Canopy by Hilton Seychelles 4*

Lokacija: Canopy by Hilton Seychelles se nalazi na glavnom ostrvu Mahe, na plaži Anse La Mouche.  Od internacionalnog aerodroma udaljen je 25 km.


Canopy by Hilton Seychelles

Hotel: Inspirisan lokalnim dizajnom, ovaj novootvoreni hotel (mart 2024) kombinuje opušteni ostrvski stil sa modernim detaljima.
Hotel poseduje 1 restoran sa pretežno francuskom i kreolskom kuhinjom, kao i 2 bara (od kojih je jedan pored bazena). Takođe tu su i 2 bazena, gde su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.


Canopy by Hilton Seychelles bazen

Sobe:

Garden View: oko 40 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso.   

Pool View: oko 40 m2 , sa balkonom i pogledom na bazen. King size krevet, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso.  


Soba

Deluxe Garden View: oko 48 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso.  

Deluxe Pool View: oko 48 m2 , sa balkonom i pogledom na bazen. King size krevet, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso.  


Canopy by Hilton Seychelles soba

Junior Suite: oko 75 m2 , kombinovana dnevna i spavaća soba. King size krevet, sofa, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon.

One Bedroom Suite: oko 85 m2 , jedna spavaća soba i kombinovana dnevna i spavaća soba. King size krevet, sofa, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon.

Family Connecting Room: oko 75 m2 , 2 spavaće sobe (u jednoj 2 queen size kreveta, u drugoj 1 king size krevet). 2 kupatila, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon.

Two Bedroom Suite Ocean View: oko 170 m2 , 2 spavaće sobe (u jednoj 2 queen size kreveta, u drugoj 1 king size krevet), kao i kombinovana dnevna i spavaća soba, 2 kupatila, fen za kosu, bademantil, papuče, sef, klima uređaj, TV, daska za peglanje i pegla, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, aparat za espreso, balkon sa pogledom na more.


Kupatilo

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde je doručak na bazi švedskog stola. Ukoliko gosti rezervišu polupansion doručak je na bazi švedskog stola, dok večera može biti na bazi švedskog stola ili a-la-carte. Postoji mogućnost bukiranja i punog pansiona gde je doručak na bazi švedskog stola, ručak se servira u 3 ganga, dok je večera na bazi švedskog stola ili a-la-carte.


Restoran i bar

Sport: Uračunato: teretana Uz doplatu: vodeni sportovi

Deca: Canopy by Hilton Seychelles ima i klub za decu (4-12 godina).

SPA & Wellness: Hotel poseduje spa centar čije se koriščenje, kao i masaže i kozmetički tretmani dodatno plaćaju.


Canopy by Hilton Seychelles Teretana

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mahe

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

1.714 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 X Doručak
    * Polupansion moguć uz doplatu
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.