Kempinski Resort Seychelles Baie Lazare - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Kempinski Resort Seychelles Baie Lazare 5*

Položaj: nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva Mahé, direktno na jednoj prelepoj, dugoj plaži, okružen granitnim stenama. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 32km, a od aerodroma Mahé oko 24km.

Hotel: resort koji pripada renemiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu. Kompleks ima 3 restorana, bar, prijatan lounge. Glavni restoran „Cafe Lazare“ nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima. U a-la-carte restoranu „L’Indochine“ možete probati kreolske specijalitete iz regije Indijskog okeana. „Planter’s Bar & Lounge“ serviraju lagane snackove i koktele. „Windsong Bar“ nudi izbor jela od plodova mora, u vreme ručka i u večernjim satima. Na raspolaganju su još i bazen, pool bar, besplatan internet centar u biznis centru, besplatan WLAN, čitaonica i butik. Klub za decu do 4-11 godina nudi razne aktivnosti, a ima bazen sa nadzorom.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u restoranu „Cafe Lazare“. Meni u a-la-carte restoranima uz doplatu (50% popusta u restoranu „L’Indochine“). Obavezna doplata za praznike 31.12.

Sobe: 148
Hill View: oko 48 m² (51), moderan dizajn, raspolažu sa kutkom za sedenje, prostrane. Kupatilo sa tušem/wc, bade mantil, fen, telefon, TV, WLAN internet bez doplate, klima, aparat za kafu/čaj, mini frižider (prvo punjenje besplatno), sef, terasa ili balkon, sa pogledom na brda.
Sea View: oko 48 m² (48), kao Hill View, sa balkonom i lepim pogledom na Indijski okean (delimično ograničen vegetaciojom).
Sea View Garden: oko 48m² (48), kao Sea View, terasa, delimično pogled more.

Zabava: svakodnevno diskretna večernja zabava, sa živom muzikom, kazino (otvoren svakog dana)

Sport & Fitness: Uračunato: snorkling, 2 teniska terena sa reflektorima, fitnes centar, joga, pilates, gimnastika u vodi, kajak, najam bicikla, badminton, odbojka na.plaži. Uz doplatu: windsurfing, ronjenje u blizini (PADI), jedrenje, čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini (u blizini).

Deca: dečiji klub od 4 do 11godina

Beauty & Wellness: Lepi „Kempinski The Spa“ centar je prava oaza za opuštanje. Okružen je bujnom tropskom vegetacijom. Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti