Coco de Mer & Black Parrot Suites 4+*

Položaj: Coco de Mer & Black Parrot Suites se nalazi u zalivu Anse Bois de Rose na mirnom jugozapadnom delu ostrva Praslin. Aerodrom Mahe udaljen je na oko 50km, aerodrom Praslin na oko 8km.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Hotel: Ovaj dragulj od hotela će Vas dočekati sa posebnom srdačnošću. Oba restorana ispunjavaju sve kulinarske želje; glavni restoran “Hibiscus” sa raznim tematskim švedskim stolovima i novom terasom, kao i a-la carte restoran “Mango Terrace” direktno na bazenu. Za opuštanje je tu bazen sa barom “Mango Bar and Teracce” i drugi novi bazen sa slanom vodom i malom terasom postavljenoj iznad mora. Više ekskluzivnosti obećavaju Black Parrot Suite-ovi koji su udaljeni oko 100m, na jednoj uzvisini i koji imaju manji bazen ekskluzivno za svoje goste.Sobe: 40, 12 Junior Suite-ova
Standard: oko 48 m² (22), moderne sa svetlim nameštajem, velike i komforne, kupatilo sa tušem/WC, kada otvorena ka dnevnom boravku, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mali frižider (punjenje na zahtev), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, uzdignut na 2. do 4. reda do mora, strana ka moru.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Superior: oko 50 m² (18), kao Standard, u prvom redu ka moru, pogled na more, terasa.
Black Parrot Junior Suite: oko 68 m² (12), kao Superior, elegantnije, bademantil, iPod®-Station, mini-bar, espresso-mašina, balkon.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru ili meni u restoranu “Hibiscus”.


Coco de Mer & Black Parrot Suites

Sport: Uračunato: kajak, stand up veslanje, fitnes soba, 3 puta nedeljno pešačenje sa vodičem. Uz doplatu: oprema za snorkeling, najam bicikala, ronjenje (u blizini).

Wellness: Coco de Mer & Black Parrot Suites ima i spa centar “The Waterfront” koji nudi pogled na okean dok uživate u masažama.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Praslin

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

SEP

2.060 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.