DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort & Spa 4*

Položaj: DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda se nalazi na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25 km, a od aerodroma Mahé oko 20 km.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Hotel: Šarmantan mali rizort, deo je lanca hotela Hilton, smešten u bujnoj vegetaciji i okruženo masivnim granitnim stenama. U svom sastavu ovaj hotel ima restoran sa posluženjem u formi švedskog stola “Les Palms” sa prostranom spoljašnjom terasom i lepim pogledom na Indijski okean, svakodnevno nudi svojim gostima različite kulinarske teme. Opustite se u večernjim satima u “Oceanview Bar” uz internacionalnu i kreolsku kuhinju i uz koktele uživajte u pogledu na tirkizno plavu more. Dodatno hotel sadrži bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu. Lounge za opuštanje i mali butik zaokružuju ponudu. Jednom nedeljno možete uživati u muzici uživo.Sobe: 30
King Deluxe Ocean View: oko 48 m² (24), veliki i moderno opremljen sa kreolskim detaljima. Kupatilo/tuš i WC, bade mantil, fen, TV, DVD-Player, telefon, mini-bar, klima, plafonski ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Zabava: zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, oprema za snorkling, kajak, bilijar. Uz doplatu: windsurfing i ronjenje na plaži Beau Vallon – lokalna ponuda (udaljenost na oko 40 minuta vožnje).Beauty & Wellness: DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda ima i spa centar “Eforea Spa” sa pogledom na Indijski okean, gosti mogu pronaći unutrašnji mir i harmoniju. U tri sobe za masaže možete isprobati različite masaže i tretmane lepote.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

hilton

Hilton Allamanda 4*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

1.958 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.