STORY Seychelles (ex The H Resort Beau Vallon Beach) 5*

Položaj: STORY Seychelles se nalazi direktno na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Viktorija udaljen oko 5km, aerodrom oko 15km. Male radnje i restorani u blizini.Hotel: Od 2015. godine ovaj rizort dočekuje svoje goste, koji žele opuštajući odmor. Hotel je smešten u uređenim vrtovima i raspolaže sa 6 restorana koji brinu o kulinarskoj raznolikosti. Glavni restoran „Vasco‘s“ nudi kreolska i međunarodna jela u mediteranskom ambijentu, u restoranu na bazenu „Ripples možete probati lake obroke, smešten na plaži „Eden“ služi specijalitete na roštilju.“Trader‘s Vic“ servira azijsku fusion kuhinju i egzotične koktele, u „Seyshima“ možete uživati u japanskoj hrani, a “1502” nudi kreolske snekove i koktele. „Tete-a-Tete“ restoran priprema romantične večere na plaži. Bazen se nalazi u središtu vrta. Besplatan Wi-Fi u celom objektu.


STORY Seychelles

Sobe: 100
Junior Suite: oko 55 m² (46), dizajnerski uređene, sa kvalitetnim enterijerom, nalaze se na višim spratovima. Sadrže kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, pegla, aparat za kafu/ čaj, sef. Veliki balkon sa foteljama, sa pogledom na vrt ili bazen.Garden Junior Suite: oko 55 m² (38), kao Junior Suite, smešten u prizemlju, sa terasom i ležaljkama.
Beach Pool Villa: oko 150 m² (14), kao Junior Suite, znatno veći, dodatno mašina za espreso, velika terasa sa ležaljkom, privatnim bazenom i paviljonom, direktnim pristupom plaži.


STORY Seychelles

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu “Vasco’s”. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru u Vasco’s (povremeno a-la carte). U a la carte restoranima, polupansion se služi kao odabrani meni sa 3 ganga; ostali a la carte obroci ce biti dodatno obračunati. Kod punog pansiona dodatno uračunat ručak u restoranu na bazenu „Ripples“ i u „1502“.Sport i fitnes: Uračunato: fitnes centar, snorkling, kajak, stand-up veslanje, tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, odbojka na plaži, joga. Uz doplatu: ronjenje, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi kod lokalnih ponuđača na plaži.


STORY Seychelles

Beauty and Wellness: STORY Seychelles ima ekskluzivni “Sessel Spa” sa ukupno osam prostorija za tretmane i nudi mogućnost potpunog opuštanja uz različite tretmane.Deca: Klub za decu: Treetop’s Kids Club otvoren 6 dana u nedelji, nudi razne aktivnosti za decu od 3 do 12 godina.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.005 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.