Kempinski Resort Seychelles Baie Lazare 5*

Položaj: Kempinski Resort Seychelles se nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva Mahé, direktno na jednoj prelepoj, dugoj plaži, okružen granitnim stenama. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 32km, a od aerodroma Mahé oko 24km.


Kempinski Resort Seychelles

Hotel: Resort koji pripada čuvenom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu. Hotel ima ukupno četiri restorana i barova, kao i udoban Lounge.Glavni restoran „Cafe Lazare“ nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima. Gosti mogu uživati u azijskim fusion specijalitetima inspirisanim indijskim okeanom u restoranu a-la-carte “L‘Indochine”. “Planter‘s Bar & Lounge” nudi suši, sashimi, lagana jela i koktele. Morski specijaliteti i ukusni steak na „vrućem kamenu“ se služe u restoranu „Windsong Beach“. Hotel takođe ima bazen a osvežavajuća pića gosti mogu dobiti na bazenu i plaži. Hotel takođe nudi besplatan bežični internet, udobnu čitaonicu, mali butik i sletalište za helikopter.


Kempinski Resort Seychelles

Sobe: 148
Hill View: oko 46-50m² (50), moderan dizajn, sa ukusom uredjen, veoma prostran. Kupatilo sa tušem / WC, bade-mantil, fen, telefon, TV, klima, aparat za kafu / čaj, mini-bar (uračunata prva ponuda), sef, terasa ili balkon, pogled na brdo.Sea View: oko 46-50m² (48), kao Hill View, sa balkonom, na strani mora.
Sea View Garden: oko 46-50m² (44), kao Sea View, sa terasom i ležaljkama i direktnim prilazom plaži


Kempinski Resort Seychelles

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u restoranu „Cafe Lazare“. U a la carte restoranu „L‘Indochine“ i „Windsong Beach Restaurant“ obroci mogući uz doplatu.Zabava: svakodnevno diskretna večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, oprema za ronjenje, dva teniska terena (oba sa osvetljenjem), fitnes centar. Promena programa svake nedelje, aerobic u vodi, itd. Uz doplatu: kajak, joga, stand up veslanje, surfovanje, škola ronjenja (PADI škola ronjenja u hotelu), jedrenje, čamac sa providnim dnom, pecanje na pučini (u blizini).Deca:
Dečiji klub: Kempinski Resort Seychelles ima dečiji klub koji nudi razne aktivnosti, kao i dečiji bazen pod nadzorom (od 4 do 12 godina)

Beauty & Wellness: Elegantno dizajniran „Kempinski The Spa“ okružen je tropskom vegetacijom. U individualnim paviljonima i u bašti, gosti će naći ugodan mir u prijatnoj atmosferi. Opustite se masažom ili drugim tretmanima.


Kempinski Resort Seychelles

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.040 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.