Four Seasons Resort Seychelles 6*

Lokacija: Four Seasons Resort Seychelles je luksuzno odmaralište, koje se nalazi na jugozapadnoj obali ostrva Mahe na plaži Petite Anse, jednoj od najlepših plaža na Sejšelima. Vile su smeštene između tropskih brda i bele peščane plaže, obrubljene tipičnim granitnim stenama i palmama. Aerodrom Mahe je udaljen oko 30 minuta vožnje.


Four Seasons Resort Seychelles

Hotel: Four Seasons Resort raspolaže sa tri restorana, dva bara, bazenom, spa i wellness prostorom, dečijim klubom (od 4 do 12 godina), kao i uslugom čuvanja dece na zahtev. Uživaćete u fantastičnom pogledu na prelepi pejzaž, originalno okruženje i Indijski okean.


Four Seasons Resort Seychelles

Sobe: 67 vila i apartmana dizajniranih u tradicionalnom kreolskom stilu. Svaka vila i apartman imaju otvorene prostrane površine sa pogledom na tropski pejzaž. Sa kupatilom, odvojenim kišnim tušem, fenom za kosu, bademantilom, telefonom, TV -om, mini barom, sefom i klima uređajem. Prostrana terasa sa natkrivenim dnevnim krevetom i ležaljkama, trpezarijom, spoljnim tušem i beskonačnim bazenom.

Guest room se sastoji iz četiri kategorije smeštaja:

Serenity view villa; Hilltop ocean view villa; Ocean view villa; Garden view villa.

Sve sobe za goste su samostalne vile koje imaju velike udubljene kade i privatne bazene, smeštene ili uz plažu ili među bujnim zelenilom.Suites ima četiri kategorije:

Three-Bedroom Royal Suite, Three-Bedroom Presidential Suite, Two-Bedroom Hilltop Ocean View Suite, Two-Bedroom Ocean View Suite.

Sve imaju infinity bazen, a razlikuju se po veličini i primaju od 4-6 osoba.Private residences ima pet kategorija.

Four-Bedroom Residence Villa, Three-Bedroom Residence Villa

Izuzetno prostrane luksuzno opremljene vile, veličine od 1.050m2, koje imaju panoramski pogled na Indijski okean. Takođe imaju i privatan bazen i svoju kuhinju. Može da primi maksimum 7 ili 8 osoba.


Four Seasons Resort Seychelles

Ishrana: U Four Seasons Resort Seychelles ima ukusnih jela za svačije nepce. Ako ste ljubitelj azijske hrane, sa posebnim akcentom na kinesku hranu, kao i tradicionalna jela iz divnog Singapura, onda je pravi izbor Zez restoran. U mediteranskim specijalitetima možete da uživate u Kannel restoranu.Duh Japana kroz hranu najbolje ćete osetiti u Koi restoranu Ako niste previše gladni, ali biste ipak da zamezite neki snacks i nešto lagano i zdravo, a uz dobar koktel, onda su Kannel lounge bar i Zez lounge bar pravi izbor. Usluga sa doručkom podrazumeva švedski sto u Zez restoranu, dok polupansion podrazumeva doručak isto na bazi švedskog stola u Zez restoranu, a večeru u Zez ili Kannel restoranu.


Four Seasons Resort Seychelles

Spa i Wellness: Ovaj hotel nudi raznovrsne vrste Spa i Wellness tretmana. Originalna iskustva, Le Syel rituali, razne masaže, profesionalne, relax, Botanical Body tretmane, Spa Journey usluge, tretmane u vilama sa otvorenim pogledom na more u opuštajućoj atmosferi, kozmetičke usluge, a ono što je posebno zanimljivo je da nude i Junior tretmane za decu od 12 do 17 godina.Sport i zabava: Od joge, odbojke na plaži, staza za trčanje, fitness centra, do surfofanja, ronjenja, vožnje kajacima, golfa. Ovaj hotel ima u ponudi svašta nešto što može da unese zabave, uživanja i sportske akcije u vaš odmor.


Four Seasons Resort Seychelles

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

4.630 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.