Raffles Seychelles 6*

Položaj: Raffles Seychelles se nalazi na severnom vrhu Praslina, u blizini plaže „Anse Takamaka“ koja je okružena sa oko 500 m bele peščane plaže. Glavni otok Mahe udaljen je 60 km, dok je aerodrom na Praslinu udaljen 30 minuta automobilom.


Raffles Seychelles

Hotel: Arhitektura hotela je savremena sa modernim dizajnom koji odiše posebnom atmosferom. Četiri restorana nude raznovrsne kreolske, mediteranske i panazijske specijalitete. Kokteli se serviraju u tri bara. Hotel takođe nudi pristup krovu „Takamaka Terrace & Shisha Lounge“ sa fantastičnim pogledom na plažu, dva bazena i butik.


Raffles Seychelles

Soba: 86

Hillside Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (9). Luksuzno i moderno namešten prostor, imaju kupatilo sa tušem, toalet, zaseban spoljašnji tuš, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, minibar, sef, balkon i beskonačni bazen.Oceanview Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (31), kao i Gardenview Pool Villa uz pogled na more.
Panoramic Pool Villa: oko 125m2 uključujući i spoljašnji prostor (18), kao i Oceanview Pool Villa, koja se nalazi na najvišem mestu resorta sa predivnim pogledom.


Raffles Seychelles

Jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa: oko 200 m2 uključujući i spoljašnji prostor (4), kao Oceanview Pool Villa, koja ima kupatilo sa kadom, tušem i odvojenim WC, odvojena spavaća soba, kuhinja sa mikrotalasnom i mini frižiderom, i pogledom na more.Dve spavaće sobe Beachfront Pool Villa: oko 275 m2 uključujući i spoljašnji prostor (2), ista je kao i jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa samo veća, i ima dve zasebne spavaće sobe.Hrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatni opcioni ručak ili večera (večernji meni u restoranu „Losean“ ili „ Curieuse“). Kod rezervisanog punog pansiona uključeno je dodatno i meni za ručak u rastoranu „Pool Restaurant & Bar“.


Raffles Seychelles

Sport: Uključeno je: fitnes centar, kajak, veslanje, snorkling, joga, biciklizam. Uz doplatu: ribolov preko lokalnih usluga, planinarenje, ronjenje, golf (u blizini, na oko 30 minuta).Wellness: Raffles Seychelles ima predivan spa centar, koji je postavljen u sred stene iznad vode i nudi Vam oazu za telo i um. Uključeno: parno kupatilo, sauna i đakuzi.


Raffles Seychelles

Deca:
Dečiji klub: „The Sugar Palm Kid’s Club“ nudi dnevni program za mališane (za uzrast od 0 do 4 godine i samo uz pratnju), deca (5-11 godina) i tinejdžeri (12-18 godina) imaju mogućnosti na različite vrste aktivnosti.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Praslin

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.930 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.