Constance Lemuria Seychelles 5+*

Položaj: Constance Lemuria Seychelles se nalazi na severozapadnoj obali, smešten izmedju 3 prelepe plaže, sa bujnom vegetacijom u zaleđu. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km, aerodrom Praslin oko 3 km.Hotel: Luksuzni resort, deo lanca “The Leading Hotels of The World”, izgrađen od prirodnog kamena i drveta, savršeno uklopljen u prirodno tropsko okruženje. Glavni restoran “The Legend” sa internacionalnom kuhinjom u vidu švedskog stola, odvojenim delom sa indijskim specijalitetima i pogledom na uvalu. Constance Lemuria Seychelles ima i dva a la carte restorana “The Nest” sa specijalitetima od sveže ribe i “The Diva” koji povezuje sejšelske i specijalitete francuske kuhinje. Glavni bar, bar na bazenu, bar na plaži “Takamaka bar”, lounge.


Constance Lemuria Seychelles

Bazen se prostire na 3 nivoa. Besplatne internet stanice u VIP lounge-u, lounge za dolazak/odlazak sa tuševima/WC, biblioteka, igrice i DVD/CD, frizer, butik, Pro-Shop, helidrom, sletalište za helikoptere. U novom Eco Pavillon –u dobićete informacije o prirodi Sejšela.Sobe: 96 Suite-ova, 8 Pool Vila, 1 Presidential Vila.
Junior Suite: oko 52 m² (od toga spoljašnji deo 8 m²), prostrane i elegantne, kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, Apple Mac Mini® sa iPod® priključkom, telefon, besplatni Wi-Fi, ventilator, klima, mini-bar, Nespresso® aparat, sef, balkon/terasa, svi na strani ka moru.


Senior Suite: oko 115 m² (od toga 20 m² spoljašnji deo), kao Junior Suite, veće sa odvojenim dnevno-spavaćim delom, odvojeni dodatni WC/tuš, whirlpool-kada u kupatilu, duplo veća terasa/balkon.


Constance Lemuria Seychelles

Pool Villa: oko 350 m² (spoljašnji deo uračunat), kao Senior Suite, veoma ekskluzivne i luksuzne sa mnogo privatnosti, odvojeni dnevni prostor, spoljašnji tuš, kuhinjica (isključivo za osoblje), paviljon za masažu i večeru, privatni bazen, veliki vrt, direktni pristup ka plaži udaljenoj oko 15m, usluge batlera.Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola u restoranu „The Legend“ uključen, kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru u glavnom restoranu ili meni u oba a-la-carte-restorana uključen.


Constance Lemuria Seychelles

Zabava: Svakodnevno diskretna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: jedrenje, surfovanje, snorkling, kajak, aerobik i joga (grupno), fitnes, 2 teniska terena (sa osvetljenjem), bicikli. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, privatni aerobik i joga, kursevi motorizovanih sportova na vodi/tenis.Beauty & Wellness: “U-Spa” sa visokokvalitetnim proizvodima poznate marke Valmont nudi gostima mogućnost opuštanja i odmora na najvišem nivou. Uračunato: sauna, whirlpool, parno kupatilo.


Constance Lemuria Seychelles

Golf: Jedini teren za golf sa 18 rupa “The Lemuria” na Sejšelima se nalazi odmah iza hotela. Teren je okružen prelepom prirodom i sa više mesta nudi prelep pogled na okean. Greenfee je uračunat za goste hotela. Kurs golfa (uz doplatu).Deca:
Klub za decu: “Constance Kids Club” za mališane od 4 do 11 godina, od 9 do 21h.

Napomena: Plaža Lemuria Seychelles je važno gnezdilište morskih hawksbill kornjača. Osoba zadužena za brigu o kornjačama kontoliše gnezda, pomaže mladim izleglim kornjačama i informiše posetioce o njihovom načinu života, kao i o njihovoj zaštiti.* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Praslin

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.060 €
Na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.