Constance Ephelia Seychelles 5*

Položaj: Na severozapadnoj obali, uz Port Launey morski nacionalni park, okružen severnom i južnom belom peščanom plažom, sa ukupno 1,1 km dužine i više manjih zaliva. Do aerodroma Mahe udaljenost oko 25 km.

Hotel: Rizort u ponudi ima 6 restorana i 5 barova. Glavni restoran “Corossol” nudi razne internacionalne specijalitete u formi švedskog stola, sa Live Show kuhinjom. Restoran “Helios” u ponudi ima mediteranska jela, “Adam & Eve” azijske specijalitete, u “Cyann” možete uživati u Haute Cuisine, dok se u “Seselwa” služe jela začinjena kreolskim začinima indijskog okeana. “Kabana – Bar & Snack” restoran se nalazi na plaži, a zadužen je za osveženje gostiju pićima i malim užinama. Hotel raspolaže sa 6 bazena (4 direktno kod Junior Suite-ova, jedan kod “Cyann” restorana i jedan Lap-pool kod fitness centra), lounge za dolaske i odlaske, lobi sa besplatnim internetom, butik, frizer, mesto za sletanje helikoptera.

Sobe: 266 suitova i soba, 47 vile
Tropical Garden: oko 48 m² (42), stilski uređene sa otvorenim kupatilom sa tušem, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, Apple Mac Mini® Entertainment System sa videom na zahtev, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, u južnom delu resorta, u blizini glavnog restorana, sa pogledom na vrt.
Junior Suite: oko 62 m² (184), kao Tropical Garden, veći i luksuznije opremljen, sa većim delom za sedenje, dodatno sa odvojenom kadom, na južnoj plaži, ka moru.
Senior Suite: oko 72 m² (40), kao Junior Suite, veći, Nespresso® aparat za kafu, sa većim balkonom ili terasom, na severnoj plaži.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu “Corossol” ili kod rezervacije sobe tipa Senior Suite u “Seselwa”. Kod rezervacije polupansiona uveče švedski sto u “Corossol” I meni ili à-la-carte u “Adam & Eve”, odnosno švedski sto, meni ili ili à-la-carte u “Helios” ili “Seselwa” uračunato. U “Cyann” se polupansion može iskoristiti uz doplatu. Kod rezervacije punog pansiona dodatno švedski sto za ručak odn. meni ili à-la-carte u “Helios”, “Seselwa”, odnosno à-la-carte ili meni u ”Adam & Eve”, kao i à-la-carte snack meni u “Zee bar” uračunati.

Zabava i izleti: uveče svakodnevno Live muzika u “Zee Bar”. Svakodnevno šatl u glavni grad Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, lap pool, 4 teniska terena (veštačka podloga, sa osvetljenjem), squash, stoni tenis, odbojka na plaži, razne slobodne aktivnosti, pedaline, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling. U grupi: aerobik u vodi, meditacija. Uz doplatu: najam bicikla, kursevi za nemotorizovane sportove (npr. windsurfing), joga, zumba, pecanje na pučini, ronjenje (PADI), zip line, prirodna stena za penjanje, dodatno ture kajacima kroz mangrove, kao i vođene šetačke ture.

Wellness: Potpunu harmoniju ćete pronaći u U-Spa, najvećem wellness centru u Indijskom okeanu. Kod klasičnih masaža koriste se prirodni produkti Indijskog okena ili visokokvalitetni proizvodi marke “Ymalia”. Uračunato: sauna, bazen u delu za opuštanje, hidromasaža, parno kupatilo.

Zabava: Uveče muzika uživo u “Zee Bar”-u. Shuttle prevoz do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Deca:
Klub za decu “Constance Kids Club” od 4 do 11 godina, otvoren 9-20h. Bebisiter i dečiji meni na zahtev.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.