Constance Lemuria Seychelles 5+*

Položaj: Constance Lemuria Seychelles se nalazi na severozapadnoj obali, smešten izmedju 3 prelepe plaže, sa bujnom vegetacijom u zaleđu. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km, aerodrom Praslin oko 3 km.Hotel: Luksuzni resort, deo lanca “The Leading Hotels of The World”, izgrađen od prirodnog kamena i drveta, savršeno uklopljen u prirodno tropsko okruženje. Glavni restoran “The Legend” sa internacionalnom kuhinjom u vidu švedskog stola, odvojenim delom sa indijskim specijalitetima i pogledom na uvalu. Constance Lemuria Seychelles ima i dva a la carte restorana “The Nest” sa specijalitetima od sveže ribe i “The Diva” koji povezuje sejšelske i specijalitete francuske kuhinje. Glavni bar, bar na bazenu, bar na plaži “Takamaka bar”, lounge.


Constance Lemuria Seychelles

Bazen se prostire na 3 nivoa. Besplatne internet stanice u VIP lounge-u, lounge za dolazak/odlazak sa tuševima/WC, biblioteka, igrice i DVD/CD, frizer, butik, Pro-Shop, helidrom, sletalište za helikoptere. U novom Eco Pavillon –u dobićete informacije o prirodi Sejšela.Sobe: 96 Suite-ova, 8 Pool Vila, 1 Presidential Vila.
Junior Suite: oko 52 m² (od toga spoljašnji deo 8 m²), prostrane i elegantne, kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, Apple Mac Mini® sa iPod® priključkom, telefon, besplatni Wi-Fi, ventilator, klima, mini-bar, Nespresso® aparat, sef, balkon/terasa, svi na strani ka moru.


Senior Suite: oko 115 m² (od toga 20 m² spoljašnji deo), kao Junior Suite, veće sa odvojenim dnevno-spavaćim delom, odvojeni dodatni WC/tuš, whirlpool-kada u kupatilu, duplo veća terasa/balkon.


Constance Lemuria Seychelles

Pool Villa: oko 350 m² (spoljašnji deo uračunat), kao Senior Suite, veoma ekskluzivne i luksuzne sa mnogo privatnosti, odvojeni dnevni prostor, spoljašnji tuš, kuhinjica (isključivo za osoblje), paviljon za masažu i večeru, privatni bazen, veliki vrt, direktni pristup ka plaži udaljenoj oko 15m, usluge batlera.Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola u restoranu „The Legend“ uključen, kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru u glavnom restoranu ili meni u oba a-la-carte-restorana uključen.


Constance Lemuria Seychelles

Zabava: Svakodnevno diskretna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: jedrenje, surfovanje, snorkling, kajak, aerobik i joga (grupno), fitnes, 2 teniska terena (sa osvetljenjem), bicikli. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, privatni aerobik i joga, kursevi motorizovanih sportova na vodi/tenis.Beauty & Wellness: “U-Spa” sa visokokvalitetnim proizvodima poznate marke Valmont nudi gostima mogućnost opuštanja i odmora na najvišem nivou. Uračunato: sauna, whirlpool, parno kupatilo.


Constance Lemuria Seychelles

Golf: Jedini teren za golf sa 18 rupa “The Lemuria” na Sejšelima se nalazi odmah iza hotela. Teren je okružen prelepom prirodom i sa više mesta nudi prelep pogled na okean. Greenfee je uračunat za goste hotela. Kurs golfa (uz doplatu).Deca:
Klub za decu: “Constance Kids Club” za mališane od 4 do 11 godina, od 9 do 21h.

Napomena: Plaža Lemuria Seychelles je važno gnezdilište morskih hawksbill kornjača. Osoba zadužena za brigu o kornjačama kontoliše gnezda, pomaže mladim izleglim kornjačama i informiše posetioce o njihovom načinu života, kao i o njihovoj zaštiti.* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Praslin

lemuria

Constance Lemuria 5+*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

FEB

MAR

4.505 €
na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.