Constance Ephelia Seychelles - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Constance Ephelia Seychelles 5*

Položaj: smešten na severozapadnoj obali u Port Launay Marina nacionalnom parku, okružen belim peščanim plažama u ukupnoj dužini od 1,1km. Aerodrom Mahe udaljen oko 25km.

Hotel: prostire se na 120 hektara, okružen impresivnim prirodnim okruženjem sa brežuljcima i mangrovom šumom. Ogroman kompleks raspolaže sa 6 restorana i 5 barova. Glavni restoran „Corossol“ nudi švedske stolove sa internacionalnim specijalitetima i Live Show Kitchen. A-la-carte restoran „Helios“ nudi mediteransku kuhinju, „Adam&Eve“ azijske specijalitete, u „Cyann“ se poslužuje „Haute Cuisine“, a u „Seselwa“ kreolski začini sa raznih ostrva indijskog okeana. U “Kabana- Bar & Snack” u opuštenoj atmosferi, nude se piće i snackovi. Resort dodatno ima 6 bazena, lounge za dolaske i odlaske i lobi sa besplatnim pristupom internetu, frizer, radnje, heliodrom.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu „Corrosol“ i nedeljno meni u restoranima „Adam&Eve“ ili “Helios”. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto za ručak u restoranima “Helios” i “Seselwa”. Meni u drugim a-la-carte restoranima uz doplatu.

Sobe: 266 suitova i soba, 43 vile
Tropical Garden: oko 44m² (42), lepo uređene, sa otvorenim kupatilom i tušem, wc, fen, bademantil, TV, telefon, besplatan WLAN internet, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/ čaj, sef, balkon ili terasa, u južnom delu resorta, sa pogledom na baštu.
Junior Suite: oko 62m² (184), kao Tropical Garden, prostran, ekskluzivno uređen, sa kutkom za sedenje, dodatno sa odvojenom kadom, sa Apple Mac Mini ® Entertainmentsystem sa integrisanim DVD plejerom, na južnoj plaži, ka moru.
Senior Suite: oko 115m² (8), kao Junior Suite, veći, odvojen dnevni boravak i spavaća soba, whirlpool kada, veći balkon ili terasa. (EDV Napomena Unterbr KXXH).

Zabava i izleti: uveče svakodnevno Live muzika u “Zee Bar”. Svakodnevno šatl u glavni grad Victoria (uz doplatu).

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, lap pool, aerobic i joga u grupi, 4 teniska terena (sa osvetljenjem), squash, stoni tenis, pedalos ®, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling. Uz doplatu: najam bicikla, obuka za nemotorizovane vodene sportove (npr. windsurfing, katamaran), individualni joga časovi, pecanje na pučini, ronjenje (PADI), sportsko penjanje u prirodnim uslovima.

Deca: dečiji klub „Constance Kids Club“ za decu 4-11 godina, otvoren 9-20h. Hranjenje kornjača. Čuvanje dece i dečiji meni na upit.
Top popusti za decu: deca do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima u periodu 27.12.- 12.1., 13.1.- 30.04. Ne važi za Tropical Garden.
Prednost za porodice: deca su smeštena u odvojenom suitu/sobi i imaju popust 10%.

Beauty & Wellness: U „Le Spa de Constance“ i „Shiseido Spa“, najvećem spa centru u Indijskom okeanu, pronaći ćete i osetiti harmoniju sa prirodom. Uračunato: sauna, hladni plunge pool, bazen za odmor sa yoga paviljonom, whirlpool, posebni tretmani hidroterapije.

Extra: Gosti na dolasku dobijaju 1 flašu penušavog vina. Minimalan boravak 5 noćenja. Ne važi za Junior Suite. Za rezervaciju Senior Suite jedan besplatan ručak u Helios restoranu.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti