Raffles Seychelles - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Raffles Seychelles 6*

Položaj: Nalazi se na severnom vrhu Praslina, u blizini plaže „Anse Takamaka“ koja je okružena sa oko 500 m bele peščane plaže. Glavni otok Mahe udaljen je 60 km, dok je aerodrom na Praslinu udaljen 30 minuta automobilom.

Hotel: Arhitektura hotela je savremena sa modernim dizajnom koji odiše posebnom atmosferom. Četiri restorana nude raznovrsne kreolske, mediteranske i panazijske specijalitete. Kokteli se serviraju u tri bara. Hotel takođe nudi pristup krovu „Takamaka Terrace & Shisha Lounge“ sa fantastičnim pogledom na plažu, dva bazena i butik.

Soba: 86

Gardenview Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (9). Luksuzno i moderno namešten prostor, imaju kupatilo sa tušem, toalet, zaseban spoljašnji tuš, TV, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, minibar, sef, balkon i beskonačni bazen.
Oceanview Pool Villa: oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (31), kao i Gardenview Pool Villa uz pogled na more.
Panoramic Pool Villa: oko 125m2 uključujući i spoljašnji prostor (18), kao i Oceanview Pool Villa, koja se nalazi na najvišem mestu resorta sa predivnim pogledom.
Jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa: oko 200 m2 uključujući i spoljašnji prostor (4), kao Oceanview Pool Villa, koja ima kupatilo sa kadom, tušem i odvojenim WC, odvojena spavaća soba, kuhinja sa mikrotalasnom i mini frižiderom, i pogledom na more.
Dve spavaće sobe Beachfront Pool Villa: oko 275 m2 uključujući i spoljašnji prostor (2), ista je kao i jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa samo veća, i ima dve zasebne spavaće sobe.

Hrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatni opcioni ručak ili večera (večernji meni u restoranu „Losean“ ili „ Curieuse“). Kod rezervisanog punog pansiona uključeno je dodatno i meni za ručak u rastoranu „Pool Restaurant & Bar“.

Sport: Uključeno je: fitnes centar, kajak, veslanje, snorkling, joga, biciklizam. Uz doplatu: ribolov preko lokalnih usluga, planinarenje, ronjenje, golf (u blizini, na oko 30 minuta).

Wellness: Predivan spa prostor, koji je postavljen u sred stene iznad vode i nudi Vam oazu za telo i um. Uključeno: parno kupatilo, sauna i đakuzi.

Deca: Top popusti za decu: dva deteta do 11 godina imaju besplatno u sobi za roditelje. Dečiji klub: „The Sugar Palm Kid’s Club“ nudi dnevni program za mališane (za uzrast od 0 do 4 godine i samo uz pratnju), deca (5-11 godina) i tinejdžeri (12-18 godina) imaju mogućnosti na različite vrste aktivnosti.

More Inclusive: Gosti koji odsedaju u dvokrevetnoj sobi Beachfront Pool Villa dobijaju masažu za parove u trajanju od 60 minuta.

Medeni mesec: Mladenci koji borave u hotelu dobijaju flašu šampanjca, romantičnu dekoraciju u sobi i masažu za parove u trajanju od 60 minuta. Potrebno je naglasti pri rezervaciji i važi do 6 meseci nakon venčanja. Svadbene godišnjice dobijaju romantičnu dekoraciju sobe i tortu, takođe važi 6 meseci nakon venčanja. Potrebno je naglasiti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti