Anantara The Palm Dubai Resort 5*

Lokacija: Smešten na svetski poznatom ostrvu Palm Jumeirah, nedaleko od obale Dubaija, Anantara The Palm Dubai Resort ima 400 metara privatne obale i prostran pogled na Arapski zaliv. Prepustite se ekskluzivnom bekstvu na plaži, dok i dalje osećate uzbuđenje grada. Uživajte u luksuzu u tajlandskom stilu po kojem je Anantara i poznata. Centar grada je udaljen oko 31 km. Burdž Kalifa se nalazi na 23 km. Dubai aerodrom je udaljen oko 41 km. Dostupan je dnevni hotelski autobus do Dubai Mall-a, a hotel nudi i transfer luksuznim vozilima od aerodroma do hotela i obrnuto.

Hotel: Hotel raspolaže sa 3 bazena, 4 restorana, Spai velnes centrom, Fitness centrom i teretanom. Sve pojedinačno uređene smeštajne jedinice nude Nespresso aparat za kafu, besplatan WiFi i u sobama. Vila na plaži ima sopstveni prelivni bazen, a rizort raspolaže i vilama smeštenim iznad mora. Rezidencije i apartmani su u neposrednoj blizini odmarališta i nude privatniju atmosferu i odličan pogled.

Sobe: 513

Standard residence: Sobe površine od oko 38-42m2.  U svim sobama postoji fen, bade mantili, papuče, TV, telefon, WiFi, klima, mini bar, sef, balkon sa pogledom na plažu i na hotelski kompleks.

Premier i Deluxe Lagoon View: Sobe površine od 47-52m2. U vilama su, na prvom spratu. U Premier kategoriji postoje 4 sobe, dok u Deluxe kategoriji postoji 8 soba. Sve sobe,pored onoga što je navedeno da poseduju i Standard residence sobe, imaju velike prozore i pogled na lagunu hotela i bazen.

Premier i Deluxe Lagoon Access: Ove sobe se razlikuju od gore navedenih samo po tome što su u prizemlju i imaju direktan pristup iz soba bazenu u laguni.

One Bedroom i Two Bedroom Apartment: Odvojene smeštajne jedinice površine od 107-164m2. Poseduju dnevne i spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju,kupatila sa kadom i tušem. Pogled se prostire na plažu i hotelski kompleks.Two Bedroom Apartment poseduje i dodatnu spavaću sobu sa kupatilom.

One Bedroom Overwater Villa: Vile na vodi površine oko 106m2 sa panoramskim pogledom.

One Bedroom Beach Pool Villa: Vile na plaži površine oko 85m2 sa privatnim bazenom i pogledom na more i Palm Jumeriah.

Ishrana i restorani: U Anantara Resort-u postoji pet restorana u kojima možete da istražite svet ukusa, od azijske fuzije do mediteranskih specijaliteta. Mekong, Bushman’s restaurant and bar, Crescendo, The Beach House, The Lotus Lounge su restorani koji su u kolekciji nekih od najboljih restorana u Dubaiju. Takođe, tu su i barovi, Revo café, Mai tai Bar gde možete uz laganu mezu i aperitiv uživati u prelepim prizorima. Ako poželite romantičnu večeru uz sveće, na osmaljenoj lokaciji, uz Dining by Design koji daje mogućnost da sami osmislite večeru i ambijent, sarađujući čak i sa ličnim kuvarom, sigurno ćete stvoriti nezaboravne uspomene sa dragom osobom.

Spa i wellness: Anantara Spa hotel poseduje 24 luksuzne sobe za tretmane. Imate mogućnost da uživate u raznim uslugama (uz doplatu). Tu su i hidromasažni bazen, đakuzi, sauna, spa terasa i turski hamam.

Sport: Hotel raspolaže sa moderno opremljenim Fitnes centrom, 2 teniska terena, neophodno je iznajmljivanje teniskih reketa i loptica. Takođe, na raspolaganju sui  razni sportovi na vodi (uz doplatu).

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

SEP

1.299 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 5 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 5 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

1.575 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Polupansion
  • Transfer
  • Suncobrani i ležaljke na plaži
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.