DoubleTree by Hilton Seychelles - Allamanda Resort & Spa - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort & Spa 4+*

Položaj: nalazi se na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25 km, a od aerodroma Mahé oko 20 km.

Hotel: idiličan hotel, na mirnoj lokaciji, u modernom dizajnu sa veselim bojama. U ponudi hotela su „Les Palms Restoran“ sa prostranom spoljašnjom terasom, u kojem se služe mediteranska, internacionalna i kreolska kuhinja. Hotel dodatno ima i jedan bar, kao i bazen, bespatan internet u lobiju, lounge i butik.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak. Obavezna doplata za prazničnu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 30
Ocean View: oko 48 m² (24), velike, moderno uređene, sa elementima kreolske kulture. Kupatilo sa tušem/wc-om, bade mantil, fen, TV, DVD uređaj, iPod®-Station, telefon, mali frižider, aparat za kafu, klima, ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more.
Deluxe Ocean View: oko 70m² (6), kao Ocean View, veća soba, dodatno sa antičkom bakarnom kadom ili đakuzijem na balkonu.

Zabava & izleti: zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, snorkling, kajak. Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla i ronjenje u blizini.

Beauty & Wellness: U „Duniya Spa“ centru sa prelepim pogledom na Indijski okean, gosti mogu naći potpuni unutrašnji mir i harmoniju. Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.

Extra: Hilton Kombination Special
Tri resorta Hilton Seychelles Northolme, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa i Double Tree by Hilton Seychelles – Alamanda Resort & Spa, nude mogućnost za bolje upoznavanje dva različita ostrva. Kod kombinacije ovih hotela (minimum 7 noćenja u dva od tri navedena Hilton hotela) ostvarujete popust od oko 5% na cenu sobe.
Napomena: Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom ili popustom za godišnjicu braka. Ne važi 25.12.-9.1.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti