Four Seasons Resort Seychelles 6*

Lokacija: Luksuzno odmaralište nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva Mahe na plaži Petite Anse, jednoj od najlepših plaža na Sejšelima. Vile su smeštene između tropskih brda i bele peščane plaže, obrubljene tipičnim granitnim stenama i palmama. Aerodrom Mahe je udaljen oko 30 minuta vožnje.

Hotel: Four Seasons Resort raspolaže sa tri restorana, dva bara, bazenom, spa i wellness prostorom, dečijim klubom (od 4 do 12 godina), kao i uslugom čuvanja dece na zahtev. Uživaćete u fantastičnom pogledu na prelepi pejzaž, originalno okruženje i Indijski okean.

Sobe: 67 vila i apartmana dizajniranih u tradicionalnom kreolskom stilu. Svaka vila i apartman imaju otvorene prostrane površine sa pogledom na tropski pejzaž. Sa kupatilom, odvojenim kišnim tušem, fenom za kosu, bademantilom, telefonom, TV -om, mini barom, sefom i klima uređajem. Prostrana terasa sa natkrivenim dnevnim krevetom i ležaljkama, trpezarijom, spoljnim tušem i beskonačnim bazenom.

Guest room se sastoji iz četiri kategorije smeštaja:

Serenity view villa; Hilltop ocean view villa; Ocean view villa; Garden view villa.

Sve sobe za goste su samostalne vile koje imaju velike udubljene kade i privatne bazene, smeštene ili uz plažu ili među bujnim zelenilom.

Suites ima četiri kategorije, od kojih sve imaju infinity bazen, a razlikuju se po veličini i primaju od 4-6 osoba.

Private residences ima pet kategorija. Od 3-7 soba, u 5 vila, sa smeštajem za od 6-14 osoba.

Kuhinja: U ovom hotelu ukusnih jela ima za svačije nepce. Ako ste ljubitelj azijske hrane, sa posebnim akcentom na kinesku hranu, kao i tradicionalna jela iz divnog Singapura, onda je pravi izbor Zez restoran. U mediteranskim specijalitetima možete da uživate u Kannel restoranu. Duh Japana kroz hranu najbolje ćete osetiti u Koi restoranu Ako niste previše gladni, ali biste ipak da zamezite neki snacks i nešto lagano i zdravo, a uz dobar koktel, onda su Kannel lounge bar i Zez lounge bar pravi izbor. Usluga sa doručkom podrazumeva švedski sto u Zez restoranu, dok polupansion podrazumeva doručak isto na bazi švedskog stola u Zez restoranu, a večeru u Zez ili Kannel restoranu.

Spa i Wellness: Ovaj hotel nudi raznovrsne vrste Spa i Wellness tretmana. Originalna iskustva, Le Syel rituali, razne masaže, profesionalne, relax, Botanical Body tretmane, Spa Journey usluge, tretmane u vilama sa otvorenim pogledom na more u opuštajućoj atmosferi, kozmetičke usluge, a ono što je posebno zanimljivo je da nude i Junior tretmane za decu od 12 do 17 godina.

Sport i zabava: Od joge, odbojke na plaži, staza za trčanje, fitness centra, do surfofanja, ronjenja, vožnje kajacima, golfa. Ovaj hotel ima u ponudi svašta nešto što može da unese zabave, uživanja i sportske akcije u vaš odmor.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.