Coco de Mer & Black Parrot Suites 4+*

Položaj: Coco de Mer & Black Parrot Suites se nalazi u zalivu Anse Bois de Rose na mirnom jugozapadnom delu ostrva Praslin. Aerodrom Mahe udaljen je na oko 50km, aerodrom Praslin na oko 8km.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Hotel: Ovaj dragulj od hotela će Vas dočekati sa posebnom srdačnošću. Oba restorana ispunjavaju sve kulinarske želje; glavni restoran “Hibiscus” sa raznim tematskim švedskim stolovima i novom terasom, kao i a-la carte restoran “Mango Terrace” direktno na bazenu. Za opuštanje je tu bazen sa barom “Mango Bar and Teracce” i drugi novi bazen sa slanom vodom i malom terasom postavljenoj iznad mora. Više ekskluzivnosti obećavaju Black Parrot Suite-ovi koji su udaljeni oko 100m, na jednoj uzvisini i koji imaju manji bazen ekskluzivno za svoje goste.Sobe: 40, 12 Junior Suite-ova
Standard: oko 48 m² (22), moderne sa svetlim nameštajem, velike i komforne, kupatilo sa tušem/WC, kada otvorena ka dnevnom boravku, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mali frižider (punjenje na zahtev), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, uzdignut na 2. do 4. reda do mora, strana ka moru.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Superior: oko 50 m² (18), kao Standard, u prvom redu ka moru, pogled na more, terasa.
Black Parrot Junior Suite: oko 68 m² (12), kao Superior, elegantnije, bademantil, iPod®-Station, mini-bar, espresso-mašina, balkon.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru ili meni u restoranu “Hibiscus”.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Sport: Uračunato: kajak, stand up veslanje, fitnes soba, 3 puta nedeljno pešačenje sa vodičem. Uz doplatu: oprema za snorkeling, najam bicikala, ronjenje (u blizini).

Wellness: Coco de Mer & Black Parrot Suites ima i spa centar “The Waterfront” koji nudi pogled na okean dok uživate u masažama.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Praslin

coco-de-mer

Coco de Mer 4+*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

2.279 €
na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.