Constance Ephelia Seychelles 5*

Položaj: Constance Ephelia Seychelles se nalazi na severozapadnoj obali, uz Port Launey morski nacionalni park. Okružen severnom i južnom belom peščanom plažom, sa ukupno 1,1 km dužine i više manjih zaliva. Do aerodroma Mahe udaljenost oko 25 km.


Constance Ephelia Seychelles

Hotel: Rizort u ponudi ima 5 restorana i 6 barova. Glavni restoran “Corossol” nudi razne internacionalne specijalitete u formi švedskog stola, sa Live Show kuhinjom. Restoran “Helios” u ponudi ima mediteranska jela, “Adam & Eve” azijske specijalitete, u “Cyann” možete uživati u Haute Cuisine, dok se u “Seselwa” služe jela začinjena kreolskim začinima indijskog okeana. “Kabana – Bar & Snack” restoran se nalazi na plaži, a zadužen je za osveženje gostiju pićima i malim užinama.


Constance Ephelia Seychelles

Constance Ephelia Seychelles raspolaže sa 6 bazena (4 direktno kod Junior Suite soba, jedan kod “Cyann” restorana i jedan Lap-pool kod fitness centra). Ima i „Lounge“ za dolaske i odlaske, lobi sa besplatnim internetom, butik, frizer, mesto za sletanje helikoptera.Constance Ephelia Seychelles – Tipovi soba

Sobe: 266 suitova i soba, 47 vile
Tropical Garden: oko 48 m², stilski uređene sa otvorenim kupatilom sa tušem, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, Apple Mac Mini® Entertainment System sa videom na zahtev, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, u južnom delu hotela, u blizini glavnog restorana, sa pogledom na vrt.Junior Suite: oko 62 m², kao Tropical Garden, veći i luksuznije opremljen, sa većim delom za sedenje, dodatno sa odvojenom kadom, na južnoj plaži, ka moru.


Constance Ephelia Seychelles

Senior Suite: oko 80 m², kao Junior Suite, veći, Nespresso® aparat za kafu, sa većim balkonom ili terasom, na severnoj plaži.Beach Villa: oko 240 m², smeštene na severnoj plaži Port Launay. Ove prostrane vile sadrže jednu spavaću sobu sa impresivnim sopstvenim kupatilom i privatnim bazenom. Opremljene su klima uređajem, plafonskim ventilatorom, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, aparatom za čaj/ kafu, Nespresso aparat sa kapsulama, sef.Hillside Villa: ima ih nekoliko i veličine im se kreću između 120 m2 i 220 m². Ovaj tip vile je dizajniran da se stapa sa brdima, imaju prostran raspored i prelep pogled. Sastoji se od jedne spavaće sobe, udobno opremljenog dnevnog boravka i trpezarije, kupatila sa velikom kadom i bašte sa privatnim bazenom i ogromnim ležaljkama. Opremljene su klima uređajem, plafonskim ventilatorom, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, aparatom za čaj/ kafu, Nespresso aparat sa kapsulama, sef.Constance Ephelia Seychelles – Tipovi restorana

Ishrana: Probajte lokalnu kuhinju, kao i specijalitete iz celog sveta u jednom od pet restorana. Besprekorna usluga i najsvežiji sastojci su zagarantovani u svim. Najčešća usluga u ovom hotelu je polupansion, što znači da su vam doručak i večera uključeni. Dobro je znati da svi restorani imaju i dečiji meni. Tu su naravno i šest barova gde se možete osvežiti uz neki koktel.

 • „Corossol“ je glavni restoran i u njemu se služe internacionalna jela
 • „Helios“ restoran sa mediteranskom kuhinjom
 • „Adam and Eve“ je restoran sa azijskom kuhinjom
 • „Cyann“ je restoran sa francuskom i azijskom kuhinjom
 • „Seselwa“ je restoran sa kreolskom kuhinjom

Constance Ephelia Seychelles

Zabava i izleti: uveče svakodnevno Live muzika u “Zee Bar”. Svakodnevno šatl u glavni grad Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, lap pool, 4 teniska terena (veštačka podloga, sa osvetljenjem), squash, stoni tenis, odbojka na plaži, razne slobodne aktivnosti, pedaline, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling. U grupi: aerobik u vodi, meditacija. Uz doplatu: najam bicikla, kursevi za nemotorizovane sportove (npr. windsurfing), joga, zumba, ronjenje (PADI), zip line, dodatno ture kajacima kroz mangrove.Wellness: Osetite neuporedivo opuštanje i podmlađivanje dok ulazite u spa centar Constance Ephelia Seychelles hotela, oazu mira smeštenu među bujnim tropskim vrtovima.

Ovde ćete osetiti jedinstveno spa iskustvo, koje je prilagođeno vašem ličnom blagostanju i preferencijama. Pored raznih masaža, tretmana lica i pilinga, „U Spa“ nudi visokokvalitetne proizvode marke “Ymalia” koje nastoje da ponovo uspostave unutrašnju ravnotežu tela putem bio-morske tehnologije.Zabava: Uveče muzika uživo u “Zee Bar”-u. Shuttle prevoz do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Deca:
Klub za decu “Constance Kids Club” od 4 do 11 godina, otvoren 9-20h. Bebisiter i dečiji meni na zahtev.


Constance Ephelia Seychelles

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

constance-ephelia-seychelles-1-2

Constance Ephelia 5*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

3.150 €
na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 x Polupansion
  (doručak i večera)
 • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.