Paradise Sun Hotel 4*

Položaj: Na severoistočnoj obali, direktno u slikovitom zalivu Anse Volbert, aerodrom Mahe udaljen je oko 60km, aerodrom Praslin oko 14km.

Hotel: Ovaj neformalni hotel nudi u romantičnoj opuštenoj atmosferi restoran na plaži sa pogledom na Indijski okean, gde se služe internacionalna jela. Tu je i drugi restoran, bar na plaži koji nudi hladne napitke, lounge, bazen i butik. Besplatan Wi-Fi u celom objektu. Spa centar nudi masaže i kozmetičke tretmane za opuštanje.

Sobe: 80
Superior: oko 32m² (70), jasan dizajn sa toplim bojama, kupatilo sa tušem / WC / bide, fen, TV, telefon, klima, plafonski ventilator, mini frižider, po danu dve flaše vode u sobi uračunato, aparat za kafu / čaj, sef, balkon ili terasa sa kojih možete uživati u pogledu na tropske vrtove i more.
Family Deluxe: oko 42m² (10), kao Superior, sa većim kupatilom sa kadom, zasebnim toaletom, Nespresso aparatom, udobnim kaučem i kombinovanim dnevnim / spavaćim prostorom.

Ishrana: Uračunat doručak na bazi švedskog stola i večera na bazi švedskog stola, u restoranu na plaži.

Zabava i izleti: Svakodnevne besplatne aktivnosti npr. joga. stretching, šetnje, besplatan „Sunset Cruise“ (jednom nedeljno, zavisno od vremenskih uslova), jednom nedeljno kreolski kurs kuvanja i radionice sa nekim novim saznanjima o kokosovom orahu. Živa muzika nekoliko večeri / nedeljno.

Sport i fitnes: Uračunato: snorkling, nemotorizovani sportovi na vodi, stand up veslanje, kajak, stoni tenis, odbojku (na plaži), vaterpolo, društvene igre, aktivnosti za decu od 6 godina. Uz doplatu: ronjenje (PADI).

Deca: Top Popusti za decu: dvoje dece do 11 godina besplatno u Family Deluxe sobi sa roditeljima.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Praslin

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.280 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.