Coco de Mer & Black Parrot Suites 4+*

Položaj: Nalazi se u zalivu Anse Bois de Rose na mirnom jugozapadnom delu ostrva Praslin. Aerodrom Mahe udaljen je na oko 50km, aerodrom Praslin na oko 8km.

Hotel: Ovaj dragulj od hotela će Vas dočekati sa posebnom srdačnošću. Oba restorana ispunjavaju sve kulinarske želje; glavni restoran “Hibiscus” sa raznim tematskim švedskim stolovima i novom terasom, kao i a-la carte restoran “Mango Terrace” direktno na bazenu. Za opuštanje je tu bazen sa barom “Mango Bar and Teracce” i drugi novi bazen sa slanom vodom i malom terasom postavljenoj iznad mora. Više ekskluzivnosti obećavaju Black Parrot Suite-ovi koji su udaljeni oko 100m, na jednoj uzvisini i koji imaju manji bazen ekskluzivno za svoje goste.

Sobe: 40, 12 Junior Suite-ova
Standard: oko 48 m² (22), moderne sa svetlim nameštajem, velike i komforne, kupatilo sa tušem/WC, kada otvorena ka dnevnom boravku, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mali frižider (punjenje na zahtev), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, uzdignut na 2. do 4. reda do mora, strana ka moru.
Superior: oko 50 m² (18), kao Standard, u prvom redu ka moru, pogled na more, terasa.
Black Parrot Junior Suite: oko 68 m² (12), kao Superior, elegantnije, bademantil, iPod®-Station, mini-bar, espresso-mašina, balkon.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru ili meni u restoranu “Hibiscus”.

Sport: Uračunato: kajak, stand up veslanje, fitnes soba, 3 puta nedeljno pešačenje sa vodičem. Uz doplatu: oprema za snorkeling, najam bicikala, ronjenje (u blizini).

Wellness: Spa “The Waterfront” nudi pogled na okean dok uživate u masažama.

Zabava: Više puta nedeljno uračunat transfer do plaže Anse Lazio, uveče muzika uživo.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja).

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.