Carana Beach Hotel 4*

Položaj: na severo-zapadnoj obali, direktno na Carana plaži od finog belog peska. Aerodrom Mahe udaljen oko 19km, glavni grad Victoria oko 10km.

Hotel: Novi, porodični boutique hotel otvario je svoja vrata u jesen 2015. I pruža izuzetne mogućnosti za opuštajući odmor u čarobnom ambijentu. Gosti uživaju u predivnom pogledu na more I granitne stene iz celog objekta. Restoran kreolsek I internacionalne kuhinje, bar sa Lounge delom kao i bazen stoje gostima na raspolaganju.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak uključen. Za rezervaciju polupansiona dodatno večera prema meniju. Obavezna doplata za prazničnu večeru 24.12., 25.12., 31.12.

Sobe: 40
Oceanview Chalet: oko 45m² (28), prostrane i svetle sobe pružaju dosta private astmosfere. Visok kvalitet interijera, sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, WC, fen, TV, telefon, besplatan pristup internet WLAN, klima, ventilator na plafonu, minibar, aparat za čaj/kafu, sef, velika nameštena terasa, pogled na more.
Oceanview Pool Chalet: oko 60m² (12), kao Oceanview Chalet, dodatno sa Nespreso aparatom I malim Plunge bazenom na terasi.

Sport i fitness: Uz doplatu: surf, pecanje na pučini.

Beauty and Wellness: Spa deo u četiri paviljona pobrinuće se za Vaše dragocene trenutke mira I opuštanja u tropskom prirodnom ambijentu.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

APR

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.405 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.