STORY Seychelles (ex The H Resort Beau Vallon Beach) 5*

Položaj: STORY Seychelles se nalazi direktno na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Viktorija udaljen oko 5km, aerodrom oko 15km. Male radnje i restorani u blizini.Hotel: Od 2015. godine ovaj rizort dočekuje svoje goste, koji žele opuštajući odmor. Hotel je smešten u uređenim vrtovima i raspolaže sa 6 restorana koji brinu o kulinarskoj raznolikosti. Glavni restoran „Vasco‘s“ nudi kreolska i međunarodna jela u mediteranskom ambijentu, u restoranu na bazenu „Ripples možete probati lake obroke, smešten na plaži „Eden“ služi specijalitete na roštilju.“Trader‘s Vic“ servira azijsku fusion kuhinju i egzotične koktele, u „Seyshima“ možete uživati u japanskoj hrani, a “1502” nudi kreolske snekove i koktele. „Tete-a-Tete“ restoran priprema romantične večere na plaži. Bazen se nalazi u središtu vrta. Besplatan Wi-Fi u celom objektu.


STORY Seychelles

Sobe: 100
Junior Suite: oko 55 m² (46), dizajnerski uređene, sa kvalitetnim enterijerom, nalaze se na višim spratovima. Sadrže kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, pegla, aparat za kafu/ čaj, sef. Veliki balkon sa foteljama, sa pogledom na vrt ili bazen.Garden Junior Suite: oko 55 m² (38), kao Junior Suite, smešten u prizemlju, sa terasom i ležaljkama.
Beach Pool Villa: oko 150 m² (14), kao Junior Suite, znatno veći, dodatno mašina za espreso, velika terasa sa ležaljkom, privatnim bazenom i paviljonom, direktnim pristupom plaži.


STORY Seychelles

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu “Vasco’s”. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru u Vasco’s (povremeno a-la carte). U a la carte restoranima, polupansion se služi kao odabrani meni sa 3 ganga; ostali a la carte obroci ce biti dodatno obračunati. Kod punog pansiona dodatno uračunat ručak u restoranu na bazenu „Ripples“ i u „1502“.Sport i fitnes: Uračunato: fitnes centar, snorkling, kajak, stand-up veslanje, tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, odbojka na plaži, joga. Uz doplatu: ronjenje, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi kod lokalnih ponuđača na plaži.


STORY Seychelles

Beauty and Wellness: STORY Seychelles ima ekskluzivni “Sessel Spa” sa ukupno osam prostorija za tretmane i nudi mogućnost potpunog opuštanja uz različite tretmane.Deca: Klub za decu: Treetop’s Kids Club otvoren 6 dana u nedelji, nudi razne aktivnosti za decu od 3 do 12 godina.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

h1

STORY Seychelles 5*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

2.552 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.