Le Meridien Fisherman s Cove - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Le Meridien Fisherman s Cove 4+*

Položaj: na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenju zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko pontona). Od aerodroma Mahe udaljen oko 15 km.

Hotel: Ovaj prvoklasni hotel, koji pripada poznatom hotelskom lancu „Le Meridien“, svoje goste impresionira neodoljivim šarmom i izvanrednim načinom gradnje od lokalnog granita i drveta. Hotelskom kompleksu pripada glavni restoran „ Le Cardinal“ sa više različitih vrsta švedskih stolova, a-la-carte restoran „Le Bourgeois“ sa ribljim specijalitetima, “Sunset bar”, koji se nalazi na moru sa predivnim pogledom na Indijski okean, bazen sa drvenom platformom za sunčanje, pool bar, radnje, internet bez doplate u lobiju. U “Zen spa” centru “ možete uživati u parnom kupatilu (besplatno) kao i u raznim masažama i tretmanima (uz doplatu).

Ishrana: bogat švedski sto za doručak u „Le Cardinal“ restoranu. Pri rezervaciji polupansiona dodatno i švedski sto za večeru u „Le Cardinal“ restoranu. Kod rezervacije punog pansiona dodatno švedski sto za ručak u istom restoranu. Meni u a-la-carte restoranu „Le Bourgeois“ uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Soba: 68
Superior Ocean View: oko 30 m² (19) u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, wc, fen, TV, telefon, internet (uz doplatu), klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon,pogled more.
Deluxe Ocean View: oko 45 m² (12), kao Superior, u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom, kao i pogledom na more.
Junior Suite Ocean View: oko 45 m² (13), kao Superior, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled more.
Deluxe Suite Family Garden View: oko 60m² (4), kao Deluxe, sa većom terasom i pogledom na baštu.
Executive Suite Ocean View: oko 70m² (6), kao Deluxe, uređeni u modernom stilu, samo 2 jedinice po bungalovu, još prostraniji, espresso mašina, terasa (Unterbr KAMB).

Zabava: povremena večernja zabava, sa muzikom uživo.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, kajak, fitnes centar, 1 teren za tenis sa osvetljenjem. Uz doplatu: škola ronjenja, pecanje na pučini.

Deca: Top popusti za decu: dvoje dece do 11 godina besplatno sa roditeljima u Deluxe Suite Family Garden View i Executive Suite Ocean View.
Popusti za porodice: deca su u odvojenoj sobi smeštena i dobijaju popust od 25%.

Extra: 60plus popust
Stariji od 60 godina (navesti godine kod rezervacije) dobijaju popust od oko 5 %, na cenu hotela.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti