Waldorf Astoria Seychelles Platte Island 5*

Lokacija: Waldorf Astoria Seychelles Platte Island je novootvoreni hotel i nalazi se na izolovanom ostrvu Platte. Za goste hotela hotel organizuje transfer avionom, gde let od ostrva Mahe do Platte ostrva traje oko 25 minuta. Napomena: kako je u pitanju mali avion, dozvoljena težina prtljaga po osobi (ručni+veliki prljag) je maksimum 28 kg.


Waldorf Astoria Seychelles Platte Island

Hotel: Tropski raj u Indijskom okeanu, ostrvo Platte, do kog se može doći samo privatnim avionom, donosi sve lepote živog sveta kako na kopnu, tako i u moru koje ga okružuje. Gosti hotela Waldorf Astoria, koji se na ostrvu nalazi, mogu da se približe prirodi posmatranjem egzotičnh ptica, zaštićene vrste kornjača, manta i uz malo sreće grbavog kita. U blizini ostrva je i koralni greben, te i mogućnost za plivanje sa divnim podvodnim svetom.


Waldorf Astoria Seychelles Platte Island avion

Hotel poseduje otvoreni bazen, sa barom, tako da se gosti i tu mogu opustiti uz koktele i grickalice koje se služe. Pored toga tu su i 3 restorana, kao i 3 bara, a gostima je u svakom trenutku dostupan besplatni konsijerž.


Waldorf Astoria Seychelles Platte Island ostrvo

Sobe: 

King Deluxe Room: oko 79 m2.  King size krevet, kupatilo, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar,  TV, telefon, WIFI, aparat za espreso, terasa sa pogledom na vrt.


Vila

One Bedroom Grand Hawksbill Pool Villa: oko 194 m2 . Odvojeni dnevni boravak sa sofom i radnim stolom, spavaća soba sa king size krevetom, kupatilo, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar, TV, telefon, WIFI, aparat za espreso, terasa i privatni bazen.

One Bedroom Hawksbill Pool Villa: oko 141 m2 . Odvojeni dnevni boravak, spavaća soba sa king size krevetom, kupatilo, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar, TV, telefon, WIFI, aparat za espreso, terasa i privatni bazen. Direktan pristup plaži.


Kupatilo  u vili

Two Bedroom Blacktip Pool Villa: oko 230 m2 . Odvojeni dnevni boravak, 2 spavaće sobe (jedna sa king size krevetom, a druga sa 2 twin-a), kupatilo, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar, TV, telefon, WIFI, aparat za espreso, terasa i privatni bazen. Direktan pristup plaži.

Three Bedroom Kingfish Pool Villa: oko 472  m2 . Vila sa dve spavaće sobe povezana sa king deluxe sobom. Svaka soba ima svoje kupatilo, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar, TV, telefon, WIFI, aparat za espreso. Terasa i privatni bazen. Direktan pristup plaži.


Waldorf Astoria Seychelles Platte Island terasa

Five Bedroom Eagle Ray Pool Villa: oko 751 m2 . Vila sa 5 odvojenih spavaćih soba, gde svaka soba ima svoje kupatilo. Tu je i dnevna soba, spoljašnji tuš, fen, bademantil, papuče, klima uređaj, sef, minibar, TV, telefon, WIFI, aparat za espreso. Terasa i privatni bazen. Direktan pristup plaži.


Spoljasnji prikaz vile

Ishrana: Hotel poseduje Le Pearl restoran, koji je otvoren u vreme doručka i ručka, i koji služi jela pretežno mediteranske kuhinje. Maison des Epices je restoran koji služi specijalitete od mesa, a otvoren je od utorka do subote za vreme večere, a nedeljom u vreme ručka, dok je restoran Moulin restoran otvoren svakog dana za vreme ručka i večere. Pored restorana tu su i bar pored bazena, kao i druga dva bara, gde gosti mogu uživati u šoljici kafe ili pak čaši šampanjca.


bar

Sport: Uračunato: teretana, tenis Uz doplatu: vodeni sportovi

SPA & Wellness: Gosti Waldorf Astoria Seychelles Platte Island hotela mogu uživati u različitim tretmanima (poseduje ukupno 6 soba za tretmane), salonu lepote ili hamamu. Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.


Uzivanje u vili

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Platte Island

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

6.332 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.