest Room: oko 54 m², sa pogledom na grad. Kada, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon.

Bliss Guest Room Resort View: oko 54 m², sa pogledom na vrt ili bazen. Kada, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon.


Soba

Serenity Oceanview Guest Room: oko 54 m², sa pogledom na more. Kada, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon.

Harmony Oceanview Master Suite: oko 110 m², odvojena dnevna i spavaća soba. Kada, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon sa pogledom na more.

Harmony 2-Bedroom Oceanfront Presidental Suite: oko 233 m², sa dnevnom sobom i 2 spavaće sobe. Kada, minibar (uz doplatu), sef, TV, aparat za kafu/čaj, balkon sa hidromasažnom kadom i pogledom na more.


Harmony Room

Deca: Hotel poseduje dečiji klub za decu različitih uzrasta, kao i spoljašnji bazen.

Sport: Uračunato: teretana, časovi joge, akvabika, kik boksa Uz doplatu: razni vodeni sportovi (kajak, skuter na vodi, vožnja bananom)

SPA & Wellness: Banyan Tree Dubai at Bluewaters poseduje SPA centar koji nudi nekoliko sauna i hamam, za prijatan odmor pun opuštanja. Masaže, kao i kozmetički tretmani su raspoloživi uz doplatu. Korisnici spa centra mogu probati i čari infracrvene ležaljke, kao i kreveta sa toplim kvarcnim peskom koji doprinose pročišćavanju tela i stimulisanju cirkulacije.


Banyan Tree Dubai at Bluewaters bazen 1


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.235 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 5 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

1.495 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.