Savoy Resort & Spa 5*

Položaj: Savoy Resort & Spa se nalazi na 3km dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Do centra grada Victoria oko 5km, aerodrom Mahe je udaljen oko 15km. Nekoliko restorana i prodavnice se nalaze u blizini.


Savoy Resort & Spa

Hotel: hotel je otvoren leta 2014. Karakteriše ga prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu. U ponudi hotela su glavni restoran “Grand Savoy” sa međunarodnim i kreolskim kulinarskim specijalitetima. Restoran „Latin Gecko Bar Grill“ nudi ponudu meksičkih, latinoameričkih i azijskih jela,kao i ukusne večernje koktele. Restoran a la carte „Pescado“ služi isključivo riblje i morske specijalitete. Prijatno osveženje možete ostetiti u prostranom bazenu (700m²) sa posebnim dečijim bazenom. Wi-Fi je u celom kompleksu besplatan. Hotel takođe ima mali butik i biblioteku.Sobe: 160
Savoy Standard: oko 50m² (40) sobe karakteriše moderan dizajn i svetle boje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade-mantil, pegla, telefon, TV, klima, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef, terasa, pogled na vrt.


Savoy Resort & Spa

Savoy Ocean Side: oko 50m² (64), kao Savoy Standard, sa balkonom i delimičnim pogledom na more.
Savoy Oceanview: oko 50m² (31), kao Savoy Ocean Side, sa balkonom i direktnim pogledom na more.Junior Suite: oko 78m² (18), kao Savoy Oceanview, prostranije i sa odvojenim dnevnim prostorom, Nespresso® mašina (kapsule bez doplate).
Savoy Suite: oko 98m² (9), kao Junior Suite, još veći, sa zasebnim prostorom za dnevnim boravak/ obedovanje i malom kuhinjom.


Savoy Resort & Spa

Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Grand Savoy“, kod punog pansiona uračunat a la carte ručak u “Pescado” ili u “Grand Savoy”. U „Pescado“ su mogući oborci uz doplatu. Gosti u susednom hotelu “Coral Strand” dobijaju 10% popusta u restoranima.Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar,tenis, oprema za tenis, osvetljenje na terenu. Uz doplatu: joga, snorkling i ronjenje (PADI, u blizini), katamaran, motorizovani vodeni sportovi npr. jetski, skijanje na vodi, paraglajding, banana čamac (lokalni ponuđači u blizini).


Savoy Resort & Spa

Beauty & Wellness: Savoy Resort & Spa ima spa koji je savršeno mesto za opuštanje. Za kozmetičke tretmane se pretežno koriste proizvodi ekskluzivne kozmetičke marke „Sothys“.Deca: Klub za decu: mnogobrojne aktivnosti u klubu i u okviru kompleksa. Za decu 4-12 godina otvoreno svakodnevno.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

1.827 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.