Club Med Seychelles 5*

Lokacija: Nalazi se u Nacionalnom morskom parku, na peščanoj privatnoj plaži Sainte Anne. Na samo 30 minuta od međunarodnog aerodroma Mahe, ovo novo odmaralište sa 5*, dočekaće porodice i parove u savršenom okruženju.

Hotel: Idealno mesto za otkrivanje robinzonske duše, za boravak u potpunoj harmoniji sa prirodom i okeanom. Tirkizne vode, peščane plaže oivičene stenama, brda sa bujnom vegetacijom. Savršeno kao za filmski odmor, a ujedno prilagođeno i porodicama sa decom. Pet restorana, dva bazena i jedan Relax bazen dostupan samo za odrasle, mnogo zelenih vrtova. Wi-fi je dostupan u celom hotelu.

Ishrana: Usluga na bazi all inclusive. Tri bara, Beach bar, Reef Beach Lounge bar i Monkey tales, jedan A-la-carte restoran i restoran na bazi švedskog stola (Reef Beach Lounge i Turtle Cove), omogućavaju da uživate i u piću i u raznim specijalitetima, posebno kreolske, azijske i indijske kuhinje.

Broj soba: 290

Superior soba veličine od 31-35m2.

Deluxe soba veličine od 46-50m2.

Obe sobe imaju pogled na vrt, klima uređaje, sefove, mini barove, kao i opremljene terase ili balkone.

Prednost ovog hotela jesu i Junior apartmani, veličine od 46-50m2. Pogled na more, klima uređaj, mini bar, terasa ili balkon i privatni bazen. Moguće je rezervisati i dodatne smeštaje, kao i dečije krevetiće na zahtev.

Zanimacije za decu:

Hotel Club Med nudi raznu zabavu za decu.

Baby klub za decu od 2-3 godine.

Dečiji klub za decu od 4-12 godina.

Tinejdž klub za decu od 13-17 godina.

Animacije za decu od 2-12 godina i dnevne zabave.

Animacija za tinejdžere 13-17 godina i dnevne zabave.

Postoji i dečiji meni u restoranima. Takođe, bazen za decu je na raspolaganju, a kada poželite da se odmorite sami, a da ne brinete da li su srećna i bezbedna, ovaj hotel nudi i uslugu čuvanja dece, na zahtev roditelja.

Sport i fitness: Na raspolaganju su prostorije za fitnes, aerobik, odbojku na plaži, tenis, joga, vožnja kajakom, pedalina, snorkling, surfovanje, jedrenje, ronjenje… Dostupno uz doplatu: vožnja katamaranom, pecanje, vožnja biciklom, ronjenje.

Wellnes i spa: Club Med Spa by Cinq Mondes nudi usluge spa i wellnesa, koje su uglavnom uključene u cenu. Možete uživati raznim masažama, spa centru, u kozmetičkom salonu, sauni, parnom kupatilu, hamamu.

Zabava: Šest puta nedeljno hotel nudi večernje zabave, što je idealna prilika za druženje i za ’’noćni izlazak’’, usred Sejšela.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.423 €
na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.