DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort & Spa 4*

Položaj: DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda se nalazi na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25 km, a od aerodroma Mahé oko 20 km.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Hotel: Šarmantan mali rizort, deo je lanca hotela Hilton, smešten u bujnoj vegetaciji i okruženo masivnim granitnim stenama. U svom sastavu ovaj hotel ima restoran sa posluženjem u formi švedskog stola “Les Palms” sa prostranom spoljašnjom terasom i lepim pogledom na Indijski okean, svakodnevno nudi svojim gostima različite kulinarske teme. Opustite se u večernjim satima u “Oceanview Bar” uz internacionalnu i kreolsku kuhinju i uz koktele uživajte u pogledu na tirkizno plavu more. Dodatno hotel sadrži bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu. Lounge za opuštanje i mali butik zaokružuju ponudu. Jednom nedeljno možete uživati u muzici uživo.Sobe: 30
King Deluxe Ocean View: oko 48 m² (24), veliki i moderno opremljen sa kreolskim detaljima. Kupatilo/tuš i WC, bade mantil, fen, TV, DVD-Player, telefon, mini-bar, klima, plafonski ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

Zabava: zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, oprema za snorkling, kajak, bilijar. Uz doplatu: windsurfing i ronjenje na plaži Beau Vallon – lokalna ponuda (udaljenost na oko 40 minuta vožnje).Beauty & Wellness: DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda ima i spa centar “Eforea Spa” sa pogledom na Indijski okean, gosti mogu pronaći unutrašnji mir i harmoniju. U tri sobe za masaže možete isprobati različite masaže i tretmane lepote.


DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

1.680 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.