Raffles Seychelles 6*

Položaj: Raffles Seychelles se nalazi na severnom vrhu Praslina, u blizini plaže „Anse Takamaka“ koja je okružena sa oko 500 m bele peščane plaže. Glavni otok Mahe udaljen je 60 km, dok je aerodrom na Praslinu udaljen 30 minuta automobilom.


Raffles Seychelles

Hotel: Arhitektura hotela je savremena sa modernim dizajnom koji odiše posebnom atmosferom. Četiri restorana nude raznovrsne kreolske, mediteranske i panazijske specijalitete. Kokteli se serviraju u tri bara. Hotel takođe nudi pristup krovu „Takamaka Terrace & Shisha Lounge“ sa fantastičnim pogledom na plažu, dva bazena i butik.


Raffles Seychelles

Soba: 86

Hillside Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (9). Luksuzno i moderno namešten prostor, imaju kupatilo sa tušem, toalet, zaseban spoljašnji tuš, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, minibar, sef, balkon i beskonačni bazen.Oceanview Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (31), kao i Gardenview Pool Villa uz pogled na more.
Panoramic Pool Villa: oko 125m2 uključujući i spoljašnji prostor (18), kao i Oceanview Pool Villa, koja se nalazi na najvišem mestu resorta sa predivnim pogledom.


Raffles Seychelles

Jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa: oko 200 m2 uključujući i spoljašnji prostor (4), kao Oceanview Pool Villa, koja ima kupatilo sa kadom, tušem i odvojenim WC, odvojena spavaća soba, kuhinja sa mikrotalasnom i mini frižiderom, i pogledom na more.Dve spavaće sobe Beachfront Pool Villa: oko 275 m2 uključujući i spoljašnji prostor (2), ista je kao i jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa samo veća, i ima dve zasebne spavaće sobe.Hrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatni opcioni ručak ili večera (večernji meni u restoranu „Losean“ ili „ Curieuse“). Kod rezervisanog punog pansiona uključeno je dodatno i meni za ručak u rastoranu „Pool Restaurant & Bar“.


Raffles Seychelles

Sport: Uključeno je: fitnes centar, kajak, veslanje, snorkling, joga, biciklizam. Uz doplatu: ribolov preko lokalnih usluga, planinarenje, ronjenje, golf (u blizini, na oko 30 minuta).Wellness: Raffles Seychelles ima predivan spa centar, koji je postavljen u sred stene iznad vode i nudi Vam oazu za telo i um. Uključeno: parno kupatilo, sauna i đakuzi.


Raffles Seychelles

Deca:
Dečiji klub: „The Sugar Palm Kid’s Club“ nudi dnevni program za mališane (za uzrast od 0 do 4 godine i samo uz pratnju), deca (5-11 godina) i tinejdžeri (12-18 godina) imaju mogućnosti na različite vrste aktivnosti.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Praslin

raffles

Raffles Seychelles 6*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

4.930 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.