Constance Ephelia Seychelles 5*

Položaj: Constance Ephelia Seychelles se nalazi na severozapadnoj obali, uz Port Launey morski nacionalni park. Okružen severnom i južnom belom peščanom plažom, sa ukupno 1,1 km dužine i više manjih zaliva. Do aerodroma Mahe udaljenost oko 25 km.


Constance Ephelia Seychelles

Hotel: Rizort u ponudi ima 5 restorana i 6 barova. Glavni restoran “Corossol” nudi razne internacionalne specijalitete u formi švedskog stola, sa Live Show kuhinjom. Restoran “Helios” u ponudi ima mediteranska jela, “Adam & Eve” azijske specijalitete, u “Cyann” možete uživati u Haute Cuisine, dok se u “Seselwa” služe jela začinjena kreolskim začinima indijskog okeana. “Kabana – Bar & Snack” restoran se nalazi na plaži, a zadužen je za osveženje gostiju pićima i malim užinama.


Constance Ephelia Seychelles

Constance Ephelia Seychelles raspolaže sa 6 bazena (4 direktno kod Junior Suite soba, jedan kod “Cyann” restorana i jedan Lap-pool kod fitness centra). Ima i „Lounge“ za dolaske i odlaske, lobi sa besplatnim internetom, butik, frizer, mesto za sletanje helikoptera.Constance Ephelia Seychelles – Tipovi soba

Sobe: 266 suitova i soba, 47 vile
Tropical Garden: oko 48 m², stilski uređene sa otvorenim kupatilom sa tušem, WC, fen, bade-mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, Apple Mac Mini® Entertainment System sa videom na zahtev, klima, ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, u južnom delu hotela, u blizini glavnog restorana, sa pogledom na vrt.Junior Suite: oko 62 m², kao Tropical Garden, veći i luksuznije opremljen, sa većim delom za sedenje, dodatno sa odvojenom kadom, na južnoj plaži, ka moru.


Constance Ephelia Seychelles

Senior Suite: oko 80 m², kao Junior Suite, veći, Nespresso® aparat za kafu, sa većim balkonom ili terasom, na severnoj plaži.Beach Villa: oko 240 m², smeštene na severnoj plaži Port Launay. Ove prostrane vile sadrže jednu spavaću sobu sa impresivnim sopstvenim kupatilom i privatnim bazenom. Opremljene su klima uređajem, plafonskim ventilatorom, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, aparatom za čaj/ kafu, Nespresso aparat sa kapsulama, sef.Hillside Villa: ima ih nekoliko i veličine im se kreću između 120 m2 i 220 m². Ovaj tip vile je dizajniran da se stapa sa brdima, imaju prostran raspored i prelep pogled. Sastoji se od jedne spavaće sobe, udobno opremljenog dnevnog boravka i trpezarije, kupatila sa velikom kadom i bašte sa privatnim bazenom i ogromnim ležaljkama. Opremljene su klima uređajem, plafonskim ventilatorom, fenom, TV-om, telefonom, mini barom, aparatom za čaj/ kafu, Nespresso aparat sa kapsulama, sef.Constance Ephelia Seychelles – Tipovi restorana

Ishrana: Probajte lokalnu kuhinju, kao i specijalitete iz celog sveta u jednom od pet restorana. Besprekorna usluga i najsvežiji sastojci su zagarantovani u svim. Najčešća usluga u ovom hotelu je polupansion, što znači da su vam doručak i večera uključeni. Dobro je znati da svi restorani imaju i dečiji meni. Tu su naravno i šest barova gde se možete osvežiti uz neki koktel.

 • „Corossol“ je glavni restoran i u njemu se služe internacionalna jela
 • „Helios“ restoran sa mediteranskom kuhinjom
 • „Adam and Eve“ je restoran sa azijskom kuhinjom
 • „Cyann“ je restoran sa francuskom i azijskom kuhinjom
 • „Seselwa“ je restoran sa kreolskom kuhinjom

Constance Ephelia Seychelles

Zabava i izleti: uveče svakodnevno Live muzika u “Zee Bar”. Svakodnevno šatl u glavni grad Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, lap pool, 4 teniska terena (veštačka podloga, sa osvetljenjem), squash, stoni tenis, odbojka na plaži, razne slobodne aktivnosti, pedaline, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling. U grupi: aerobik u vodi, meditacija. Uz doplatu: najam bicikla, kursevi za nemotorizovane sportove (npr. windsurfing), joga, zumba, ronjenje (PADI), zip line, dodatno ture kajacima kroz mangrove.Wellness: Osetite neuporedivo opuštanje i podmlađivanje dok ulazite u spa centar Constance Ephelia Seychelles hotela, oazu mira smeštenu među bujnim tropskim vrtovima.

Ovde ćete osetiti jedinstveno spa iskustvo, koje je prilagođeno vašem ličnom blagostanju i preferencijama. Pored raznih masaža, tretmana lica i pilinga, „U Spa“ nudi visokokvalitetne proizvode marke “Ymalia” koje nastoje da ponovo uspostave unutrašnju ravnotežu tela putem bio-morske tehnologije.Zabava: Uveče muzika uživo u “Zee Bar”-u. Shuttle prevoz do glavnog grada Victoria (uz doplatu).

Deca:
Klub za decu “Constance Kids Club” od 4 do 11 godina, otvoren 9-20h. Bebisiter i dečiji meni na zahtev.


Constance Ephelia Seychelles

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.445 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge: 7 x Polupansion
  (doručak i večera)
 • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.