The Palace at One&Only Royal Mirage 6*

Položaj: Direktno na 1 km dugoj, privatnoj peščanoj plaži sa pogledom na zaliv The Palm Jumeirah. Centar grada na oko 20 km. Aerodrom na oko 31 km. Svakodnevno šatl autobus do ,,Mall of the Emirates’’ i do ,,Aquaventure’’ akva-parka kao i shuttle čamac više puta dnevno do hotela One&Only Royal Mirage i One&Only The Palm.

Hotel: Luksuzan kompleks prve klase u obliku palate sa arapskim elementima i modernim komforom. Na prilazu hotela može se videti zlatna statua kamile u prirodnoj veličini, i upravo zbog toga odmah na ulazu odiše elegancijom. Hotel rapolaže sa 4 restorana u kojima se služe specijaliteti, različitim barovima i loby lounge-om. U restoranu ,,Tagine’’ se služe marokanska jela. Mediteransku kuhinju probajte u restoranu ,,Olive’’, a internacionalnu u restoranu ,,Celebrities’’. Možete uživati i u ribljim specijalitetima i stejkovima u restoranu ,,The Beach Bar & Grill’’, koji se nalazi na plaži. Hotel poseduje veliki bazen i ležaljke i suncobrane na plaži. Za najmlađe je na raspolaganju igralište, dečji klub (4-11 godina). Noćni klub, juvelirnica, radnje i Wi-Fi u zajedničkim prostorijama zaokružuju ponudu. Mogu se koristiti i usluge susednog hotela ,,Arabian Court at One&Only Royal Mirage’’.

Sobe: 231
Palace Superior Deluxe: oko 45 m², elegantan, savremeni dizajn pod uticajem arapske kulture, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, papuče, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, sef, balkon na strani ka moru.
Palace Gold Club: oko 45 m², na 3. i 4. spratu, opremljenost kao Palace Superior Deluxe. Uračunate Gold Club usluge: odvojeni check-in, doručak u restoranu ili u Gold Club Louge-u, 24h bezalkoholna pića i pecivo, ,,Sunset Cocktail’’ od odabranih alkoholnih pića, kao i posluženje kanapeima (18-20h).
Palace Executive Suite: oko 100 m², opremljenost kao Palace Superior Deluxe, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, Nespresso® aparat za kafu, WC za goste, balkon ka moru.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak i večeru, ili iz menija u restoranu po izboru. Jela a-la-carte u One&Only Royal Mirage uz delimičnu doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.

Sport: Uključeno: fitness centar, 3 teniska terena (osvetljenje), košarka, odbojka, puttinggreen. Uz doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, različiti vodeni sportovi kao npr. windsurfing, skijanje na vodi i kajak.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.