DoubleTree by Hilton Seychelles – Allamanda Resort & Spa 4*

Položaj: Nalazi se na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25 km, a od aerodroma Mahé oko 20 km.

Hotel: Šarmantan mali rizort, deo lanca hotela Hilton, smešten u bujnoj vegetaciji i okruženo masivnim granitnim stenama. U svom sastavu ovaj hotel ima restoran sa posluženjem u formi švedskog stola “Les Palms” sa prostranom spoljašnjom terasom i lepim pogledom na Indijski okean, svakodnevno nudi svojim gostima različite kulinarske teme. Opustite se u večernjim satima u “Oceanview Bar” uz internacionalnu i kreolsku kuhinju i uz koktele uživajte u pogledu na tirkizno plavu more. Dodatno hotel sadrži bazen, besplatan Wi-Fi u celom objektu. Lounge za opuštanje i mali butik zaokružuju ponudu. Jednom nedeljno možete uživati u muzici uživo.

Sobe: 30
King Deluxe Ocean View: oko 48 m² (24), veliki i moderno opremljen sa kreolskim detaljima. Kupatilo/tuš i WC, bade mantil, fen, TV, DVD-Player, telefon, mini-bar, klima, plafonski ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more.

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak.

Zabava: zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, oprema za snorkling, kajak, bilijar. Uz doplatu: windsurfing i ronjenje na plaži Beau Vallon – lokalna ponuda (udaljenost na oko 40 minuta vožnje).

Beauty & Wellness: U “Eforea Spa” sa pogledom na Indijski okean, gosti mogu pronaći unutrašnji mir i harmoniju. U tri sobe za masaže možete isprobati različite masaže i tretmane lepote.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.