Le Meridien Fisherman s Cove 4+*

Položaj: Na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenju zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko pontona). Od aerodroma Mahe udaljen oko 15 km.

Hotel: Ovaj prvoklasni hotel, koji pripada poznatom hotelskom lancu „Le Meridien“, svoje goste impresionira neodoljivim šarmom i izvanrednim načinom gradnje od lokalnog granita i drveta. Hotelskom kompleksu pripada glavni restoran „ Le Cardinal“ sa više različitih vrsta švedskih stolova, a-la-carte restoran „Paris-Seychelles“ koji nudi mešavinu francuske i kreolske kuhinje. Tu je i „ Pantoon bar“, koji se nalazi direktno na moru kao i bazen sa terasom za sunčanje. Tu se još nalazi i pool bar „Cocoloba“, butik. Besplatni Wi-Fi u celom kompleksu. U “Zen spa” centru možete uživati u parnom kupatilu (besplatno) kao i u raznim masažama i tretmanima, uz doplatu.

Soba: 68
Superior: oko 35 m² (19) u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na more.
Deluxe Ocean View: oko 45 m² (12), kao Superior, u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom, pogledom ka moru (delimično ograničen).
Junior Suite Ocean View: oko 45 m² (13), kao Superior, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled na more.
Family Suite Garden View: oko 60 m² (4), kao Deluxe Ocean View, sa većom terasom i pogledom na baštu.
Executive Suite Ocean View: oko 70 m² (6), kao Deluxe Ocean View, uređeni u modernom stilu, samo 2 jedinice po bungalovu, dodatno espresso mašina, terasa.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak u „Le Cardinal“ restoranu. Pri rezervaciji polupansiona dodatno i švedski sto za večeru u „Le Cardinal“ restoranu. Kod rezervacije punog pansiona dodatno švedski sto za ručak u a la carte restoranu “Cocoloba”. U a-la-carte restoranu “Paris-Seychelles” obroci rezervisani uz polupansion su mogući uz delimičnu doplatu.

Zabava: Povremena večernja zabava, sa muzikom uživo.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, oprema za snorkeling, fitnes, teniski teren sa čvrstom podlogom sa osvetljenjem, kanu, boćanje. Uz doplatu: škola ronjenja u blizini.

Deca:
Top popusti za decu: dvoje dece do 11 godina besplatno u Family Suite Garden View odnosno 1 dete do 11 godina u Executive Ocean View sa roditeljima.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.