Club Med Seychelles 5*

Lokacija: Nalazi se u Nacionalnom morskom parku, na peščanoj privatnoj plaži Sainte Anne. Na samo 30 minuta od međunarodnog aerodroma Mahe, ovo novo odmaralište sa 5*, dočekaće porodice i parove u savršenom okruženju.

Hotel: Idealno mesto za otkrivanje robinzonske duše, za boravak u potpunoj harmoniji sa prirodom i okeanom. Tirkizne vode, peščane plaže oivičene stenama, brda sa bujnom vegetacijom. Savršeno kao za filmski odmor, a ujedno prilagođeno i porodicama sa decom. Pet restorana, dva bazena i jedan Relax bazen dostupan samo za odrasle, mnogo zelenih vrtova. Wi-fi je dostupan u celom hotelu.

Ishrana: Usluga na bazi all inclusive. Tri bara, Beach bar, Reef Beach Lounge bar i Monkey tales, jedan A-la-carte restoran i restoran na bazi švedskog stola (Reef Beach Lounge i Turtle Cove), omogućavaju da uživate i u piću i u raznim specijalitetima, posebno kreolske, azijske i indijske kuhinje.

Broj soba: 290

Superior soba veličine od 31-35m2.

Deluxe soba veličine od 46-50m2.

Obe sobe imaju pogled na vrt, klima uređaje, sefove, mini barove, kao i opremljene terase ili balkone.

Prednost ovog hotela jesu i Junior apartmani, veličine od 46-50m2. Pogled na more, klima uređaj, mini bar, terasa ili balkon i privatni bazen. Moguće je rezervisati i dodatne smeštaje, kao i dečije krevetiće na zahtev.

Zanimacije za decu:

Hotel Club Med nudi raznu zabavu za decu.

Baby klub za decu od 2-3 godine.

Dečiji klub za decu od 4-12 godina.

Tinejdž klub za decu od 13-17 godina.

Animacije za decu od 2-12 godina i dnevne zabave.

Animacija za tinejdžere 13-17 godina i dnevne zabave.

Postoji i dečiji meni u restoranima. Takođe, bazen za decu je na raspolaganju, a kada poželite da se odmorite sami, a da ne brinete da li su srećna i bezbedna, ovaj hotel nudi i uslugu čuvanja dece, na zahtev roditelja.

Sport i fitness: Na raspolaganju su prostorije za fitnes, aerobik, odbojku na plaži, tenis, joga, vožnja kajakom, pedalina, snorkling, surfovanje, jedrenje, ronjenje… Dostupno uz doplatu: vožnja katamaranom, pecanje, vožnja biciklom, ronjenje.

Wellnes i spa: Club Med Spa by Cinq Mondes nudi usluge spa i wellnesa, koje su uglavnom uključene u cenu. Možete uživati raznim masažama, spa centru, u kozmetičkom salonu, sauni, parnom kupatilu, hamamu.

Zabava: Šest puta nedeljno hotel nudi večernje zabave, što je idealna prilika za druženje i za ’’noćni izlazak’’, usred Sejšela.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.