Kempinski Resort Seychelles Baie Lazare 5*

Položaj: Kempinski Resort Seychelles se nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva Mahé, direktno na jednoj prelepoj, dugoj plaži, okružen granitnim stenama. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 32km, a od aerodroma Mahé oko 24km.


Kempinski Resort Seychelles

Hotel: Resort koji pripada čuvenom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu. Hotel ima ukupno četiri restorana i barova, kao i udoban Lounge.Glavni restoran „Cafe Lazare“ nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima. Gosti mogu uživati u azijskim fusion specijalitetima inspirisanim indijskim okeanom u restoranu a-la-carte “L‘Indochine”. “Planter‘s Bar & Lounge” nudi suši, sashimi, lagana jela i koktele. Morski specijaliteti i ukusni steak na „vrućem kamenu“ se služe u restoranu „Windsong Beach“. Hotel takođe ima bazen a osvežavajuća pića gosti mogu dobiti na bazenu i plaži. Hotel takođe nudi besplatan bežični internet, udobnu čitaonicu, mali butik i sletalište za helikopter.


Kempinski Resort Seychelles

Sobe: 148
Hill View: oko 46-50m² (50), moderan dizajn, sa ukusom uredjen, veoma prostran. Kupatilo sa tušem / WC, bade-mantil, fen, telefon, TV, klima, aparat za kafu / čaj, mini-bar (uračunata prva ponuda), sef, terasa ili balkon, pogled na brdo.Sea View: oko 46-50m² (48), kao Hill View, sa balkonom, na strani mora.
Sea View Garden: oko 46-50m² (44), kao Sea View, sa terasom i ležaljkama i direktnim prilazom plaži


Kempinski Resort Seychelles

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u restoranu „Cafe Lazare“. U a la carte restoranu „L‘Indochine“ i „Windsong Beach Restaurant“ obroci mogući uz doplatu.Zabava: svakodnevno diskretna večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, oprema za ronjenje, dva teniska terena (oba sa osvetljenjem), fitnes centar. Promena programa svake nedelje, aerobic u vodi, itd. Uz doplatu: kajak, joga, stand up veslanje, surfovanje, škola ronjenja (PADI škola ronjenja u hotelu), jedrenje, čamac sa providnim dnom, pecanje na pučini (u blizini).Deca:
Dečiji klub: Kempinski Resort Seychelles ima dečiji klub koji nudi razne aktivnosti, kao i dečiji bazen pod nadzorom (od 4 do 12 godina)

Beauty & Wellness: Elegantno dizajniran „Kempinski The Spa“ okružen je tropskom vegetacijom. U individualnim paviljonima i u bašti, gosti će naći ugodan mir u prijatnoj atmosferi. Opustite se masažom ili drugim tretmanima.


Kempinski Resort Seychelles

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

kempinski

Kempinski Resort 5*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

2.327 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.